Super mooi afgewerkt en precies de�

Super mooi afgewerkt en precies de kleur die mij was beloofd. Dus helemaal tevreden.

Prachtige kussens

Prachtige kussens en prima service

Zag er allemaal prima uit!

Zag er allemaal prima uit!

Tuinbank

Onze smeedijzeren tuinbank is prachtig, dat wel Maar voor t lekker zitten te rechtop, te hoog, te weinig rugplanken te hard en te hoog. Nu hebben we de gekrulde poten wijder uitelkaar gebogen, dus lagere zit. Plank erbij in de rug dus steun, alles geschilderd en kussens op maat erin. Prima, snel klaar en mooi gemaakt. Voor de volgende keer neem ik de iets zachtere, dat wel.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Fantastische service

Prachtig maatwerk en mooi op tijd�

Prachtig maatwerk en mooi op tijd geleverd ?? en zeer eenvoudige (klantvriendelijk) site om u bestelling te maken ??

Erg blij met de nieuwe hoezen

Erg blij met de nieuwe hoezen! Zodra alles leuk is aangekleed maak ik een mooie foto.

Kussen keurig gemaakt

Kussen keurig gemaakt, afgeleverd en binnen de aangegeven tijd. Afwerking en maatvoering is prima

Exact wat we zochten

Exact wat we zochten. Perfecte stof & kleur en de levertermijn werd gerespecteerd.

Waanzinnige service!! Ongekend goed

Ik ben vanaf het begin tot het eind persoonlijk geholpen door Danielle. Wat een ongekende service! Kleuradvies, advies over maatvoering en zelfs telefoontje om alles nog even persoonlijk door te spreken en te controleren. Ongekend! En de kussens zijn geweldig!! Heel veel dank!!

Prachtig maat werk en snelle levering�

Prachtig maat werk en snelle levering grote klasse??

Mooie website. Wordt goed geholpen door medewerkers. Juiste info over aanlevering. Fantastische service

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling , heel vlotte en persoonlijke communicatie. Kwalitatief werk!!

Super blij met de kussens

Super blij met de kussens. 3 jaar geleden zit kussens voor onze houten bank besteld ... daar waren we al super tevreden over. Wilde eigenlijk rug kussens erbij... zelfde kleur komt niet meer overeen... was het niet dus een totaal ander kleurtje voor de rug gekozen. Zit gedeelte is grijs en rug nu dat rustige groen. Super leuk!!

Super strak maatwerk!

Super strak maatwerk!

Kussens op maat!

Kussens op maat!

Mooie kussens en goede service!

Mooie kussens en goede service!

Muurkussen ziet er mooi uit.

Muurkussen ziet er mooi uit. Precies zoals we gedacht hadden. Snelle levering.

Prima service, alles netjes geregeld. De kussens waren zelfs eerder klaar dan verwacht! Dus top.

Super tevreden

Perfecte afmetingen, mooi kleur, super kwaliteit! Vlotte communicatie en snel antwoord op je mails. Levering ook vlot. In 1 woord: TOP!

Topkwaliteit, service en aanbod

Goede informatie, vriendelijke medewerkers, snel antwoord bij vragen, snel staaltjes in huis en een PRACHTIG eindresultaat: 4 plof-kussens van een goudkleurige fluweelachtige stof in onze nieuwe loungehoek (binnen). Ik beveel het iedereen aan!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima kussens, stevige prijs.

Service en contact prima, kwaliteit van het product OK, alles was op de opgegeven maat gemaakt. Kleine schade tijdens transport, verpakkingsmateriaal voor transport is zeer fragiel, jammer voor deze prijs.

Fijne website

Fijne website. Leuke bevestigingsmail en geleverd volgens afspraak. Wij hadden kussens op maat laten maken. Was aardig aan de prijs, maar mooie kwaliteit

Wat een heerlijk bedrijf met fijne�

Wat een heerlijk bedrijf met fijne mensen en goeie producten. Wij zijn superblij met onze nieuwe kussens.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught