Kleur van kussen op site is antraciet

Kleur van kussen op site is antraciet, maar omschrijving is taupe, ontvangen kleur is iets tussen taupe en beige in

Great pillows of very good quality

Great pillows of very good quality. Exactly the way we wanted them. Great customer experience. We had continuous communication with the customer service, since they had suggestions on how to improve the deliverables based on the experience of nofruit with other costumers. Keep up the good work!

Half tevreden

Gekozen maat en materiaal komen goed overeen. Wat fijn is. Zit aangenaam. 2 minpunten. - Materiaal vangt zeer veel stof en vuil op. Jammer gezien de gekozen kleur wit is... - Er zaten vlekken op de bestelde kussens. Zeer jammer gezien het hier witte stof betreft en het hierdoor reeds vuil was zonder 1 x te gebruiken.

Mooi

Mooi! Korte leveringstermijn, prima!

Top super gemaakt

Precies de maten die door heb gegeven. Top

Uitstekend!

Uitstekende kwaliteit, mooi afgewerkt, precies zoals we gevraagd hadden en ook nog eens snel geleverd aan huis! Ook jullie website is heel gebruiksvriendelijk! Je kan makkelijk jouw ontwerp aanpassen en je krijgt er ook meteen de prijzen bij! Kortom TOP service!

Op maat gemaakt rugkussen voor onze loungen.

We hadden al een op maat gemaakt zitkussen voor de loungebank van no- fruit en nu hebben we ook een rugkussen besteld. Wederom een mooi kussen binnen gekregen, de kwaliteit is super, het is nu ��n geheel. Wij zijn er blij mee, dankjulliewel !!

Deze levering door nofruit is�Uitstekend

Deze levering door nofruit is uitstekend gedaan en met een goede communicatie.Prima gedaan! De verschillende kussens zijn conform aan onze eisen gemaakt.

Topkwaliteit

Vlotte afhandeling, hoge kwaliteit, een aanrader.

handige tool, vriendelijke hulp

Makkelijke hulp tijdens het maken van de kussens, en zelfs nog advies na het bestellen! Top!

Heel leuk betrouwbaar bedrijf

Heel leuk bedrijf die prachtige kussens voor ons heeft gemaakt. Toppers!

Nofruit = noregrets

Ronduit schitterende dienstverlening. Kussens van goede kwaliteit, vroeger dan verwacht geleverd, meteen antwoord op onze vragen gekregen. Het doe-het-zelf-stappenplan werkt perfect. Nofruit combineert een effici�nte online dienstverlening met de persoonlijke touch van de winkel om de hoek.

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering. Wij zijn er blij mee.

Een aanrader voor wie maatkussens zoekt!

Zeer tevreden met de kwaliteit en afwerking van mijn ligbedkussens en overtrekken voor mijn loungezetelkussens. Vlugge levering en goede communicatie naar de klant toe.

Wij geven jullie 5 sterren hele goede�service

Wij geven jullie 5 sterren hele goede service, goede kussens mooi gemaakt goede uitleg.

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden, goede kwaliteit, snelle service!

Hele fijne site

Hele fijne site. Proeflapjes zijn beschikbaar en snel geleverd. Top

Mooi en snel!!

Ja, mooi kussen! En heel vlotte levering. Ook leuke duidelijke mails over wat en wanneer te verwachten.

maatwerk kussens voor sportvereniging

Goed en duidelijk advies gekregen voor maatwerk kussens voor een sportvereniging. Dank hiervoor.

Kussens zo heerlijk

Zeer tevreden goed gevulde kussens van goede kwaliteit

Heel mooi kussen perfect op maat�

Heel mooi kussen perfect op maat gemaakt en optijd geleverd top ??

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website. Snelle levering, netjes verpakt Zeer tevreden van de kussens, strak, mooi afgewerkt, prima zit. Leuke stof. Aanrader hoor! Wij zijn er heel gelukkig mee. Dank jullie wel.

Goed op de hoogte gehouden

Goed op de hoogte gehouden, fijn dat je samples kunt bekijken. Kussen is prima!

Mooie kussens

Mooie kussens! Ze zijn lekker stevig en de stof lijkt ook tegen een stootje te kunnen.

Prima kussens en in een poep en een�

Prima kussens en in een poep en een scheet geleverd. Nog geen week

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught