Goed en betrouwbaar

Goede en duidelijke website. Prima service en spullen van een mooie kwaliteit

Kussens zijn correct en netjes gemaakt.

Kussens zijn correct en netjes gemaakt. Maten zijn precies zoals besteld. Aflevering was even een puntje, geen mogelijkheid om de bezorgtijden te wijzigen zodat de bezorger de eerste keer vergeefs kwam.

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!

Geweldig. Mooi, goede kwaliteit en snel geleverd!!

Snel en goed

Makkelijk zelf samenstellen. Snel en goed

Top bedrijf!

ideaal om via de website je eigen kussen samen te stellen! stof kleuren kun je makkelijk bestellen om te checken of het de juiste is. snelle levering & goeie service

De kussens zitten heerlijk

De kussens zitten heerlijk. Ze passen perfect. Het programma op de site is makkelijk en er wordt goed uitgelegd hoe je de maten moet nemen. Levering was snel en goed. Dik tevreden

Prachtig wat een kwaliteit!!!!

Met veel plezier duiken we in onze mooi op maat gemaakte lounge kussens. Wat een kwaliteit gewoon AF.

Fijn

Fijn, product en prettige communicatie.

Prima site. Snelle levering. Netjes afgewerkt.

Prima site. Maat doorgegeven is heel simpel. Ben erg tevreden.

Zeer zorgvuldige afhandeling van het�

Zeer zorgvuldige afhandeling van het keuze proces en order afhandeling. Petje af.

Gewoon prima

Gewoon prima. Materiaal is van een goede kwaliteit.

Mooie stevige kussen die precies�

Mooie stevige kussen die precies passen. De communicatie was duidelijk en informeel. Enige twee punten voor verbetering zijn de levertijd en levering. De levering was ruim een maand, waarschijnlijk omdat het een drukke periode was. Het was fijn geweest dit op de website al te hebben gelezen ipv na de bestelling. Daarnaast is Transmission als transportbedrijf hopeloos ouderwets in hun service. Het is niet meer van deze tijd dat verwacht wordt dat je de hele dag thuis zit en zelfs als een meer specifieke tijd op de ochtend van levering wordt afgegeven, blijkt deze niet haalbaar. Nofruit, het is de moeite waard na te denken over een andere logistieke partner. Verder erg tevreden over Nofruit/maatkussens.nl!

Caravan kussens

Wederom super blij met de nieuwe caravan kussens. Makkelijke site om kussens samen te stellen. Goede keuze uit stoffen en afwerking is goed en netjes. Ga zo door!!

Mooi,mooi!

Fijne website. Gemakkelijk om de juiste matente bestellen. Mooie afwerking. Prima product!

Fijne service

Fijne service, heerlijke kussens!

Goede service en mooi gemaakt

Goede service en mooi gemaakt. Bij ons duurde de levering iets langer omdat de zomervakantie er tussen zat maar dat is logisch.

Verfrissend

Communicatie per mail verfrissend en duidelijk, weet waar je aan toe bent. Kussen is mooi, strak en precies op maat. Aanrader om deze te bestellen.

Vlotte levering van een mooi afgewerkt�

Vlotte levering van een mooi afgewerkt produkt. Beantwoord onze verwachtingen.

Mooi en snelle levering

Kussens zijn heel mooi geworden. Passen mooi bij de bestaande kussens. Ook sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven. Ik heb ook al zitkussens van Nofruit sinds 2013 en de hoezen zitten nog steeds strak om de vulling/zitting en nog steeds goed zitcomfort.

Kussenovertrek loungeset

Prima afhandeling. Snelle levering. Prachtig resultaat!

Prettige site, snelle levering, mooi product!

Mooi vakwerk!

Vragen die ik had zijn heel duidelijk beantwoord. Er werden stofjes gestuurd en goed advies gegeven. Het resultaat is mooi en professioneel uitgevoerd, Jammer is dat er in de zomervakantie 3 weken niet werd gewerkt en er een lange wachttijd was. 30 juli besteld en 10 september geleverd.

Een echte aanrader

Het ontwerptool werkt super duidelijk. De kussens zijn heel mooi geworden. En de leverdatum was heel snel. Ook via de mail zijn we heel goed geholpen. Al met al een echte aanrader!

Mooie kussen heel erg blij mee.

Mooie kussen heel erg blij mee.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught