Uitstekende service

Uitstekende service! Super tevreden.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.. de stoffer in het echt komt helemaal overeen met de kleur op internet. Leuke en duidelijke communicatie!

Prima service!!!

Prima service!!!

De kussens zien er prima uit. Perfect op maat. Heel blij mee. De wijze waarop het ingepakt werd voor verzending laat te wensen over. Het pakket komt heel smerig bij ons thuis aan, jammer want we hebben witte kussens besteld. Een aandachtspuntje.

Ik had een bestelling gedaan

Ik had een bestelling gedaan. Er werd contact met mij opgenomen , omdat zij overleg wilden over de opdracht. Er werd daadwerkelijk meegedacht en de oplossing was veel beter . Erg tevreden over de manier van constructief meedenken en daarbij ook erg vriendelijk

Prachtige kussens precies op maat en�

Prachtige kussens precies op maat en conform afspraak geleverd. Prima!

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering, past perfect.

Kussens zien er prima uit

Kussens zien er prima uit! En een snelle levering.

Zeer snelle levering kussens zie er�

Zeer snelle levering kussens zie er zeer fraai uit

Top goeie service en een top product

Top goeie service en een top product ! Echt een aanrader

Super fijn bedrijf!

Super fijn bedrijf. Goede communicatie en leveren heel mooi werk!! Top

Prachtig mooi afgewerkte kussens

Prachtig mooi afgewerkte kussens. Zit heerlijk. Stevig maar niet te hard. Ik heb 5cm laten maken, zit perfect. Dikke 10!

Snelle levering, kussens zitten lekker en zijn mooi afgewerkt.

Al jaren tevreden met Nofruit kussens

Weer kussens bestelld bij Nofruit! Het begon ong. 5 jaar geleden � of nieuwe tuinmeubels of nieuwe kussens op maat laten maken. Het is een prachtige teak set, dus wij zochten voor een bedriff voor maatkussens en vonden Nofruit. Wat waren we blij mee! Mooi, perfect op maat en binnen de afgesproken tijd geleverd. Een paar jaar later waren kussens voor de pool set aan vervanging toe, natuurlijk bij Nofruit bestelled. De nieuwste bestelling was voor de stoelen bij onze eettafel buiten. Dezelfde kleur bestelld als voor de teak patio meubels (Ocean blauw). Niet te geloven maar de kleur van de nieuwe kussens en de oude zijn exact dezelfde! De oudere kussens waren niet verschoten van kleur in al die jaren. Ik heb Nofruit bij meerdere vrienden aanbevolen. Top kwaliteit!

Ik ben heel blij met mijn op maat�

Ik ben heel blij met mijn op maat gemaakte kussens voor mijn kleine balkon!

Heldere site

Heldere site Goede uitleg Mooie keuzemogelijkheden Communicatie duidelijk

TIP TOP OK!

De communicatie rond mijn bestelling, de levering �n het resultaat waren fantastisch! Een week voor de geschatte leveringsdatum mocht ik al genieten van de zon weggezakt in heerlijk zachte en mooie kussens!

kussens naar eigen wens!

een prima site waar je kussens kunt laten maken zoals je wilt. eerst is het al heel leuk om je eigen ontwerp te maken en daarna was de service prima en snel. Een aanrader.

de kussens zijn prachtig geworden

de kussens zijn prachtig geworden, en zitten heerlijk.

Makkelijke site en mooie kussens die�

Makkelijke site en mooie kussens die snel geleverd zijn

Snel geleverd! Erg tevreden

Mooi kussen

Mooi kussen, makkelijk te bestellen, snelle levering en duid3lijke communicatie. Ook prettig dat je eerst stalen kunt bestellen. Zeer tevreden.

Top bedrijf

Top bedrijf, flexibel, behulpzaam en vriendelijk!

Stof is anders uitgevallen dan het�

Stof is anders uitgevallen dan het stukje dat mij toegestuurd was. Grijze rits en stiksels in blauwe stof vind ik niet kunnen. Het waren dure kussens, had er meer van verwacht.

Kussen eetbank

Super mooi bank kussen! Heel blij mee. Velours stof (grey) is prachtig.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught