Mooie kussens

Mooie kussens, zitten lekker, passen prima, zeer tevreden.

Keurig netjes voor elkaar

Keurig netjes voor elkaar

Super goede informatie en service

Super goede informatie en service! Heel tevreden met mijn kussen.

Kussens zijn mooi gemaakt en zitten�

Kussens zijn mooi gemaakt en zitten heerlijk.

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden!

Prima bedrijf

Prima bedrijf , goede service !! Gebruiksvriendelijke website met veel tips om tot juiste keuze te komen . Ook fijn dat je eerst aantal kleurstalen van mogelijke stoffen kunt opvragen . Achteraf wilde ik graag nog een kleine aanpassing , ook dat werd prima afgehandeld Zeker 5 sterren waard .

prima begeleiding en afspraken�

prima begeleiding en afspraken nagekomen en kwaliteit product prima

Bootkussens

We hebben kussens voor de boot laten maken,was een gok via internet,maar een hele goede gok. Ze hebben prachtige kussens gemaakt en precies op maat!!!!! Een aanrader voor iedereen die zoiets nodig heeft.

Kwaliteit en service

Prachtig kussen, mooi kleur in het echt en snelle service.

Geen fruit - wel geweldige kussens !!!

super handige site, veel online ondersteuning en verbazingwekkend wat er daarna heel snel geleverd wordt, jaren onhandig zitten zijn direct vergeten, in een woord GEWELDIG, alles wat beloofd was is er, snel, accuraat, hoge kwaliteit stof en perfect genaaid. Daarnaast ook nog eens enorm persoonlijke benadering door de medewerkers, de bos bloemen komt deze week ook nog eens aan want ook sociaal zit het echt snor, DANK jullie allemaal

top service!!!

top service voor, tijdens en na verkoop !!!

Helaas niet in ��n keer goed

De service is goed. Er wordt snel en adequaat op de mail gereageerd. Er komt ook een oplossing voor een geconstateerd probleem. Wel erg jammer dat de kussens niet in ��n keer goed zijn gemaakt. Gemaakt zoals beschreven. Zelf herstellen is dan toch wel een hele klus. Wat ook lastig is dat de maten van een tussenstuk niet corresponderen met de dikte van de kussen. Hiermee voldoen de kussens ook niet geheel aan mijn verwachting. Dit mag duidelijker bij het ontwerpen naar voren komen..

Tevreden met het eindproduct!

Het kussen ziet er erg mooi uit en de stof lijkt kwalitatief hoogwaardig. Ik heb hem pas een week dus kan daar verder nog niet zoveel over zeggen. Was een week eerder bezorgd dan verwacht. Het enige wat ik lasting vond was het bepalen van de precieze maat voor een plofkussen omdat op de site staat dat je wat groter moet bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt, maar als het te groot zou zijn zou het niet meer in de hoek passen waar ik hem wilde plaatsen.

Alles precies zoals het zijn moest!

Alles precies zoals het zijn moest!

Super service

Super service, helemaal geworden zoals ik had gehoopt!

vraag wel eerst een kleurstaal aan om teleurstelling te voorkomen.

De webshop is heel makkelijk te doen met het bestellen. De levering was snel en correct. Ik vond de kleur wat tegenvallen, maar daar kan het bedrijf niets aan doen. Ze hebben aangeboden om een kleurstaal op te vragen en daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Ik dacht antraciet grijs is prima. Maar ik vond het achteraf gezien niet donkergrijs genoeg. Dus ik adviseer voor het bestellen om een kleurstaal eerst aan te vragen. Verder is de stof en het maken van de kussen prima!

Prima service. Makkelijk bestellen via website. Zeer tevreden

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Makkelijke website om te bestellen.

Ben dik tevreden ,kussen is precies�

Ben dik tevreden ,kussen is precies goed op maat en zit heerlijk.

Fantastisch kussen besteld en geleverd�

Fantastisch kussen besteld en geleverd gekregen!

Een hele fijne club.

Een hele fijne club.

Top service, kwaliteits Product.

Hele mooie kwaliteit kussens op maat

Hele mooie kwaliteit kussens op maat. Snel geleverd.

Handige selectietool

Handige selectietool, duidelijk. Goede communicatie over de zending. wij gaan zeker meer bestellen.

Afhandeling bestelling.

Na het bestellen een keurige en correcte afhandeling van de bestelling en precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd thuis.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught