Goed meegedacht en kussen ziet er�

Goed meegedacht en kussen ziet er supernetjes uit en de maten zijn echt exact zoals doorgegeven. Top!

Mooie kussens

Mooie kussens, perfect op maat gemaakt en handig schoon te maken. Bij ons voor binnen, op een op maat gemaakt bankje voor aan ons barretje.

snel, vriendelijk, goede kwaliteit

snel, vriendelijk en goede kwaliteit

Goede online begeleiding/aanwijzingen�

Goede online begeleiding/aanwijzingen voor ontwerpen van je bestelling en vlotte service. Zeer tevreden!

Snelle levering !

Snelle levering !! En ziet en mooi uit.

snel en met een goede prijs/kwaliteit.

snel en met een goede prijs/kwaliteit.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Uitstekende service en mooie produkten

Uitstekende service en mooie produkten

Heel snelle levering

Heel snelle levering, prachtig afgewerkte kussens, mooie stof! Top!!

Zeer tevreden.??

kussens voor op bank eetkamer

Olie stof mooie kussens perfect op maat snelle levering

Goede service, snel en mooi

Perfect gemaakt en snel geleverd. Makkelijk samen te stellen via de website. Prima service. Wij zijn blij met onze kussens.

Heel netjes en strak gemaakt.

Heel netjes en strak gemaakt.

Hier worden wij blij van ??

Wij worden hier blij van, super kussens, mooi afgewerkt, top kwaliteit en super snel geleverd ??

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen! Zeer mooi kussen! 100 % tevreden

Mooie kwaliteit kussens

Mooie kwaliteit, snelle productie en levering. Spelen snel op de bal. Goed en veilig verpakt.

Zeer mooie afwerking

Snelle service. Mooie afwerking. Precisie.

Zee goed.....niets op aan te merken.

Zee goed.....niets op aan te merken.

Prima afwerking en persoonlijk contact!

Prima afwerking en persoonlijk contact!

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service. Kussens zijn goed en functioneel. Ook goede communicatie op een leuke manier.

Super service

Goeie prijs-kwaliteit, super service! Had het kussen snel nodig en was er na drie werkdagen!

De poef die opnieuw is bekleed ziet er�

De poef die opnieuw is bekleed ziet er fantastisch uit. Boven verwachting! Mocht er ooit nog iets zijn wat gedaan zou moeten worden, zou ik zeker weer terug komen. Ook zou ik vrienden/bekenden informeren over jullie. Met vriendelijke groet, Ellen Brocks

Prima klantenservice

Prima klantenservice. Goeie kwaliteit. Snelle levering. Helemaal top. ??

Mijn bestelling is snel en goed uitgevoerd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Super communicatie waardoor je precies weet waar je staat in het hele maak proces. En er is geleverd wat gevraagd was, Zelfs nog sneller dan verwacht.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught