Zeer mooi.

Snelle levering, makkelijk zelf te ontwerpen. Mooi gemaakt, zit zelfs een rits in.

Eenvoudig een bestelling te plaatsen

Eenvoudig een bestelling te plaatsen. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden over bestelling en leveringstijd. Ondanks de vakantieperiode werd mijn bestelling vroeger geleverd dan vooropgesteld. Degelijke kwaliteit.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Kussens zien er mooi uit. Qua rugkussens advies sierkussens. Zijn prima, maar qua berekening zou er beter advies kunnen zijn. Er valt namelijk ruimte weg als je sierkussens gebruikt als rugkussens, deze zouden dus groter mogen zijn. Of 1 kussen meer

Erg mooi!

Nette strakke kussens, sterke stof.

Wederom perfect!!!

Wederom perfect!!!

Wat een super fijne leuke tent is dit

Wat een super fijne leuke tent is dit. Snelle heldere communicatie met de nodige humor. Prachtig resultaat ook. Daar doe je het uiteindelijk voor. Heel erg tevreden klant.

Top service en een uitstekende�

Top service en een uitstekende kwaliteit. Ook de communicatie tussen klant en leverancier was goed .

heel mooi

heel mooi, past ook perfect.

zeer snelle levering en goede afwerking

zeer snelle levering en goede afwerking

Een aanrader

Een aanrader, afmetingen, stof, levering zijn zoals afgesproken perfect nagekomen. Zeer vriendelijke en professionele aanpak. GVdB Belgi�

Kwaliteit van het materiaal en snel�

Kwaliteit van het materiaal is top en snel geleverd alleen een tip voor de bezorging kreeg een mail op de dag van levering zat op mijn werk en kon niks meer regelen. Tip laat mensen zelf tijd en plaats bepalen.

Prima service, snelle en flexibele levering. En dan ook nog eens een prima kussen!

Dikke duim!!

Van stalen aanvragen tot het eindresultaat alles is perfect gelopen en snel!! Super leuke mails die je iedere keer krijgt als je besteld hebt??

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering. Blij met de aankoop!

Makkelijke bestelprocedure snel gemaakt�

Makkelijke bestelprocedure snel gemaakt en geleverd volg order

Beste service die ik in tijden gehad�

Beste service die ik in tijden gehad heb.

Buiten gordijn

Buiten gordijn besteld, perfect op maat gemaakt en kwaliteit is goed. Een tevreden klant.

Super snelle levering en top quality

Super snelle levering, top quality ???????? En 1/5 van de prijs tov 2 andere firma�s ??

Veel keuze uit stoffen en dessins

Veel keuze uit stoffen en dessins, gemakkelijk te bestellen, wel even goed vooraf de maten nemen, daarna is het snel gebeurt. Bij twijfel wordt er contact met je opgenomen. De levering ging snel en de kussens zitten heerlijk.

Het resultaat is perfect en voldoet volledig aan de verwachting

Ik ben persoonlijk in Vught geweest, met twee voorbeeld kussens. Daar prettig ontvangen en goed advies gekregen. Voor zes kussens, in twee verschillende maten is een nieuwe vulling gemaakt. ��n week later kon ik de kussens al ophalen. Tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Het resultaat is perfect en voldoet volledig aan de verwachting, we hebben nu kussens die netjes in de bank staan, en een goede steun in de rug geven.

Heel netjes afgewerkt passen goed en�

Heel netjes afgewerkt passen goed en zitten lekker. Kortom super tevreden

goeie service

goeie service, vlotte levering, prima

Goede kwaliteit kussens die je buiten�

Goede kwaliteit kussens die je buiten kan laten liggen �n lekker zitten. Aan mijn vraag of ze sneller geleverd konden worden hebben ze voldaan, dus perfecte service!

Keurige afhandeling en snelle levering

Keurige afhandeling en snelle levering. Attente en super vriendelijke medewerkers.

Suoermooi

Suoermooi, super service, behulpzaamheid en vriendelijkheid.????

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught