5 Voorbeeldige Service!!!

5! Sterren en met name voor communicatie en service: wat een verademing! Jullie hebben het goed in het snotje. Alhoewel ons maatwerkkussen nog niet retour is hebben we enorm veel vertrouwen in de manier waarop jullie ons benaderen en kunnen we jullie van harte aanbevelen bij iedereen die overweegt met jullie in zee te gaan: DOEN! Mvg, Sharette

Fantastische firma!

Fantastische firma!

loungekussens

Top kussens en super snelle correcte levering! Dus een heel goed bedrijf!

Prachtige kussens

Prachtige kussens. Super service!

Snel, correct en degelijk !

Snelle, correct en degelijke service. product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Voldoet aan de verwachtingen, maatwerk en snel geleverd

Hele mooie kussens voor onze custom�

Hele mooie kussens voor onze custom made bank. Wij zijn er heel erg blij mee. Mooie afwerking en goede kwaliteit.

uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service met prima informatie voorziening.

Het ziet er prachtig uit.

Het ziet er prachtig uit. Snelle levering. Zeer te vreden zit goed

Past perfect en snelle levering

Past perfect en snelle levering! Tevreden klant

Precies zoals verwacht

Precies zoals verwacht

heel blij mee

De site en de communicatie is heel duidelijk en prettig. Je kunt zo makkelijk je eigen kussen samenstellen. De stofstaaltjes waren er binnen 1 dag, zodat je snel kunt beslissen. Het kussen was binnen een week geleverd en is helemaal volgens de verwachting. Ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden. Ook de prijs vind ik redelijk.

Goede kwaliteit

Werkt handig, de kwaliteit is goed. We hebben al eerder wat bestelx en dat blijft mooi.

Mooi afgewerkte kussens en een snelle�prima

Mooi afgewerkte kussens en een snelle levering

zeer goede service en kwaliteit

Tijdens een bezoek aan de showroom een goed advies gehad voor onze zitbank kussens. Thuis meteen besteld en ruim binnen de afgesproken tijd geleverd gekregen.

Handige webwinkel, prettige communicatie en zeer tevreden met mijn aankoop.

heel tevreden

heel tevreden, snel antwoord bij vragen correcte levering

Goed!

Meedenkend, eerlijk en bereikbaar buiten kantooruren.

keurig en netjes gemaakt geheel volgens�

keurig en netjes gemaakt geheel volgens afspraak. en een supersnelle levering ondanks de grote aantallen. TOP

Maatkussen.nl levert wat is afgesproken�

Maatkussen.nl levert wat is afgesproken en binnen een redelijke termijn. Voor zover ik het kan beoordelen een prima kwaliteit, al moet de toekomst dat uitwijzen.

Geweldige service verleend door No�

Geweldige service verleend door No fruit. Mijn binnenkussenhoezen waren kapot gegaan. Heb gisteren nieuwe gekregen zonder dat ik daarvoor hoefde te betalen. Chapeau!

Top communicatie, top levering

Zeer originele en duidelijke communicatie. Levering geheel volgens afspraak en op tijd

trots op het resultaat, een beetje van nofruit en een beetje van mijzelf.

advies was bijzonder fijn en persoonlijk. Ik had er ook direct vertrouwen in. Helaas bleken de losse plofkussens een andere maat dan besteld, ik heb de kussens zelf op de juiste maat gemaakt, omdat ik er ook aan aantal zelf zou maken. Nu helemaal tevreden

We zijn erg tevreden.

We zijn erg tevreden.

Mooie website met goede werking

Mooie website met goede werking ! Stalen opsturen vlug . Goede en snelle feedback op vragen . Besteld snel leverbaar nog vlugger geleverd ! Mooie resultaat ! Bedankt allen x Grtz heinz

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught