Wij zijn erg tevreden hoe alles is�

Wij zijn erg tevreden hoe alles is verlopen, de zitkussens in onze caravan zitten geweldig.alles volgens afspraak goed uitgevoerd.

Fijne site en prachtige kussens!

Ik vond het best 'spannend' om een op maat gemaakt product, dat toch ook best wat kost, online te bestellen. Maar je wordt op een hele prettige manier geholpen door de stappen die je moet doorlopen op de site. Overal waar je aan moet denken (zithoogte/diepte etc.) wordt genoemd en daarnaast vind ik de manier van communiceren erg grappig. Heel fijn ook dat je kosteloos kleurstalen kunt aanvragen. De kussens zijn uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht en de kwaliteit is echt heel erg mooi.

Voor tuinbank een zitkussen besteld met afwijkende maat

Voor tuinbank een zitkussen besteld met afwijkende maat. Vlot geleverd en precies de afmeting die we hadden opgegeven. Top! Kleurenstalen hadden we binnen 3 dagen in huis waardoor we een goed beeld kregen van de verschillende uitvoeringen en een juiste keuze konden maken. Heel tevreden over dit bedrijf. Doet wat het beloofd en houd je per mail goed op de hoogte.

Website is erg fijn en duidelijk

Website is erg fijn en duidelijk. Monster snel geleverd, waardoor ik ook een snelle keuze kon maken. Levering op tijd en kussen zoals verwacht.

heel erg tevreden de bestelling van nog�

heel erg tevreden de bestelling van nog eerder klaar dan afgesproken

Makkelijk snel

Makkelijk snel. Goed super

Ziet er prachtig uit

Ziet er prachtig uit. Goed materiaal en prima levering

Na heel lang gezocht te hebben naar�

Na heel lang gezocht te hebben naar passende kussens en niks gevonden kwam ik bij � maatkussens.nl. � terecht. Beetje twijfelachtig heb ik er dan toch 2 besteld en ze zijn perfect op maat gemaakt en goede kwaliteit ! Dankjewel

Top kussens op maat

Top kussens op maat - heel tevreden, met de stof, hoe de kussens zijn gemaakt, de prijs en de service is super goed - heel klantvriendelijk en professioneel. Echt een aanrader.

Prachtige kussens en maten die je�

Prachtige kussens en maten die je doorgeeft kloppen precies! Ben er super tevreden over! Een aanrader!

Zeer fraaie buitenkussens ontvangen voor onze loungebank van steenschotten

Mooie matrashoezen voor buiten laten maken. Met een chique bies onder en boven. Over mijn keuze om de rits op de korte kant te willen, werd ik netjes even gemaild met de tip dat de vulling dan lastig erin te krijgen is.. Fijn te merken dat er persoonlijke aandacht is! Ook de levering ging veel sneller dan de verwachte levertijd van 2 a 3 weken. Heel blij mee!!

heel mooie kussens

heel mooie kussens, perfect op maat en correct voor de afgesproken datum geleverd. Nu afwachten of ze de tand des tijds goed doorstaan.

Snelle en correcte servic

Snelle en correcte service

De kussen was snel klaar en alles was�

De kussen was snel klaar en alles was duidelijk uitgelegd op de website. Heel blij mee!

Super blij met onze kussens en snelle�

Super blij met onze kussens en snelle levering! Helemaal top ??

Super professioneel werk gedaan

Super professioneel, mooie kussens, perfect gedaan, proces van bestelling tot aflevering goed, blij dat ze in Vught zitten dicht bij huis

Perfect van maat

Perfect van maat, tijdige levering!

Keurig verpakt

Keurig verpakt, snelle levering.

ook voor de bijzondere uitdaging

advies gevraagd voor kussens in de infra-rood cabine , uitstekend en snel advies gehad , kussens waarvan ook 1 in trapezium vorm waren snel geleverd en pasten precies , voldoen verder ook precies aan de gevraagde criteria, leuk en goed bedrijf en personeel , beide zeker 5 sterren waard.

Erg tevreden

Goede service en sneller geleverd dan was aangegeven van tevoren. Ik ben super blij met mijn kussens. Enigste verbeterpuntje is misschien dat ik graag wat informatie bij mijn kussens had ontvangen over hoe ik ze het beste kan onderhouden

Goede service en advies bij Maatkussens.nl

Wij zijn op een zaterdag, afspraak gemaakt, in de showroom geweest. Fijne uitleg en goed advies gegeven. Snel antwoord op de mail die je stuurt. En ook met een kleine probleempje zijn ze snel geweest om dit op te lossen.

Super blij met resultaat

Top! Super service (met de stofstaaltjes), handige site, tijdige en snelle levering, sympathieke club en belangrijkste super blij met eindresultaat

Goede prijs-kwaliteit verhouding en fantastische service.....een aanrader!

Hele fijne, duidelijke website met veel informatie om de juiste keuzes te maken en makkelijk te bestellen! De service was steeds weer uitstekend en persoonlijk.....je krijgt snel gewoon een helder antwoord op je vraag en de levering was sneller dan verwacht. De kussens zelf zijn heel mooi geworden, de kleur en stevigheid is precies goed en ze zijn keurig afgewerkt. De rugkussens vond ik iets te slap uitgevallen, maar daarvoor is meteen extra vulling voor opgestuurd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Goede service en kwaliteit

Een kussen besteld van 2 meter lang

Een kussen besteld van 2 meter lang. Deze dubbelgevouwen ontvangen. Ik twijfel er sterk aan of de vouwlijn nog netjes wegtrekt

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught