Dankzij Nofruit hebben we weer een�

Dankzij Nofruit hebben we weer een nieuw loungeset :-)

Hartstikke leuk kussen, ben zeer tevreden.

Hartstikke leuk kussen. Dank ervoor!

Fijne tuinbank kussens op maat

Kussens precies zoals we voor ogen hadden. Goede service , zeer klantvriendelijk. Een aanrader!

Meedenken, meerekenen, iedere stap in het proces een mail. En een pracht resultaat!

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Klantgerichte organisatie

Snelle reactie op de bestelling. Het ontwerpen van de kussens is een perfect systeem, je loopt zo door het hele programma. Vervolgens word je keurig op de hoogte gehouden van het proces en de levering.

Dikke vette 10

De geleverde kussens waren precies wat ik ervan verwacht had. De juiste kleuren (eerst stalen opgevraagd), de juiste afmetingen, snelle en correcte aflevering tegen een eerlijke prijs. Topkwaliteit!

Goede info en mooie kussens!!

Goede info en mooie kussens!!

Goed, duidelijk, vriendelijk.

Goede,duidelijke adviezen. Makkelijk zelf de maten, stoffen, kleuren en kwaliteiten te kiezen. Snelle levering. Aardige mensen om mee te communiceren.

Mijn kussens voor de caravan laten�

Mijn kussens voor de caravan laten maken. Prachtig. Een geweldige service en goed en persoonlijk contact. Ga zo door. ??

Top service!

Kussens op maat via internet bestellen vonden we van tevoren best spannend. Maar omdat we onze hoekbank in de veranda zelf hebben gemaakt bleek het flink lastig om in tuincentra kussens te vinden en na een paar tips zijn we toch kussens op deze site gaan samenstellen. Onze verwachtingen zijn 100% meegevallen! Nadat we ze besteld hadden hebben we nog wat over en weer gemaild over de maten en kregen we een duidelijk advies over de kussens. Binnen ruim een week na de bevestiging hadden we de kussens in huis! Ze werden netjes afgeleverd, en we zijn er ontzettend blij mee. Even waren we bang dat de zitkussens te hard waren, maar na een paar dagen was dit al over en nu zitten ze heerlijk! Mede door het persoonlijke contact en advies, en het zitcomfort en de mooie uitstraling nu, bevelen wij maatkussens.nl bij iedereen aan.

De levering liep wat stroef door�

De levering liep wat stroef door verzendbedrijf maar konden jullie niets aan doen. Uiteindelijk heel netjes opgelost.

goede service

goede service

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering, goede kwaliteit

Fijne en mooie zit- en rugkussens voor op loungebank

Wij zijn zeer tevreden over de website, bezorging, kwaliteit en uiterlijk van de kussens. Een aanrader!

Fijne snelle levering.

Fijne snelle levering. Kussens zitten heerlijk Echt een aanrader.

Prima product en prima service ????

Prima product en prima service ????

Topics service en kwaliteit

Topics service en kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, makkelijk te bestellen, veel variatie mogelijk. Kussens van goede kwaliteit, keurige afwerking. Aanrader!

Prachtige kussens

Prachtige kussens! Handige software om de kussens helemaal naar wens te maken, snelle levering en het maakt ons zonnige terras helemaal af.

Vlug geleverd en fijn werk

Vlug geleverd en fijn werk

Niets op aan te merken alles was in orde

Niets op aan te merken alles was in orde

je bestelling wordt zeer vlug gemaakt�

je bestelling wordt zeer vlug gemaakt en afwerking is prima

Mooie kussens

Mooie kussens. Goede kwaliteit.

Snelle levering, goede communicatie en mooie kussens!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught