Prachtig gemaakt

Prachtig gemaakt, top kwaliteit, snel op maat geleverd!

Top bedrijf!

Mooie kwaliteit kussens, snelle reactie en erg vrolijke,klantvriendelijke manier van communiceren. Meedenkend en doen hun uiterste best speciale verzoeken te realiseren. Top bedrijf!????

Snelle levering, ziet er top uit

Super snel correct goede kwaliteit.

Super snel correct goede kwaliteit.. zelf wel even de goede keuzes maken op de site en even de tijd voor nemen..

Blij

Goede begeleiding op de site waarschuwing voor de maat. Snelle levering zeer goed product.

Super goede ervaring

Super goede ervaring! Snel geleverd, top kwaliteit!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, veel keuze. Sneller geleverd dan verwacht.

Denken met je mee

Goed geholpen met het uitzoeken van mijn stof. Daarnaast ook aardig en snel geholpen wat betreft de verzending van mijn kussens.

Voordat ik de kussens bestelde nog even�

Voordat ik de kussens bestelde nog even telefonisch contact gehad over de precieze maten van de kussens en daarbij werd ik goed ge�nformeerd. Daarna m'n kussens besteld. Ik kreeg te horen dat het maken van de kussens iets langer zou duren in verband met de zomervakantie (ongeveer een maand wachttijd), maar na ongeveer een week kreeg ik al een bericht dat ze klaar waren en bezorgd zouden worden. De kussens zijn precies zoals ik ze verwacht had en ik ben er erg blij mee.

Website is top

Website is top. Supersnelle service. Mooi materiaal. En top contact.

De rugkussens zijn geweldig geworden�

De rugkussens zijn geweldig geworden !!!! Ik heb nog nooit zo lekker gezeten in mijn loungestoelen . Zeer waarschijnlijk laat ik op korte termijn ook nog de zitkussens van de loungestoelen vernieuwen !!!

Goede ervaringen met maatkussens.

Goede ervaringen met maatkussens. Denken ook mee het uitvoeren in de maatvoering. Snelle reaktie.

Redelijk snelle levering en prachtige

Redelijk snelle levering en prachtige, stevige tuinkussens! Hele mooie kleur ook.

Snelle levering mooie kussens

Levering sneller dan verwacht! Eerst gaven ze ruim een maand (30 augustus 2019) maar toen bericht dat ze eerder werden geleverd :) 1 augustus zijn ze bezorgd een week na de bestelling dus super! Nu wachten op mooier weer en dan kunnen we er lekker van genieten de kussens zijn super mooi geworden en zitten heerlijk.

Ik ben zeer te vreden het het�

Ik ben zeer te vreden het het resultaat , de maten zijn perfect en de afwerking prima

Superleuke reacties/mails/service en de�

Superleuke reacties/mails/service en de kussens zijn top!

Snelle service, goede kwaliteit

Zeer prettige en persoonlijke�

Zeer prettige en persoonlijke begeleiding En een prachtig resultaat

Super service

Super service ! En hele mooie kussen

Kussens met eigen stof

Dinsdag is de stof aangekomen in het atelier in Vught en de week daarop waren de kussens klaar en geleverd, zien er netjes uit. Prima afspraken per mail. Aanrader!

Super bank in de tuin.

Er is heel veel keuze in de kussens en stoffen. De site en de service is heel klantvriendelijk. Onze kussens zijn super afgewerkt en helemaal naar onze zin. We hebben nu een heel mooie leesbank in de tuin.

Top mooi materiaal snel geleverd

Top mooi materiaal snel geleverd

Wauw wat een service zeg een dikke 10�

Wauw wat een service zeg een dikke 10 verdiend ik beveel dit bedrijf echt aan gr Annemarie

een absolute aanrader

Fantastische professionele hulp. De kussens zijn perfect. Het was niet makkelijk met uitsparingen, maar de afwerking is tip top tot op de cm juist. Hartelijk dank. Een aanrader !!!! Tot snel, Jacqueline

Prima zitkussen

Prijs-kwaliteitverhouding redelijk. Kussen is netjes gemaakt. We kozen voor stevige vulling en die is misschien iets te stevig. We zijn er tevreden mee,

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught