Mooie kussens en precies pas!!

Mooie kussens en precies pas!!

Uitstekend!

Makkelijk zelf te ontwerpen! Goede kwaliteit en snel geleverd. Voldoet aan alle verwachtingen en wensen.

Wij zijn heel tevreden van onze�

Wij zijn heel tevreden van onze kussens. Mooie afwerking en snelle levering!

mooie kussens, prima service en advies!

mooie kussens, prima service en advies!

Vakmanschap

Supermooi en degelijk afgewerkt!

prima service

prima service. Ik raad wel iedereen aan een kleurenstaal op te vragen, van de kleuren op de site kun je niet afgaan, de kussens waren veel lichter dan verwacht. Eigen schuld, het proefmonster wordt aangeboden. Zitkwaliteit is perfect, al met al ben ik er erg blij mee.

TOP!

1 woord .... TOP!!! de service, de kwaliteit, de communicatie, de levering gewoon geweldig echt TOP!!!

Zeer tevreden. Mooie kussens. Kunnen lekker gewassen worden.

Correcte service en geweldige begeleiding in bestelproces.

Het bestelproces is heel duidelijk en makkelijk. Als je toch twijfelt over een stof, bestel je gewoon de stalen, dan ben je zeker. Er wordt van A tot Z uitgelegd hoe je de maten moet opnemen en waar je best allemaal rekening mee houdt. Twijfel je over welke soort kussens, dan kan je hen gewoon per mail om advies vragen. De levering was netjes op tijd zoals beloofd, het enige minpuntje hier is dat ik het mailtje met de track en trace ontving toen de kussens al waren toegekomen. Mijn kussens zijn exact wat ik ervan verwacht en dus een heel tevreden klant! Dankjewel, Nofruit-team!!! Fanny Hendrickx Berendrecht - Belgi�

Erg blij met ons op maat gemaakt kussen!

Wij zijn heel blij met het kussen dat we hebben laten maken bij Nofruit. Makkelijke en duidelijke manier van bestellen. We hebben eerst staaltjes aangevraagd in verschillende kleuren en stoffen en deze lagen al binnen een paar dagen op de deurmat. Ook op het kussen zelf hoefden we niet heel lang te wachten. Mooi kussen, precies wat we in gedachten hadden. Wij zouden hier zeker nog eens een kussen bestellen!

Heel blij mee

Ben er heel blij mee! :) Zit heerlijk en mooi afgewerkt. Goede communicatie, duidelijk en vriendelijk. Ik ben heel tevreden over het hele aankooptraject.

Kussens perfect op maat gemaakt

Kussens perfect op maat gemaakt, met goed overleg van tevoren door een speciale vraag van mijn kant, en daarna uitstekend gefabriceerd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, prima service!

super mooi!

Voor de tweede keer kussens laten maken. Mooi en snel geleverd!

Verkeerd geleverd maar goed opgelost

De kussens waren verkeerd gemaakt, maar de service daarna was bijzonder goed! Snel en professioneel aangepakt.

Verkeerde product geleverd

Verkeerde product geleverd, na melding netjes afgehandeld maar nieuwe levering duurt wel lang, zou verwachten dat dit met spoed wordt gedaan.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, fijne website. Erg fijn dat je stalen kan bestellen. Snelle levering.

Service en manier van communiceren�

Service en manier van communiceren helemaal top. Kwaliteit van product geweldig. Alleen wijkt de kleur wat af van wat we zagen toen we bestelden. We bestelden petrol maar dit is meer zeegroen.

Wij kozen voor kussens in ferrari rood�

Wij kozen voor kussens in ferrari rood en ze zijn super mooi op onze lig-zitbank onder de bloeiende lente clematis... Het systeem om het in te vullen is heel duidelijk en gemakkelijk, dus heel gebruiksvriendelijk. De kussens zijn zoals ik ze in gedachten had...mooi afgewerkt...een aanrader.

Prima geregeld keurig afgewerkt .......

Prima geregeld keurig afgewerkt .......

Snelle levering, goede service, heel tevreden met mijn kussens!

Super tevreden

Super tevreden

Ik heb helemaal niets te klagen!Top

Ik heb helemaal niets te klagen!

Handige website

Handige website, makkelijk bestellen wat je nodig hebt en goede kwaliteit. Een aanrader.

Prachtige op maat gemaakte kussens.

Prachtige op maat gemaakte kussens. Mooi afgewerkt en stevig. Erg tevreden!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught