Vlotte service en ruim een week voor�

Vlotte service en ruim een week voor geschatte lebertijd kwam die binnen!

Super mooie kussens

Super mooie kussens! En ontzettend goede en vriendelijke communicatie vanuit NoFruit.

Een organisatie met persoonlijke aandaht

Wat een mooie en fijne organisatie, omdat deze een persoonlijke aanpak hebben. Ze denken actief mee met de klant en de communicatie is snel en met gerichte aandacht. Ik heb een matras op maat laten maken om een heerlijke zitplek in de erker te cre�ren. De organisatie denkt mee in details waar ik als klant niet aan had gedacht. Kwaliteit van materiaal is ook zeer goed.

Netjes staaltjes thuis ontvangen. Keuze gemaakt en order besteld. Snelle nette correcte levering. Ik beveel iedereen aan bij ze te bestellen.

Super snelle service en een top�

Super snelle service en een top resultaat.

Leverd goed werk .

Leverd goed werk .

Als je vragen had .kon je ze stellen�

Als je vragen had .kon je ze stellen leuk kussen geworden . pluim hier voor

Fijn advies

Fijn advies, en snelle levering. Heerlijk kussen ontvangen

Domme vraag

Weer perfect toegekomen.Ik had niets anders verwacht natuurlijk! Goed bezig jongens (en meisjes)

Echt super kwaliteit en uitstekend�

Echt super kwaliteit en uitstekend geholpen.

Geweldige service,

Geweldige service. Heel erg tevreden met het resultaat. Wilde nog een kleine wijziging en tegen een gering bedrag werd het keurig veranderd. In het voorjaar zet ik een foto op de site van het resultaat.

Aanrader

Goed kwaliteit, snelle levering en makkelijk te bestellen. Daarnaast ook snelle en vooral positief mailcontact

Op internet zoekend naar kussens kwam�

Op internet zoekend naar kussens kwam ik op deze leuke informele website terecht. In een redelijk eenvoudig menu kon ik meteen m�n kussens ontwerpen en de prijs ervan zien zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Echter had ik nog een paar vragen die na telefonisch contact netjes beantwoord waren en op aanraden van Thom (die ik aan de lijn had) een aantal (gratis) stalen besteld om zo thuis de stoffen beter te kunnen beoordelen. Deze waren de volgende dag al binnen waarna ik m�n bestelling definitief kon doorgeven. De kussens zijn keurig binnen de gestelde termijn bij mij afgeleverd en zien er fantastisch uit!!! Het gebruik laat nog even op zich wachten omdat de camper nog niet klaar is...

mooie kussens en supersnelle levering

mooie kussens en supersnelle levering

Nette afwerking

Nette afwerking, mooi op maat

Aanrader

Super communicatie, snel geleverd en de kussens waren precies wat ik in gedachte had!

Heel tevreden klant

Snelle levering, goede communicatie, top kwaliteit

Verfrissend

Prettige communicatie. Verfrissend en persoonlijk Goed product en snel geleverd.

Alweer een perfect kussen ontvangen

Alweer een perfect kussen ontvangen. Mooie kleur en goed materiaal. Past goed. Snel geleverd en leuke communicatie met t nofruit team.

Super goede klantenservice!

Makkelijk te bestellen en de aftersales is ook prima. Mijn kussen was even verdwenen bij het transport bedrijf, maar dat lossen ze zo goed en snel op. Fijn bedrijf!

Superfijne begeleiding

Superfijne begeleiding, er wordt echt met de klant meegedacht. Ook een snelle en zorgvuldige levering, echt top!

zien er perfect uit

zien er perfect uit, de kisten, waar ze op moeten liggen moeten nog gemaakt worden dus qua gebruiksgemak kan ik nog geen oordeel geven. Ze zijn bedoeld voor onze 6 katten die graag ergens lekker in onze nabijheid willen liggen. De kisten komen naast onze 2 banken te staan dus gaat helemaal goedkomen. Absolute aanrader!!! Perfecte afwerking, kun je helemaal naar eigen inzicht en maten laten maken.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd! Stalen ook snel binnen.

Precies wat ik besteld heb

Precies wat ik besteld heb! Goede maat, juiste kleur..helemaal blij mee!

Super tevreden over de kwaliteit en een�

Super tevreden over de kwaliteit en een snelle levering.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught