Mooie strakke kussens

Mooie strakke kussens , zeer tevreden mee

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! We zijn goed geadviseerd en geholpen. We hebben een kussen op maat laten maken wat niet via de site kon maar dat is super goed gegaan! Het kussen past perfect, we zijn er super blij mee en kunnen nu lekker chillen!

Super service

Super service, heel aardig, denken met je mee!

Super site

Super site. Onwijs mooi kussen. Dik tevreden!

Snelle service, goed bereikbaar, mooie interactieve site. Keurige kussens. Kom de volgende keer graag terug.

Snelle service en mooi afgewerkt�

Snelle service en mooi afgewerkt resultaat

Tevreden

Prettige communicatie, mooie stof, de kussens zien er goed uit. Snel gemaakt en geleverd, top!

Dit was een hele vlotte en snelle�

Dit was een hele vlotte en snelle afhandeling van de bestelling. In no time kreeg ik de kussens aan huis geleverd! Dit is echt een aanrader......��n woord...TOP!!

Snelle service en een hele fijne�

Snelle service en een hele fijne laagdrempelige manier van communicatie!

Kussens tafelbank

Zeer nette afwerking, super snelle service. Erg blij met de kussens.

Prima leverancier! Tip: bestel kleurstalen!

Handige site waarop je je kussens kunt ontwerpen. Vooral wel een paar kleurstalen bestellen; die zijn binnen een dag bij de post en de werkelijke kleur kan afwijken. Snelle levering. Prachtige kussens.

Snelle Levering. Stof komt goed overeen met het plaatje op de site Prachtige kussens voor de bank van ons strandhuis

Goede website

Goede website, en een mooie tool om je eigen stijl te cre�ren. Onwijs veel mooie stoffen om uit te selecteren. Onze honden hebben nu een trendy kussen om op te chillen. Ik heb de service als zeer goed ervaren.Ik kom zeker nog eens terug!

Kwaliteit, goed advies en snel in huis

Uitgebreide keuze, handige tool, snel en persoonlijk advies indien nodig per mail. Waar voor je geld, goede prijs-kwaliteit verhouding en wij hadden het na een week al in huis! Super service!

Super service!

Super service!! Ziet er perfect uit en snel geleverd. Aanrader!!!!

Prima en snelle service!

Prima en snelle service. Aanpassing na de bestelling was geen probleem en werd zelfs zonder extra kosten gerealiseerd (terwijl het een upgrade was)

prima werk

snel en perfect maatwerk.

prima kwaliteit en vlotte levering

prima kwaliteit en vlotte levering

Snel geleverd, mooi product Pas prima .top .??

Kussenhoes op maat

Kussenhoes besteld voor het kussen in de hondenmand. Gekozen voor kunstleer, omdat dit gemakkelijk schoon te maken is. Uitstekende service. Goed op de hoogte gehouden over de levering.

Ze zien er prachtig uit.

Ze zien er prachtig uit, mooi afgewerkt.

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Snel en mooi gemaakt....precies zoals�

Snel en mooi gemaakt....precies zoals ze zeggen Ik ga hier nog bestellen! Top

Prachtig resultaat en snelle service !

Prachtig resultaat en snelle service !

Snel, goede prijs kwaliteit en geweldige service nadat we zelf een domme fout gemaakt hadden..

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught