De kussens

De kussens waren eerder geleverd dan gepland en ze waren precies op maat en wat ik verwacht had, prima werk

Hele snelle levering en goede kwaliteit!

Hele snelle levering en goede kwaliteit!

Super blij met onze toffe kussens

Super blij met onze toffe kussens voor op onze inbouwbank. Ik had de kussens besteld met de opmerking dat het heel erg fijn zou zijn als de kussens voor kerst binnen zouden zijn. Kreeg meteen een nette mail dat de uiterlijke datum 3 januari was maar dat ze hun best gingen doen voor levering voor kerst. En... we hebben met kerst heerlijk op de prachtige kussens gezeten.

Super service

Super service, snelle levering. Een echte aanrader om te relaxen in je nieuwe kussens

Supersnelle levering en mooi resultaat

Supersnelle levering en mooi resultaat. Wij zijn er blij mee!

Snelle levering, er netjes gemaakt, past perfect en niet duur Echt een aanrader

top site en service!!

Heel tevreden en goede communicatie!

Van (te) stevige zitbanken naar comfortabel

Voor de familieweekenden in mijn vakantiehuis heb ik gekozen voor praktische maar helaas stevige bankjes van Ikea, zodat dat ik ze goed schoon kan houden. Gasten misten echter wat comfort, dus ging ik op zoek naar kussens op maat. Prima geadviseerd over welke kussens ik nodig had, waarbij de zithoogte ook nog goed was. Fijne klantenservice: zowel telefonisch als per mail. Levering was eerder dan verwacht. Ook in duurzame verpakking wat ik ook fijn vind. Kussens zijn netjes afgewerkt en stof is vuilafstotend. Ze zitten inderdaad prima: de harde bank voel je niet meer. Ik ben meer dan tevreden en kom in de toekomst zeker terug. Ga ze ook zeker aanbevelen in mijn netwerk.

Kussen op maat

Wij hebben een kussen op maat laten maken voor in onze erkerbank. Er is een ruime keuze aan kleuren en stofjes, dus altijd iets te vinden. De staaltjes is onze postbode in de strijd verloren, maar dankzij de goede service kreeg ik binnen 2 dagen nieuwe staaltjes toegestuurd. Het kussen is makkelijk te bestellen en de maten kloppen precies. Wij hebben nu een mooie en comfortabele bank om op neer te ploffen. Kortom, wij zijn meer dan tevreden en zouden iedereen aanraden hier een kussen op maat te bestellen!

Vakwerk

Vakwerk, korte levertijd, fijne communicatie, prettig geprijsd. Graag tot een volgende keer. Groet, Wim Brock.

Leuke website die beloften waarmaakt

Leuke website die beloften waarmaakt

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering

Mooi product en goede service

Snelle reactie op mail, denken mee en mooie kussens!

We kregen het telefonisch advies om wat�

We kregen het telefonisch advies om wat proefstaaltjes te laten komen, om zeker te zijn van de kleur en de stof.De volgende dag werden ze al bezorgd. We zijn heel erg blij dat te hebben gedaan. We kozen uiteindelijk voor een zachte velour en de hoezen passen perfect om onze bij de bank behorende kussens. Als de hoezen dan ook nog eerder worden bezorgd, hebben we nog meer lof voor de perfecte afhandeling. Dank hiervoor! Yvonne de Ru

Uitstekende service!

Recent maatkussens besteld bij NoFruit voor op een zelfgemaakte eetbank. Vooraf meerdere kleurstalen opgevraagd die de volgende dag werden bezorgd. Zoveel keuze en stuk voor stuk mooie stoffen. Ik heb meermaals contact gehad met het team voor advies, omdat de keuze zo ruim is dat ik wel wat advies kon gebruiken. Het team antwoordt snel, denkt met je mee en heeft goede adviezen en idee�n. Levering was zeer snel. Kortom; zeer tevreden!

Ik ben zo als je ziet uiterst tevreden

Ik ben zo als je ziet uiterst tevreden

Super fijne assistentie bij de�

Super fijne assistentie bij de specifieke bestelling. Helemaal volgens ontwerp uitgevoerd.

Goede service, optijd, netjes gestikt, hoes mocht iets strakker.

Ik heb zelf textiel aangeleverd en ben erg blij met het nieuw kussen. Het zit kussen is binnen geschatte tijd geleverd. Communicatie verliep gemakkelijk. Het is netjes gestikte. Ik vond zelf de hoes aan iets aan de losse kant zitten. Maar zou best kunnen dat het niet anders had gekund omdat het kussen anders misschien uit zijn vorm zou trekken.

Prachtige kussens

Hi Sabine, We zijn heel blij met onze kussens. Heel stevig, mooie kleuren.. precies wat we zochten! Dank voor je hulp!

Supermooie kussens

Supermooie kussens, snelle levering en een prettige mailwisseling. Ik ben zeer tevreden over de fijne afhandeling.

Goede website met duidelijke instructies

Kussen is perfect op maat gemaakt en zit heerlijk. Ruime keuze in materialen en stoffen!

Mooie kussens

Mooie kussens, en goed contact en service!

Heel erg blij mee en goede kwaliteit

Heel erg blij mee en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

1 woord voor deze review nodig; Top!

Super kussens voor eettafelbankje

Erg blij met de kussen voor het bankje bij onze eettafel. Goede service met de gratis stalen, en we hadden de kussens snel in huis.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught