Handige site

Handige site, snelle levering en mooi resultaat. Wel prijzig maar goed wel alles tot op de cm nauwkeurig op maat gemaakt.

Prachtige kussens

Prachtige kussens, goede service en snelle levering. Bovendien wordt je op een hele prettige manier ge�nformeerd. Spontaan en enthousiast.

Prachtig kussen voor de eetbank

Prachtig kussen voor de eetbank! En dank voor persoonlijk advies !!!!

Snelle levering - juiste pasvorm

Denken goed mee!

Denken goed mee of de bestelling in orde is (praktisch, esthetisch, etc.) en over de mogelijkheden om het eventueel anders te doen. Heel fijn! Zeker omdat het soms moeilijk is om een dergelijk product online te bestellen en dan maar hopen dat het goed is en er mooi uit ziet. Nu kijkt er iemand mee en dat is een toegevoegde waarde!

Fantastische shop met perfect product

Fantastische shop met perfect product. Service en manier van communiceren is super.

super fijn geholpen

super fijn geholpen. Meerdere kleuren ontvangen om keuze te maken. Er werd goed meegedacht in welke optie het beste was. Snel geleverd!

Goede service en een mooi degelijk�

Goede service en een mooi degelijk product!

Wij zijn super tevreden mooi afgewerkt�

Wij zijn super tevreden mooi afgewerkt en snelle levering .Top.

Klopt allemaal, alleen het product mist net de puntjes op de 'i'.

Klopt allemaal, Coolblue-a-like klanten reis, inclusief monters en duidelijke voortgang updates. Kwaliteit van de kussens is prima maar net niet top. Hier en daar wat losse draadjes en vulling niet overal even strak in de naden gedrukt. En dit terwijl we de 'luxere' afwerking met zijvlakken gekozen hebben. Maar in het algemeen tevreden met het eindresultaat.

Zeer Goede kwaliteit en zeer snelle�

Zeer Goede kwaliteit en zeer snelle levering! En vriendelijk personeel..... een aanrader!

Zeer klantvriendelijk en goede�

Doen! Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit - zeker een aanrader voor leuke projecten

Zeer handige website

Zeer handige website, heel prettige uitleg en teksten, alsof een vriend tegen je spreekt, snelle aflevering en een perfect kussen.

Perfect pillows and quick delivery!

Perfect pillows and quick delivery!

Ziet er prima uit

Ziet er prima uit, kussen zit lekker, goede service

Super goede ervaring met No Fruit

Super goede ervaring met No Fruit. Fijne communicatie en ze denken met je mee, snelle levering ook.

perfect op maar !

Alles perfect gemaakt en mooi afgewerkt! Levering zelfs vroeger dan gepland!

Snelle en nette afhandeling

Snelle en nette aflevering

Goed produkt

Goed produkt, snel geleverd (zelfs veel eerder dan aangegeven was) en prettige communicatie.

Klantgericht en goede, mooie kussens

No fruit weet wat een klantreis is! Dat zie je in alles terug. Ik heb meerdere keren contact gehad met 1 van de medewerkers en ze denken fantastisch mee! De kwaliteit van de kussens is bovendien erg mooi. Bij transport is 1 van de hoezen beschadigd/gescheurd. Ze deden totaal niet moeilijk. Ik kon de hoes gewoon opsturen en krijg een nieuwe. Ik kan iedereen No fruit aanbevelen . Een zeer klantvriendelijk bedrijf met mooie producten. No fruit no worries ??

Goed en betrouwbaar bedrijf

Ik zocht kussens op maat voor de loungebank in onze tuin. Ik wilde graag een bedrijf met een showroom en een persoonlijk advies. No fruit heeft ons heel goede adviezen gegeven. We zijn meerdere keren bij hen langs geweest en telkens werden we met plezier en geduld geholpen. We mochten zelfs kussens mee naar huis nemen om proef te zitten. Advies voor potentiele klanten: ga je zelf een bank timmeren, ga dan eerst voor advies naar no fruit! Kortom: een heel prettig bedrijf met deskundige mensen!

Super service

Super service, persoonlijke aandacht en contact wanneer je dat wilt. Zonder opsmuk en met passie. Niet verwacht, wel gekregen!

Snelle en zorgvuldige service

Snelle en zorgvuldige service. Kussen ook zeer snel geleverd. Staat prachtig op onze erkerbank. Meer dan tevreden.

Bootkussen via mal is perfect!

Een mal voor een bootkussen doorgegeven en een perfect passend bootkussen geleverd gekregen! Echt mooi maatwerk! Communicatie per mail loopt leuk en vlot, per telefoon niet, daar kreeg ik een wat onvriendelijke iemand aan de lijn die zij dat ik beter kon mailen.

snel en netjes precies volgens opgave

snel en netjes precies volgens opgave