Fijne communicatie

Fijne communicatie, goed advies, heel gebruiksvriendelijke website, en niet geheel onbelangrijk, prachtige kussens!

Goede website

Goede website, telefonisch bereikbaar voor meer info, correcte levering, kortom aan te bevelen, Brian uit Sint Gillis Waas

Heel tevreden met het resultaat.Snelle�

Heel tevreden met het resultaat.Snelle levering en goede communicatie.

Zo mooi

Mij was verteld dat de tuinkussens eind april geleverd zouden worden. Maar zeker nu met het mooie weer werden ze al op 15 april afgeleverd. Zo mooi , helemaal wat ik voor ogen had ,met de door mijn man zelf getimmerde bank. En nu maar genieten ...

Zending zou vandaag aankomen.

Zending zou vandaag aankomen. Os niet gebeurd, daarom een neutrale waardering.

Supertevreden

Supertevreden. Snelle levering en het resultaat is precies zoals ik voor ogen had.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Handige site, prima service, snelle levering en veel vrolijke aandacht voor de klant. Kussens zijn trouwens ook prachtig!

Snel voor elkaar, what you see is what you get????

Heel tevreden.

Fijn dat je gratis staaltjes kunt ontvangen. Het bestelproces is duidelijk. Het is wel belangrijk dat je goed meet, maar de rest is 'a piece of cake'. Ik ben heel tevreden over het kussen. Het is netjes afgewerkt en past precies. Is er dan geen minpuntje? Het enige is dat de verpakking erg vies was, waardoor ik het voorzichtig open moest maken om het kussen niet ook vies te maken. Ik vermoed dat dit tijdens het transport is gebeurd. Overall is het een heel positieve ervaring.

Geweldige kussens!

Super makkelijk te bestellen, snelle service en nog blijer met het resultaat, een aanrader!

Goed contact en advies via de mail

Goed contact en advies via de mail. Mooie kussens!

Supertevreden!

Wat zijn we blij met onze kussens in deze sombere Coronatijden! Aangenaam vertoeven in het zonnetje in onze pallet-loungeset. Kussens waren heel makkelijk samen te stellen op de site. Heel snelle levering, anderhalve week vroeger dan voorzien. Ze passen perfect en zitten comfortabel. Ik onthoud deze naam zeker voor in de toekomst! Echt waar voor je geld! Bedankt jongens!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Mooie kussens

Mooie kussens , prima service

Prachtige kussens ontvangen

Prachtige kussens ontvangen. Makkelijk te bestellen en snel in huis :) super blij mee!

Mooie kussens

Mooie kussens, passen perfect, snel geleverd. Top!

Snelle service van top product!

Snelle service van top product!

Zeer behulpzaam en snelle levering

Zeer behulpzaam en snelle levering. Er zijn heel veel mogelijkheden qua maten, kussen, stoffen en kleuren. No Fruit denkt graag mee. Goed bereikbaar en snelle communicatie. Geleverde product is helemaal naar ons zin.

Mooie prijs/kwaliteit van de kussens

Mooie prijs/kwaliteit van de kussens. Erg blij mee. Top service bij dit bedrijf,

snel geleverd

snel geleverd. duidelijke instructiefilmpjes. waardoor we de juiste hardheid van de kussen konden kiezen. instructue voor maat opnemen bleek ook te kloppen. kussen passen perfect in de originele hoes

Behalve lange wachttijd alles dik in�

Behalve lange wachttijd alles dik in orde

De maten weken teveel af

De maten weken teveel af: tot 3,5 cm.

Goed en duidelijk advies

Goed en duidelijk advies. Mooi en prettig kussen. Prima kwaliteit.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Houd dit zeker in gedachte voor een volgende keer. Het product zelf is netjes afgewerkt.

Wat een leuk bedrijf met geweldige kussens!

Samen met NoFruit volbrachten wij in �Corona-tijd� een project op meer dan 1,5 meter afstand ;) Wij timmerden een bank op maat onder onze romantische veranda en zij maakten hiervoor de kussens. Deze werden binnen14 dagen geleverd. Lekkere stevige zitkussens (de favoriet om te chillen, ik ben even de naam kwijt) en rug �plof�kussens. Een perfecte combinatie. Ok, het kost natuurlijk wel wat maar dan krijg je echt een goede kwaliteit en volledig maatwerk. Het contact met de teamleden is heel prettig en hulpvaardig. Snel antwoord en geen vraag is te gek. Het had echt niet beter gekund. Hou dit vol teamleden van NoFruit!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught