Prima maatwerk

Prima maatwerk! Ook in coronatijden snel geleverd!

Snelke levering

Snelke levering, materiaal is perfekt en mooi gemaakt. De maten kloppen exact!!

Snelle levering, precies op maat en goede kwaliteit. Veel complimenten gehad op de kussens.

Mooi gemaakt

Mooi gemaakt, maat is prima!

Prima website

Prima website, waardoor een snelle keuze mogelijk wordt. Levertijd uitstekend en kussens voldoen 100% aan de verwachting.

Goede service en prachtig resultaat

Eerst had ik 2 proeflapjes aangevraagd omdat ik het lastig vond de stof en precieze kleur te zien op de site. In plaats van 2 kreeg ik er 4. Het team dacht dat ik die misschien ook wel mooi vond. En inderdaad van de 2 extra was er 1 die precies de kleur was die ik zocht, mooie stof ook. Met de levering ging eerst iets mis. Mijn adres en pakbon zaten op iemand anders zijn kussens. Gebeld, ze gingen het uitzoeken en ik werd dezelfde dag nog teruggebeld. Mijn kussen waren bij degene wiens kussen ik had. Omgeruild en het resultaat is nog beter dan ik verwacht had. Stevige fijne zit, zoals omschreven en de stof en kleur zijn prachtig. Bij het maken van de kussens stond dat je 5 cm groter moest nemen, dat heb ik niet gedaan en bij mij is het precies goed zo, maar mijn kussen zijn maar 5 cm dik, dus misschien daarom. Ik ben in ieder geval heel tevreden met het eindresultaat en zou zeker nog eens bestellen als ik ooit nog andere kussens nodig heb.

Toppers!

Alles heel snel gegaan. Opvragen en ontvangen van samples, overleg en persoonlijk advies. Tot aan de levering. En het resultaat is prachtig en comfortabel!

Super bedrijf en zeer goede kwaliteit!

Super bedrijf en zeer goede kwaliteit!

Top kussens

Heel blij met onze nieuwe kussens van maatkussens.nl, Ze passen perfect in de lounge, fraaie afwerking, en echt comfortabel zitten samen met de kinderen. 2 dikke duimen.

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Duidelijke website. Leveringsvoorwaarden eerder dan toegezegd. Goede prijs kwaliteit.

Super tevreden alles naar wens

Super tevreden alles naar wens en zal zeker nog eens gebruik maken van jullie producten

super kwaliteit

super kwaliteit . Heel blij mee ! snelle levering ook

We zijn uitermate tevreden over de kussens voor onze loungeset

We zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Nofruit en het resultaat: we hebben prachtige kussens die perfect passen. De communicatie was vanaf het begin vlot, correct en vrolijk. De service was snel en eigenlijk is er niets dat ons is tegengevallen. Waren alle webshops maar zo! Ik ga weer snel in het zonnetje op onze heerlijk zittende nieuwe kussens een boekje lezen .....

Goeie service

Goeie service, vlotte levering, correcte afmetingen. Kwaliteitsvolle kussens

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig! Weet precies waar ik aan toe ben

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer tevreden!

Een mooie overzichtelijke site met een prachtige selectie aan stoffen. Ook een gebruiksvriendelijke tool om je eigen kussen(hoezen) te ontwerpen. Goede en snelle service van de klantenservice. De kussenhoezen waren binnen 2 weken in huis!????

zeer mooie uitvoering

zeer mooie uitvoering

Absolute aanrader

Enorm blij met de nieuwe hoezen voor mijn loungeset. Hij is weer helemaal als nieuw. Levering was sneller dan verwacht en de communicatie top! Ook het bestellen was dankzij het stappenplan piece of cake. Enige spijt die ik heb, is dat ik het niet eerder heb gedaan. Absolute aanrader dus!

Prachtige kussens

Prachtige kussens. Mooi gemaakt. Heel blij mee.

super mooie kussens naar je eigen smaak

Handige site om standaard en non- standaard kussens te ontwerpen. Je wordt goed geinformeerd over de voortgang van je order. Levertijd vind ik erg snel en de kwaliteit is erg goed voor zover ik na 2 weken kan zeggen.

Super blij met het resultaat, mooie kussens!

Mooi

Mooi! Snel en prijstechnisch goed

Hondenkussen op maat

Wij bestelden een hondenkussen op maat voor onze zelfgebouwde bench. Onze honden hebben nog nooit op zo�n luxe kussen gelegen. Perfect op maat zoals opgeven, topafwerking en zeer goede kwaliteit van stof. Kortweg, topwerk, een aanrader.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught