Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit. Vooral fijn dat ik steeds via de mail op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.

Ik ben echt super tevreden

Ik ben echt super tevreden. De kussens passen perfect.

Goed contact en snellende levering.

Goed contact en snellende levering.

compliment

duidelijk wat er gebeurt tijdens bestelling, snelle levering, uitstekend afgewerkt, complimenten hiervoor.

Heel tevreden!

Heel tevreden over het programma om je eigen kussens te ontwerpen, de service, het op de hoogte houden van de levering etc. Dit bedrijf snapt het helemaal! Top! Ook heel blij met het resultaat. Ik zit heerlijk op de nieuwe kussens. Veel dank!

Super goeie service

Super goeie service

Een grote keuze van stoffen en kleuren

Een grote keuze van stoffen en kleuren, goed advies. Goede website, waar de juiste vragen gesteld worden om tot een keuze te komen. Vriendelijke manier van contact. Zelfs wel een grappige manier van reactie bij bepaalde bestellingen. Heb precies de kussens ontvangen, zoals ik het me voorstelde.

Snelle service en duidelijke�

Snelle service en duidelijke communicatie

Top service .

Top service .. top kwaliteit .. goede prijzen

Alles prima.

Goed werkende website. Snelle levering. Prima product.

Mooie plofkussens

Mooie, goed gevulde kussens en zeer snel geleverd. CHAPEAU!

Erg tevreden!

Snelle levering, mooi resultaat, voldoet aan mijn verwachting! Ook snelle en persoonlijke reactie op vragen.

Heel vlotte en perfect op maat�

Heel vlotte en perfect op maat geleverd. Vooral met het stappenplan kan je de perfekte kussens Bestellen. Heel overzichtelijke website, Hartelijk dank.

Uitstekende communicatie

Uitstekende communicatie. Verder ook alles super!

Alles prima in orde

Alles prima in orde, zowel kussen als levering.

Goede en snel service

Goede en snel service. Jammer dat aan de binnenzijde van de hoezen niet gelokt is zodat netjes afgewerkt is aan de binnenkant. Ik verwacht gezien de lossen draden dat het met wassen van de kussens niet beter erop wordt

Boven verwachting en zeker waar voor je�

Boven verwachting en zeker waar voor je geld. Snelle levering, en correcte afhandeling...Ga zeker meer bestellen..

Alles perfect

Perfecte verwerking van onze bestelling. Mooie kussens. De levering was zelfs een paar dagen vroeger dan eerst was afgesproken. Wij zijn zeer tevreden klanten.

Fantastische service

Fantastische service! Fantastisch product! Tijdens het bestellen een klein foutje gemaakt en dit werd direct opgelost. De kussens werden erg snel geleverd en zijn wat ons betreft perfect. Ik zou maatkussens.nl aan iedereen aanraden.

aanrader????

Goede hulp bij keuze en afmeting. Handige site en app. Veel keuze in stof en kleur. Enorm snelle levering. Leuke communicatie. Een aanrader dus????

Super happy with the service of this�

Super happy with the service of this shop, I would highly recommend it!

Hulp en service van de bovenste plank�

Hulp en service van de bovenste plank en dan heb ik het nog niet over de kwaliteit gehad. De kwaliteit is gewoon top! Alles is duidelijk, maar vind je iets niet duidelijk en stuur je een mail, dan heb je vrij snel een antwoord waar je mee geholpen bent. Een dikke aanrader!

kwaliteitsvolle kussens, probleemoplossend en vriendelijke klantendienst

+ We zijn zeer tevreden van onze aankoop qua kwaliteit. + de klantendienst is zeer vriendelijk, probleemoplossend en oprecht + een super goed systeem om staaltjes op te vragen en te testen met je interieur. - track and trace methode van het pakje werkte niet goed + maar ze hebben al het mogelijke gedaan om het pakje te bezorgen - iets aan de dure kant maar kwaliteit betaal je. (duurkoop is goedkoop)

Super kussens/service

Wederom een kussen besteld. Ondanks vorige bestelling enige jaren geleden, is de moeite gedaan om de gegevens te vinden. Zeer blij met zelfde resultaat Chapoo!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught