Top service!

Top service!

Goede service kussens zijn goed genaaid�

Goede service kussens zijn goed genaaid en netjes.Super

buitengewoon behulpzaam

buitengewoon behulpzaam! goede kwaliteit geleverd we zijn ontzettend blij met het eind product, had niet beter gekund!

Helder en duidelijke webshop. Mooie kwaliteit

Perfect verlopen

Perfect verlopen

Zeer vlotte opvolging

Zeer vlotte opvolging, afspraken uitgevoerd, snelle en zorgvuldige levering. Een voorbeeld!

Kussen top! Bezorging een stuk minder.

Super blij met het kussen en de service voorafgaand van de bezorging! Over de bezorging zelf alleen wat minder positief, het pakket was 16 (!) deuren verder bezorgd en op de website stond alleen �Aangenomen door Stijn�, zonder huisnummer. We hebben twee dagen gezocht.

Super tevreden!

Ontzettend vriendelijke en directe service. Het team denkt met je mee. Zowel staaltjes en kussens heel snel en correct geleverd. Hoge kwaliteit! Wij zijn super tevreden!

Top-bedrijf

Snelle reacties op vragen, goede adviezen, goede producten, doen wat ze zeggen, aardige medewerkers met humor.

Fijne service & mooie kwaliteit

Bij de bestelling hadden we een fout gemaakt, wat we niet wisten, en door een goede service en controle hebben we het kunnen aanpassen. Product ziet er in het echt top uit en straalt kwaliteit uit. En zelfs de service na levering is super. Het gevraagde klittenband zit wat te hoog en ze stelde direct voor dit aan te passen.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering. Erg leuke begeleiding middels de mail (lijkt qua toonzetting op CoolBlue. Doen ze leuk, maar het kussen was ook prima.

great product BUT

great product, speedy completion but dreadful delivery company, ALL packaging damaged, making the product dirty.

Zeer tevreden over alles.

Zeer tevreden over alles.

Makkelijk om je kussen samen te stellen�

Makkelijk om je kussen samen te stellen via vooringestelde stappen. Snelle levering en mooie kussens.

Hier een tevreden klant...

Hier een tevreden klant....mooie kussens die precies passen ...netjes afgewerkt....snelle en vriendelijke service.Kortom een aanrader voor iedereen die kussen wil van een afwijkende maat.

Super service !

Super service !

Aanrader ! Snelle levering, mooie afwerking.

Heel snel en makkelijk te ontwerpen. Veel snellere levering dan ik had verwacht! En goed verpakt voor verzending ! Super blij mee! Mooi afgewerkt, prima kwaliteit. Onze zitbank is nu nog mooier ;)

Positieve benadering, mooie kussens!

Prima uitleg op de website om de juiste maat kussens samen te stellen. Ideaal dat je voorbeeld staaltjes van de stof kunt bestellen, die waren ook super snel binnen. Uiteindelijk dik tevreden over de geleverde kussens!

Prachtig maatkussen voor op mijn�

Prachtig maatkussen voor op mijn eetbank laten maken door nofruit. Het kussen ontving ik al binnen 1 week. Het was heel mooi en netjes afgewerkt, en de stof was mooi. Ik vond het kussen wel wat hard zitten maar begint nu wel te wennen. Het team van nofruit heeft aangeboden om samen naar een oplossing te zoeken mocht het toch te hard blijken te zijn, klasse! Maar vooralsnog denk ik dat dit niet nodig is. Ik ben heel tevreden over het product, de levering en de service

Had twijfels of ik de goede maat had�

Had twijfels of ik de goede maat had aangegeven, maar na telefonisch contact en goed advies, zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat/ We hadden nieuwe banken gekocht, maar de zir lengte was niet goed. Nu we kussens hebben besteld en achter de orginele kussens hebben geplaatst, zijn de rugklachten verdwenen! Een heel moooie oplossing voor ons "probleem

Heb een set kussens laten maken voor�

Heb een set kussens laten maken voor eigen lounge-stoel, ik ben erg tevreden over resultaat, en heb van jullie nog enig aanvullend advies gekregen over verdere afwerking/kleine verbeteringen. Wel had ik aanvankelijk wat moeite met de app voor ontwerp-berekening;misschien kwam dat doordat ik zelden of nooit gebruik maak van de optie -inloggen-. Uiteindelijk lukte het me ook de ontwerp- app te gebruiken zonder in te loggen. Al met al positief, ik zal jullie adres ook aanbevelen bij mijn kennissen!

Mooi op maat gemaakt kussen ontvangen!

Allereerst twee staaltjes ontvangen, heel handig als je net als ik moeilijk kunt kiezen??Uiteindelijk een prachtig mooi op maat gemaakt kussen ontvangen. Sneller geleverd dan de eerste prognose. Zeker niet de laatste keer dat ik hier besteld heb .... de tuinbank roept ook ....

Echt een aanrader!

Echt een aanrader!