Lounge kussens

Snelle, duidelijke service. Goede kwaliteit. We hebben een heerlijk plekje erbij gekregen!

Mooie kussens en ze zitten heerlijk

Mooie kussens en ze zitten heerlijk. Snelle levering. Super tof.

Goede service en snelle levering�

Goede service en snelle levering tijdens coronavirus periode. Juiste info op site en info over soort stof en vulling.

Hele mooie kussens!

Hele mooie kussens en heel snel geleverd. Kussens zit heel lekker en de 1e vlek was er inderdaad zo weer vanaf gepoetst (door de vuilafstotende laag?!). Ideaal ook dat je kleurstalen kan bestellen. Deze waren een dag later al binnen.

Goed werk

Goed werk. Mooie stevige lounge-kussens exact volgens mijn ontwerp. Snelle levering. Prima service, Leuk team.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlotte fabricage en snelle levering. Wel verbaasd dat de outdoor stof wel erg besmettelijk is voor vlekken en vette vingers. Is er misschien een tip hoe de vlekken er het best uitgaan

Goede kussens

Goede kussens, snelle levering

Prima website

Prima website, makkelijk in gebruik. Communicatie ging vlot en redelijk amicaal. Verder prima, kussens op tijd bezorgd. Het grote kussen voldeed niet helemaal, uiteindelijk instructies gekregen om de kussens alsnog strak te krijgen. Dit werkt na een aantal pogingen wel, maar zou niet hoeven vinden wij. Vandaar 4*, er is ruimte voor verbetering. Maar over het algemeen een prima product voor een prima prijs.

Super service / super product

Super behulpzame klantenservice. Levering volledig volgens afspraak. (Ondanks ????Corona en de drukte bij de post) Grappig / goede website en een topproduct uiteindelijk! Ik zou het iedereen aanraden!

Top maatwerk en snelle aflevering

Top maatwerk en snelle aflevering. Goed en duurzaam product! Wat fijn is dat de stoffen hetzelfde waren/zijn als een aantal jaar geleden zodat wij zonder kleurverschil een uitbreiding konden bestellen. Heldere communicatie en eerdere levering dan was afgegeven. Kortom zeer tevreden en mocht het nodig zijn komen we zeker terug.

Super kwaliteit en correcte�

Super kwaliteit en correcte levertermijn.????????????

Mooie kwaliteit en supersnel!

Mooie kwaliteit, simpel te bestellen en snelle levering! Kortom: top! Wij zijn klaar voor de zomer :-)

Echt geweldig mooie kussens!

Echt geweldig mooie kussens, en zeer snelle levering! Mochten we andere kussens nodig hebben dan bestellen wij ze zeker weer hier!

Mooi en goed kwaliteit

Mooi en goed kwaliteit

Alles top??

Alles top vanaf bestelling tot en met levering. Kussens een 10??

mooi kussen

het is een mooi kussen en het zit heerlijk! ook heel fijn dat het kussen eerder geleverd werd!

Tot in de details

Duidelijke website. Zeer mooi afgewerkt product

Superblij met mijn bekleding voor mijn�

Superblij met mijn bekleding voor mijn buitenbank, zeer degelijk gemaakt! Ik kom zeker terug, ben druk met mijn tuinmeubels en tuin dus zeker met deze partij verder!!

Super mooi afgewerkte kussens

Super mooi afgewerkte kussens. Ze passen perfect. Zaten ook goed verpakt voor transport.

Uitstekende zitkussens, prima verhouding kwaliteit en prijs.

Snelle levering van de zitkussens, die perfect passen en heerlijk zitten. Dit adres had ik eerder moeten hebben!

heel fijn geholpen

heel fijn geholpen, vooral met het meedenken wat jullie doen. doordat jullie zo mee dachten is het eindresultaat bij ons stukken mooier geworden. nogmaals bedankt.

Nice job !!

De geleverde kussens waren precies zoals we gevraagd hadden en ook binnen de afgesproken termijn geleverd. Dus mooi werk !

Makkelijk ontwerpen en bestellen

Makkelijk ontwerpen en bestellen Goede service en vriendelijk

Prima site met mooie spullen

Prima site. Mooie kussens. Aanrader!

Wij zijn super tevreden over de service�

Wij zijn super tevreden over de service ,kwaliteit en vlugge levering!!!! Top !!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught