Het kussen past perfect en is precies�

Het kussen past perfect en is precies zoals ik het hoopte.

Erg vriendelijk geholpen, leuke manier van communiceren. Eindresultaat helemaal Top!

Prima service en uitstekend maatwerk

Via de site makkelijk je eigen kussens samenstellen. Fijn dat je van tevoren een staal kunt krijgen om te kijken wat de mooiste kleur is. Via telefonisch contact is een vraag van mij prima beantwoord. De kussens voldoen aan onze verwachting en waren snel klaar en bezorgd. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Prettig bedrijf!

Prettig bedrijf! Ik had een lastige opdracht met 9 bootkussens. Verschillende maten en vormen. Perfect uitgevoerd en goed mee gedacht. Fijne communicatie , alle afspraken netjes nagekomen en snel geleverd. En niet te vergeten voor een hele goede prijs.

Super service in alle opzichten!

Super service in alle opzichten!: advies, kwaliteit van de kussens en levering.

Echt mooie kussens op maat!

Gewoon Top. Was mijn eerste ervaring met het bedrijf en ben zeer tevreden. Kussens zijn prachtig, goede kwaliteit en stof is veel mooier in het echt dan op beeld. Levering exact op aangegeven tijdstip. Bedrijf is makkelijk te bereiken voor vragen en medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Prima service, makkelijke site, heel tevreden met ons kussen

Hele goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit! Onze kussens gaan al 10 jaar mee. Wilde een andere kleur hoes en daarbij heel prettig en goed geholpen.

Prima service, prima maatvoering, mooie kussens, snelle levering.

Super blij met alles

We zijn super blij met onze nieuwe kussens voor de hoekbank in de keuken. Fijn dat je staaltjes van het stof kon bestellen. Goede service tijdens het bestellen. Snelle levering en goede communicatie. En natuurlijk prachtige kussens van hoge kwaliteit. Wij zijn super tevreden en zouden zo weer bestellen bij Maatkussens.nl

Makkelijke site om mee te werken

Makkelijke site om mee te werken, eerst stalen besteld, deze waren snel in huis. Uiteindelijke kussen voldoet precies aan onze eisen, wensen, afmetingen. Alles klopt, snelle bezorging, ondanks de feestdagen snel in huis, binnen 2 weken. Heel tevreden!

Zwarte vlekken op de kussenhoes.

Toen wij het kussen ophaalden bij het magazijn, bleek het dat er zwarte vlekken op zaten. Direct telefonisch contact opgenomen met maatkussens.nl. Er werd gezegd dat we zelf eerst de vlekken eruit moesten proberen te krijgen en als dat niet lukte moesten we de kussenhoes terugsturen. Dit laatste op kosten van Maatkussens.nl. We kregen de vlekken er zelf niet uit. Maatkussens.nl heeft ze er wel uitgekregen en opnieuw hebben wij de 'schone' hoes ontvangen. De tijd en moeite die we erin hebben gestoken (het bellen/mailen/zelf wassen van de hoes) is verder niet gecompenseerd.. Als je iets nieuws koopt verwacht je ook dat je het als nieuw binnenkrijgt of dat een mogelijke fout in ieder geval gecompenseerd wordt.

Gewoon perfect!

Snelle levering, afwerking en kleur zoals aangegeven op de site. Correcte maatvoering. Gewoon Perfect!

Uitstekende winkel

Uitstekende winkel! Prima informatie en hulp bij het uitkiezen vooraf en snelle en correcte levering. Een aanrader!

Eerste kussen op proef - volgende bestelling andere specificaties

Eerste kussen op proef. Had zelf niet goed ingeschat hoe die zou zitten. Ga nu andere bestellen, maar NoFruit heeft zijn werk meer dan goed gedaan

Kussens helemaal naar wens

Kussens waren snel klaar, zijn van mooie kwaliteit en de bestelling is ook nog van tevoren gecheckt. Ik bleek zelf wat knulligs doorgegeven te hebben en dit werd verbeterd. Al met al vind ik dat dus topservice!

Wij zijn erg blij met onze bestelling

Wij zijn erg blij met onze bestelling. Mooie stevige kussens, duurzame stof.

Snel mooi en goed

Snel mooi en goed

Fantastische kussens ontvangen

Fantastische kussens ontvangen, ondanks de feestdagen nog heel snel geleverd! Duidelijke e-mails over de gang van zaken. Al meerder kussens besteld bij no fruit, daarnaast ook veel vrienden enthousiast gemaakt!

Super tevreden over begeleiding bij�

Super tevreden over begeleiding bij aankoop van kussens.

Bestellen op de site ging makkelijk

Bestellen op de site ging makkelijk. Pakket was veel sneller binnen dan verwacht. Wij zijn zeer tevreden met ons kussen.

Prima service, ondersteuning en advies. Zeer goede prijs en kwaliteisverhouding. Keurige afwerking.

Thumbs up!

Prima website, goede communicatie, mijn kussen is snel geleverd en zit geweldig.

Goede app

Goede app. Duidelijke mails. Komt na wat je belooft. Goede kwaliteit. Zeer tevreden met het resultaat.

Ten eerste het resultaat

Ten eerste het resultaat. Dat was prachtig. Mooi gemaakt en afgewerkt. Uitstekende stofkwalieit ook. Daarnaast werd mijn verwachting overtroffen. Ik hoopte de kussens voor kerst in huis te hebben of anders met oud en nieuw. Het eerste bericht was dat het helaas pas 3/1 zou worden. Toch besteld want ik moest ze sowieso hebben. Tot mijn verrassing kwamen ze nog voor kerst binnen! Hulde!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught