Vlot geleverd en keurig gemaakt

Vlot geleverd en keurig gemaakt, helemaal blij mee!

Mooie maatkussens voor onze�

Mooie maatkussens voor onze lounchebank. Het enige minpuntje was dat er bij aflevering relatief veel losse draden aan de kussens hingen.

Jammer dat pas na de bestelling bleek�

Jammer dat pas na de bestelling bleek dat de productieploeg in augustus met vakantie was. Daardoor heeft het ruim een maand geduurd om de bestelling af te leveren.

Goede kwaliteit en communicatie

Goede kwaliteit en communicatie

Top bedrijf!

Top bedrijf! Mooie en makkelijke interface om de kussens te selecteren en bestellen. Ook helder in communicatie (Maatkussens kwam pro-actief met input om de bestelling aan te passen zodat de kussens nog mooier werden). Kortom; dik tevreden. -Bas A.

Duidelijke site, netjes op tijd afgeleverd, mooie kussens

Duidelijke site, netjes op tijd afgeleverd, mooie kussens

Mooie kussens

Mooie kussens! En een hele toffe manier van klantbenadering.

Super service!

Ik had een bijzondere maat kussen besteld bij Nofruit. Na levering van dit kussen bleek dat de fabrikant van ons tuinmeubel bereid was om een meubel met een andere maatvoering te leveren. Blij met deze geste maar wel in het bezit van een mooi kussen dat niet meer past bij het nieuwe meubel heb ik contact opgenomen met Nofruit. Ik kon het kussen goed verpakt naar hun terugsturen....met teruggave van het geld.....top service....Team van Nofruit... super deze geste..!!

Proffesioneel bedrijf met verstand van zaken! Een aanrader!!

Na het opmeten gebruik gemaakt van de zeer prettige site waarbij er in het proces nog allerlei tips langskomen. Nadat de levertijd bekend was, was het even wachten, mede i.v.m. de vakantie, maar tot onze verbazing en plezier kregen we bericht dat de kussens een week eerder geleverd zouden worden. Natuurlijk hebben we ze direct uitgepakt en op ons zelfgemaakte meubel gelegd. De pasvorm is perfect en het ziet er nu schitterend uit! Een aanrader!

Zeer gebruikers vriendelijke site

Zeer gebruikers vriendelijke site. Overzichtelijk en eenvoudig.Betaalbare en kwalitatief zeer goede kussens. Mijn complimenten.

Super mooie kussen

Super mooie kussen! en heel snel geleverd! wohoo!

Mooi kussen met klittenband

Mooi kussen met klittenband. Snelle levering.

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Goede kwaliteit voor een prima prijs. Levering duurt wat lang maar het is dan ook maatwerk wat geleverd wordt.

De kussen voldoen volledig aan onze�

De kussen voldoen volledig aan onze verwachtingen.

Product perfect

Product perfect in afmeting, kleur en kwaliteit. Levering eerder dan verwacht.

Blij met deze mooie kussens

Duurt wel even voordat de kussens er zijn, maar het resultaat is prachtig. Precies de goede maat, kleur is mooi en precies zoals aangegeven. Zit ook echt goed. Aanrader voor anderen.

Goede website

Goede website, service en vooral het op de hoogte houden van klanten nadat ze besteld hebben is klasse. Eindproduct erg mooi geworden!

Uitstekende service

Uitstekende service, mooie kwaliteit, mooie stof en perfect op maat!

Kwaliteit van kussen is prima

Kwaliteit van kussen is prima. Zou wel graag mogelijkheid hebben om kussens vast te maken aan stoel. Nu ben ik verplicht om zelf een oplossing te zoeken.

Erg snel klaar, prachtige kwaliteit, ontzettend leuk hoe de mails geschreven zijn

Goede/vriendelijke service

Goede/vriendelijke service, duidelijk en snel!

Voor het eerst hier onze boot kussens�

Voor het eerst hier onze boot kussens besteld . Dik tevreden met het resultaat .Kussens mooi afgewerkt en goede kwaliteit stof ! Een aanrader voor iedereen!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Goede service, top kwaliteit

Ik had een aantal vragen over de juiste vulling van onze bank kussens hier hebben ze mij heel goed mee geholpen en de kussens waren super! Goede service, top kwaliteit Bedankt!

Een zeer tevreden klant

Duidelijke website, goede communicatie, makkelijk te bestellen, veel keuze, perfect op maat, mooie kleuren!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught