Prima binnenkussens voor onze loungeset�

Prima binnenkussens voor onze loungeset geleverd! Proces van bestellen ging snel en gemakkelijk. Bij levering bleek 1 kussen niet de juiste afmeting te hebben (75 cm breed ipv 70), maar dat konden we zelf simpel herstellen. Kussens zitten heerlijk, kortom we zijn tevreden.

erg tevreden

erg tevreden. nu 2 bestellingen gedaan en beide volgens specificatie, vlot geleverd en goed contact met klantenservice

Goed geholpen mooi product en snel�

Goed geholpen mooi product en snel geleverd dit allemaal voor een goede prijs

helemaal gelukkig

Nu een aantal maanden na mijn bestelling nog steeds helemaal gek van mijn nieuwe kussen. Super dat je zelf je kussen kan ontwerpen, doordat het zo goed uitgelegd wordt. En als laatste geweldige email correspondentie!!!

Superenthousiast

Mooie, zeer overzichtelijke website, superleuk hoe ze schrijven in de mails en mooie kussens! Ik ben echt heel enthousiast en raad iedereen deze website aan!

Klantvriendelijk

Goede service en snelle respons op vragen.

Helemaal top

Helemaal top, perfect op maat en snel geleverd.

Topbedrijf!

Ik wilde maatwerkkussens voor in de eetkamerstoelen en kwam bij Nofruit terecht. Via de configurator heel eenvoudig de kussens samengesteld. Voor het kiezen van de juiste kleur 4 kleurstalen besteld, die ik enige dagen later gratis toegestuurd kreeg. Na het bestellen van de kussens werden ze verrassend snel geleverd. Prachtige kussens, erg goed gemaakt. Ben er erg blij mee!

Hele mooie kussens

Hele mooie kussens! Nog mooier dan verwacht!!

Goede service top

Goede service top , zal het doorgeven aan fam . En vrienden . ??????

Kussenvulling

Wij hadden alleen de vulling, is van goede kwaliteit

Anders dan verwacht maar ze zitten fijn�

Anders dan verwacht maar ze zitten fijn en de service is top

Zeer mooie kwaliteit

Je betaalt wel wat, maar je krijgt er supermooie kussens voor! Het zit heerlijk en ook nog eens veel sneller dan de 14 dagen verwachtte levertijd geleverd. Helemaal top.

Netjes gemaakt

Netjes gemaakt. Als je wat bijzonders wil zou ik wel even langs de showroom gaan daar helpen ze fantastisch.

eigenlijk zou ik 6 sterren willen geven

Een super goede service, al te beginnen bij de bevestigings-mail. Snelle verwerking van de order en prachtige kussenhoezen. Onze door de zon verbleekte kussenovertrekken zijn nu vervangen door mooie lichte en stevige overtrekken van UV bestendige stof en alles ziet er opeens v�����l mooier uit.

Keurig netjes gemaakt

Keurig netjes gemaakt, mooi afgewerkt, ziet er strak uit! Duidelijke communicatie en snel geleverd!

Prettige contacten en mooie kussens

Prettige contacten en goede samenwerking. Bij de bezorging ging even e.e.a. mis, maar dat werd snel opgelost. Blij met de mooie kussens. Fijn om van te voren een paar kleurstaaltjes te kunnen bekijken.

Perfecte kussens

Perfecte kussens. Uitstekende en duidelijke site met informatie over de dikte, hoogte, diepte van de kussens. En toezending van kleurenstaaltjes was ook heel fijn. Ben zeer tevreden en erg blij met de keuze en deze kussens besteld heb.

Kussen prima

Kussen prima, maar niet zo strak als ik had gehoopt.

Aanrader!

Als ik weer een maatkussen nodig heb, weet ik dat ik hier moet zijn. Ik bestelde een lang kussen voor op onze nieuwe muurbank. Het werd vlot geleverd en was prachtig, maar bleek helaas te dik te zijn - mijn eigen schuld, want de aanwijzingen op de site waren duidelijk genoeg. Stuk van de poten van de nieuwe bank afzagen, dan maar? Toch maar eerst even contact opgenomen met de mensen van Maatkussens.nl om te overleggen. Wat me trof was de hartelijke en persoonlijke benadering van de medewerkers. Geen 'eigen schuld, pech gehad', maar ze dachten mee en regelden een fantastische oplossing. Blij mee!

Super fijne webwinkel

Fijn en snel contact per mail en de kussenhoezen waren eerder binnen dan verwacht. Kortom super!

Goed en vriendelijk advies en perfecte�

Goed en vriendelijk advies en perfecte levering. Na een miskoop bij een ander bedrijf een beetje bang dat deze kussens ook niet goed zouden passen. Na telefonisch advies bestelling gedaan en kan niet anders zeggen als de perfecte kussens binnen gekregen. De snelle reactie op een vraag was ook echt snel. Echt top!!!

Helemaal wat we ervan verwachten . Alles klopt !

Duidelijke, behulpzame site. Fijn dat je snel keurstalen/stofstalen in huis hebt en snelle levering van mooie zitkussenhoezen. Onze zitbank is weer als nieuw! En een prettige, gemoedelijke manier van de klant aanspreken. In ��n woord: top!

Proeflapjes

Voor de aankoop kregen we stukjes stof van onze keuze opgestuurd. Hierdoor waren we al zeker van de kleurencombinatie die we uitkozen. De kussen werden snel en helemaal naar wens geleverd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught