2 kussens voor buiten

2 kussens voor buiten besteld, ze zijn nog mooier dan verwacht.

Super mooi kussen

Super mooi kussen! Snel geleverd

Prachtige zetelkussens!!!

Het stappenplan is zeer duidelijk, we konden heel gestructureerd de maten opnemen en doorgeven, mooie stoffen kiezen, de levering was zeer snel en we zijn zeer tevreden met onze zetelkussens, super !!!! Mooie kleuren, net zoals op de computer, misschien zelfs nog mooier ??????. We zijn echt heel tevreden.

Aanrader

Maatvoering super, communicatie mail/ telefonisch super. Kwaliteit super, afwerking super. Aanrader!

Mooi kussen en goede website.

Mooi kussen en goede website.

Super goede dienstverlening!!

Super goede dienstverlening!! De medewerkers van Maatkussens.nl staan je uitgebreid te woord, denken met je mee en proberen voor elke situatie een oplossing te bedenken. Zo had ik een paar verzoeken waar ze in eerste instantie niet aan konden voldoen, maar vervolgens zijn ze zelf aan de slag gegaan met het testen van verschillende (vullingen en maten van) kussens om toch aan mijn wensen te voldoen. En het eindresultaat is prachtig, echt vakmanschap!

Goede service en advies

Goede service en advies. Ben heel blij met het kussen.

- gebruiksvriendelijke website om zelf je kussens te ontwerpen - controle vanuit het bedrijf om te zien of je geen fouten hebt gemaakt, voor de productie - goede kwaliteit

Een tevreden klant met een mooi zitkussen

Nofruit is niet de goedkoopste winkel om je zitkussen bij te bestellen maar zij hebben wel kwalitatief hoogstaande producten! Het zitkussen zit heerlijk (5 cm dikte), heeft een stevige stof en ziet er ook nog eens heel mooi uit! Een aanrader!

Mooi stevig kussen

Mooi stevig kussen

Aanrader

Snelle levering en precies wat ik gevraagd/verwacht heb

Supersnelle levering

Supersnelle levering, hoewel uit de eerste bevestiging leek alsof het veel langer zou duren, waren ze er toch binnen een week. Netjes gemaakt. We alle kussens in 1 heeeeele grote verpakking.

Na een afspraak gemaakt te hebben zijn�

Na een afspraak gemaakt te hebben zijn we erg goed geadviseerd in de showroom. Zodoende kregen we een gevoel bij de stoffen en kleuren die we konden kiezen. Tijdens het verdere proces was de communicatie helder en vriendelijk. Ook de uiteindelijke levering was top. Nofruit bedankt!

Goede informatie over levering en mooi�

Goede informatie over levering en mooi product.

snelle levering. goed product. goede service

Geweldig!

De kussens van NoFruit zijn echt geweldig. Heel fijn dat je op de mm kunt bestellen. De vulling zit lekker en de stof is stevig en toch zacht. Ik ga hier zeker vaker bestellen. :-)

Top service, wij zijn heel tevreden

Goed.

Gewoon goed.

Top service, ondanks dat ik zelf spijt had van de maten die ik had doorgegeven hebben ze het keurig opgelost en aangepast

Onwijs goed. Super service. Snel. En een heel kwalitatief goed product dat aan de verwachtingen voldoet zoals aangegeven en gehoopt. Absolute aanrader.

Nette communicatie en snel geleverd

Nette communicatie en snel geleverd! Heel blij met ons kussen

Prachtige zetelkussens en - hoezen!!!

Zondag 9 februari zetelkussens en - hoezen besteld. Vandaag , vrijdag de 14e , de kussens reeds ontvangen. Zeer mooie afwerking, het bordeauxrode kleur is prachtig!!! We zijn zeer tevreden van de volledige cyclus ; veel keuze, voor iedere wat wils, een duidelijk stappenplan, snelle levering, mooie materialen, vriendelijke mails..... �cht alles SUPER. Bedankt!!!! Anne

Mooi kussen

Mooi kussen, precies op maat heel blij mee

Toppertje voor custom kussens

Drie custom kussens besteld met nogal aparte afmetingen (geen rechthoek). De design tool is goed te gebruiken (wel even scrollen zo her en der) maar uiteindelijk komt er precies dat uit wat je hebt ingevuld. Kussens zijn goede kwaliteit en het gekozen materiaal was top. 1 kussen had bij levering schade (door transport) en dit was met 1 mailwisseling dezelfde dag nog afgehandeld en er werdt zonder blikken of blozen een nieuwe kussensloop gemaakt om de licht beschadigde variant te vervangen. Support via email was buitengewoon vriendelijk en meewerkend, levering met track en trace goed te volgen en prijs/kwaliteit m.i. prima. Zeker 4.5/5 waard

Mooi recht kussen

Mijn man had een schoenenkastje gemaakt, en wou er zacht op zitten : vandaar op zoek naar een kussen, en heb op jullie site een geweldig mooi afgewerkt kussen gevonden - heel mooi en t zit super !!! Prijs kwaliteit heel goe, zijn tevreden hierover !

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught