supergoede service

supergoede service. Ik had een fout gemaakt net bestellen en binnen een week had ik de goede maten in huis. ze hebben me goed geholpen bij klantenservice en dachten echt met me mee.

Mooi gemaakt en je wordt op een leuke wijze op de hoogte gebracht van je bestelling

Ik wilde een kussen op maat laten�

Ik wilde een kussen op maat laten maken. Er werd goed meegedacht, het kussen was supersnel klaar en ziet er goed uit. Dik tevreden.

Goede service, zowel telefonisch als email. Ik had vragen over de afmeting van het rugkussen, de dikte van het zitkussen en de kleur van de stof. Aanvullend kleurstalen besteld. Deze kwamen snel binnen en zijn ook nog eens gratis!! Ook goede afspraken gemaakt over de levering.

gewoon super

gewoon super, prachtige kussens op een zeer korte tijd geleverd. vlekkeloze service

Tijdens het bezoek aan de showroom ben ik heel fijn geholpen en ging met veel inspiratie naar huis. Op de website was het heel gemakkelijk om de kussens en de kussenhoes te bestellen. De levering was erg snel en een probleempje met een weeffout in de stof werd heel prettig en snel opgelost. Ik heb daarna nog een kussen besteld en dat ging ook heel gemakkelijk, en het werd vlot geleverd. Erg fijne ervaring met No Fruit en als je kussens of kussenhoezen op maat wilt laten maken raad ik je No Fruit van harte aan!

Mooie kussens van goede kwaliteit en�

Mooie kussens van goede kwaliteit en snelle service.

Erg goed

Erg goed, geleverd volgens specificatie en keurig afgewerkt en ingepakt

maatwerk goede kwaliteit

maatwerk goede kwaliteit

Fantastische service! En mooie kussens geleverd.

Zeer betrouwbaar en vriendelijk! En ze hebben topkwaliteit geleverd. Ik ben heel blij met de kussens die ik heb besteld. Ik vind het ook belangrijk om te zeggen hoe goed de service verlopen is. Ik twijfelde over verschillende kleuren voor de kussens. Maar je kan via de site verschillende samples van stof opvragen zodat je al een beeld krijgt. Dit werd gratis naar mij toegestuurd via post. Heel fijn! Ik heb toen mail contact gehad met een van de medewerkers omdat ik een afwijkende afmeting nodig had voor een kussen. En deze persoon was heel vriendelijk, duidelijk en ze hebben de kussens zeer nauwkeurig gemaakt. Ook krijg je goede indicatie wanneer je kussens ongeveer klaar zullen zijn, en ze sturen zelfs nog een bericht wanneer ze bijna klaar zijn. En uiteraard wanneer ze verstuurd worden. Zeker een aanrader!

Product na wens geleverd ! Zeker aan te bevelen

Eenvoudige site , makkelijk te bestellen ! Snelle levering ! Fijn op de hoogte gehouden door e-mails. Product geleverd dat precies zo was als wij zochten ! Klein min puntje was dat het kussen dubbel gevouwen geleverd werd waardoor in het kussen een vouw naad is ontstaan , dit heeft enkele dagen geduurd voordat het verdween! Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima, precies zoals we wilden. Fijn dat het ook zo snel geleverd werd.

Goed advies

Fijn contact. Goed advies. Ons kussen is heel mooi geworden!

goed omdat er rekening word gehouden�

goed omdat er rekening word gehouden met produkt

Een betere website!!

Zoekmachine geeft o.a jullie website aan waarop we het zitkussen op maat besteld hebben met een kunstlederkleur voor een acceptabele prijs. Na jullie controle kwam jullie advies toch eerst kleurmonsters te kiezen. gedaan en een duurdere stof gekozen maar als Sinterklaas-cadeau gekregen. Nog voor geschatte levertijd was zitkussen in huis en nog dezelfde dag door ons betaald. Zijn erg blij met het resultaat, past precies en ook kleur en stiknaden zijn goed afgewerkt! hopen nog jaren goed en mooi te zitten dank zij jullie zitkussen!!

Niets aan te merken

Niets aan te merken Heel positief verrast want levering op een week ????????

Mooi!

Snelle levering, stalenservice is top, evenals de klantenservice toen ik een verkeerde maat bestelde. Mooi dat je je winkelwagentje kunt bewaren maar dan moet je wel de goeie winkelwagen bestellen. Dat werd super opgelost! Kussen zit prima en ziet er mooi uit!

Dit is precies zoals een webshop toch�

Dit is precies zoals een webshop toch persoonlijk kan zijn! Je wordt als mens aangesproken, persoonlijk en met humor. Stofstaaltjes worden snel thuisgeleverd zodat je echt kunt zien wat de kleuren doen. Kussens zijn eenvoudig online te bestellen en de mijne had ik binnen een week thuis! Als er dan toch wat op te merken moet zijn is het over de communicatie van de vervoerder, ik ontving om 10:00 de bevestiging dat ze tussen 16 en 18 uur zouden bezorgen terwijl het kussen al om 9 uur bezorgd was ??

Een zeer tevreden klant!

Het stappenplan is heel duidelijk. De keus aan stoffen en kleuren is groot. De teksten zijn enthousiast en grappig.

Aanbevolen

Goede website waar je buiten en binnenkussens op maat kunt laten maken. Proces op website is makkelijk en wijzicht zich vanzelf. 1tip voor het bedrijf...... Geef een mogelijkheid om de dikte van de kussens te bepalen, ik moest nu de nieuwe kussens samen met de oude kussens in de hoes doen om weer lekker gevulde kussen te krijgen.

Een aanrader!

Goede webshop, klantvriendelijk en goede kwaliteit van de geleverde producten!

Snelle service en mooie kussens.

Snelle service en mooie kussens. Ik had alleen beter een kleure staaltje aan kunnen vragen, nu waren de kussens lichter van kleur dan ik had gedacht dat ze zouden zijn. Maar dat is mijn eigen fout, verder echt top kussens

Prettig bestellen

Prettig bestellen. Vlotte levering. Keurig product!

Goede service en advies

Goede service en advies, ruime mooi keuze, komen afspraken na. Vriendelijk personeel, dus TOP!!!

Heel fijn laagdrempelig bedrijf

Heel fijn laagdrempelig bedrijf. Heel mooie kwaliteit en snelle sevice. Vragen via de telefoon of mail worden heel snel beantwoord.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught