Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede service

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen. Duidelijk te bestellen en snel klaar gemaakt! Top! Kan niet beter!

Duidelijk en vlot

De website is overzichtelijk wat het bestellen van je maatkussen tot een simpel klusje maakt. Daarna snel op de hoogte gebracht van het proces via de e-mail. De wijze van communiceren via de mail is lekker kort en verfrissend. Ook de nabestelling van extra koorden ging soepel en snel. Bedankt!!

Snel geleverd. Na afronding bestelling ging betaling niet goed. Dus achteraf per factuur betaald. Klantenservice erg snel met opvolging vragen. Mooi product, alleen toch ultiem loungen moeten nemen haha

Super bedrijf

Vandaag mijn kussens ontvangen. Echt boven verwachting zo mooi. En dat met die warmte van afgelopen tijd toen ze voor ons die kussens aan het m�ken waren. Super goede kwaliteit en heel netjes. Nofruit erg bedankt en is voor herhaling vatbaar mochten wij nog meer kussens nodig hebben. Top!!

De kleur is niet helemaal zoals�

De kleur is niet helemaal zoals verwacht. De kwaliteit is dat wel.

Super vriendelijke dames daar

Super vriendelijke dames daar. We dijn echt goed geholpen. Dikke pluim!

Goed product

Goed product, goede service!

leuke manier van communiceren

leuke manier van communiceren, grappige emails. Is weer eens wat anders. Materiaal is goed, pasvorm keurig.

Mooie kussens en goede persoonlijke�

Mooie kussens en goede persoonlijke communicatie vanuit Maatkussens

Topbedrijf

Topbedrijf, snelle levering, mooi product!

Snel, vlot en goed

Snelle, vlotte en eigentijdse service. Prima kussen ook. Fijn!

Tevreden

Het kussen is mooi en conform onze wens. Als je nog wilt afstemmen of vragen hebt, is NoFruit telefonisch en per mail goed bereikbaar.

TOP over de ganse lijn!

TOP over de ganse lijn! Top site, eenvoudig bestellen. Heel snel de staaltjes ontvangen. Bestelling ging ook heel vlot vond ik, perfect op de hoogte gehouden van het proces. Top product! ziet er prachtig uit en zit perfect! Jullie mogen echt trots zijn op jullie bedrijf!

Klantvriendelijke medewerkers

Klantvriendelijke medewerkers. Snelle respons via mail en het resultaat zijn mooie kussens voor op onze keukenbank.

Gewoon goed!

Gewoon goed! Uitstekende afwerking en precies zoals ik had verwacht... Ben er erg blij mee!

Wederom weer goede service en kwaliteit!

Goede communicatie, handige website en goede en snelle service.

Mooie kussens en perfecte service

Mooie kussens en perfecte service! De levertijden warenn wel langer dan aangegeven op de website maar het meedenken van het team van no fruit en de snelle reactie op mail is erg goed. Ik zou er zo weer bestellen.

goede service! (natuurlijk ook een goed product ;)

Kussen met vulling en matrashoes besteld. Er wordt goed meegedacht. Snelle reacties.

Hele goeie ervaring

Goeie, heldere site! Leuk contact over de bestelling; snelle reactie en ook zeer snelle levering. De kussens en hoezen zien er mooi en stevig uit. Wij zijn er erg blij mee.

Perfect op maat!

De kussens zijn helemaal zoals ik het besteld had. Kleur, vorm, maat, soort stof, vulling, dikte....alles perfect in orde!

Weer reuze blij met onze kussens

Weer reuze blij met onze kussens, dit was de tweede keer dat we bij jullie kussens bestelde, deze keer online omdat jullie ons vertrouwen al hadden, veel succes

Mega service en daardoor perfect�

Mega service en daardoor perfect kussens!

heel tevreden over deze aankoop en het�

heel tevreden over deze aankoop en het verloop ervan.

Fantastische website

Fantastische website, gemakkelijk om te bestellen en grote keuze. Excellente productafwerking en heel snelle levering.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught