Heel praktische website

Heel praktische website, snelle levering! Goed afgewerkt. Raad wel aan om eerst stalen van stoffen te bestellen dan ben je zeker van kleur

Voor mijn werkkamer bij�

Voor mijn werkkamer bij "Maatkussens.nl" een kussen besteld. Had nog nooit vat dit bedrijf gehoord. Via internet op de site geland. Kussen via de duidelijke instructies op maat samengesteld en besteld. Zelfs nog een tussentijdse mail ontvangen over of ik nog kleurstalen wilde ontvangen. Binnen 8 dgn het perfect passende kussen in huis. Zeer tevreden en dus een terechte aanrader. Bedankt, Olaf

Tevreden

Ik ben erg blij met mijn nieuwe stoelkussens. Mooie kwaliteit, prachtige stof en snel klaar.

Kussens perfect op maat gemaakt +�

Kussens perfect op maat gemaakt + correcte & vlotte levering

Prachtig zitkussen

Snelle levering en, belangrijker nog, een prachtig zitkussen op maat. Ik ben heel tevreden!

Enorm professionele firma en service

Enorm professionele firma en service : accuraat, snel, correct, kwaliteit ! Perfect afgeleverd product, zowel qua maat, kleur, vorm, vastheid. Ik weet zeker dat volgende kussens of hoezen ook bij hen door ons worden besteld !

gewoon doen

Fijn vooraf contact en overleg en kussen zeer snel geleverd.

Paste perfect!

Paste perfect!

Super tevreden met het resultaat

Super tevreden met het resultaat. Poef en kussen zien er strak uit. Fijn dat je stofstaaltjes kunt aanvragen zodat de kleur je niet tegen kan vallen. Voor herhaling vatbaar.

Hallo,

Hallo, Wij zijn super tevreden met No fruit op maat kussens. Onze camper is weer als nieuw en de kussens zien er prachtig uit. Strak, netjes en fijn contact met dit bedrijf!

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service. Echt een aanrader

Precies dat ontvangen wat we besteld�

Precies dat ontvangen wat we besteld hadden binnen de afgesproken tijd in een zeer goede kwaliteit

Ben super blij met onze boot kussens .

Ben super blij met onze boot kussens . En fantastische geholpen , was gewoon verbaasd hoe snel er gereageerd wordt op mail . En dat je telkens netjes terug gebeld werd. Had namelijk nogal wat wensen in mijn bestelling zitten , die afwijkend waren . Het resultaat is schitterend , bedankt . Groeten pascal uit Dordrecht .

Ik ben meer dan tevreden

Ik ben meer dan tevreden, is een heel mooi stevig kussen. Snel geleverd. Ik raad dit iedereen aan. Een heel blije klant??

TOP!

Correcte service, vlugge feedback op vraag naar extra maatwerk, en levering volgens afspraak. Toonbeeld van een perfecte klantenservice. TOP!

Goed geholpen.

Goed geholpen.. Snelle vlotte levering en je word goed op de hoogte gehouden

Volgens verwachting

Volgens verwachting, mooi afgewerkt

Goed advies!

Bij het bestellen van een plof-kussen kregen wij heel goed advies. Benadering is heel vriendelijk en professioneel. Levering was zeer voorspoedig en het kussen is prachtig. Ook wil ik jullie graag een compliment geven voor de toonzetting van jullie website en jullie mails. Heel creatief en prettig.

volledig tevreden

makkelijk bestellen, snelle service, en perfect afgeleverd maatwerk

Heel tevreden

Mooi kussen. Precies zoals besteld. Heldere communicatie. Heel tevreden.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering! Kussen ziet er super uit!

Mooie afwerking en snelle en correcte�

Mooie afwerking en snelle en correcte levering. Prima Kwaliteit.Super.

Ik had niet verwacht dat de kussen ,die�zo snel klaar waren en ��n vriendelijk contacten.

Ik had niet verwacht dat de kussen ,die ik besteld heb er geweldig uit kwam te zien. Na een paar keer een staaltje te hebben op gevraagd, en over en weer mail te hebben verstuurd. Na dat we de juiste staal te hebben gevonden, was het een fluitje van een cent. Binnen een week had ik de kussens in huis geweldig.van mij krijgen ze een dikke 10.

Mooi werk geleverd en precies wat ik�

Mooi werk geleverd en precies wat ik wilde. Bedankt en zal jullie aanbevelen.

Schuim op maat

Al vaker besteld bij No Fruit. Zeer tevreden. Deze keer heb ik alleen het schuim op maat besteld. Netjes op maat en goede materialen. Snel geleverd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught