Mooi kussen

Kussen is mooi en goede kwaliteit.

Uitstekend mogelijkheid om zelf je�

Uitstekend mogelijkheid om zelf je kussens te ontwerpen. Nadien wordt er regelmatig feedback gegeven ivm de evolutie van de bestelling. De voorop gestelde timing wordt gerespecteerd. Bij levering voldoen de kussens volledig aan de verwachtingen, zeker ook ivm de kwaliteit.

Mooi product

Mooi product, met een uitstekende service!

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service. Prachtige kussens. Blijf het zo doen. ??

In ��n woord TOP!

Uitstekende service en netjes afgewerkte kussens.

Goed service en mooie kussens

Goed service en mooie kussens. Een probleem is netjes verholpen

Goede service!

Goede service, goede kwaliteit! Heel tevreden over de geleverde kussenhoezen

super service en prachtige hoezen

super service en prachtige hoezen

Een tevreden klant!

Via maatkussens.nl heb ik kussens besteld voor mijn klepbank. Ik kan ze niets anders geven dan een dikke 5 sterren! Om eerlijk te zijn vond ik het wel even spannend om zoiets via internet te bestellen, maar na veelvuldig e-mail contact hebben ze mij toch overtuigd van hun kunde. Ze hebben geduldig antwoord gegeven op al mijn vragen. De kussens werden vervolgens netjes binnen de aangegeven levertijd afgeleverd. Ze waren goed beschermd en toen ik ze uit de verpakking haalde zagen ze er netjes uit. Ook was het ophangsysteem inderdaad heel erg makkelijk. Mocht het nog niet duidelijk zijn, ik ben heel erg blij dat ik voor maatkussens.nl heb gekozen! Marsha

Perfecte kussens en ze kunnen ook nog�

Perfecte kussens en ze kunnen ook nog op de juiste dag leveren, top !!!

Quality!

Great service, great quality. Very happy.

Fijn contact !Kussen zijn super

Fijn contact !Kussen zijn super

Super geregeld

Super geregeld! Makkelijk bestellen, snel geleverd en genieten maar.

Goede kwaliteit kussens

Goede kwaliteit kussens. Erg attente en grappige mailtjes en kaartjes. Goede en snelle oplossing bij probleempje bij betaling.

Snelle levering, fijne site, en goede en persoonlijke communicatie. Kussens zijn ook erg mooi geworden en netjes gemaakt.

vriendelijk en snel

De betaling lukte eerst niet (lag niet aan de site), maar de klantenservice kon me snel en vriendelijk verder helpen en ik had de bestelling al heel snel in huis. De eerste regenbuien waren een soort moesson (code oranje), waardoor de binnenkussens toch nat werden, maar het droogde snel en daarna hebben we alleen maar genoten van de kussens.

Een tevreden klant

Goed werkende website om de kussens te ontwerpen, nette mail wisseling ten aanzien van mijn specifieke wensen, snelle levering, mooie afwerking.

Snelle goede service ben heel tevreden

Snelle goede service ben heel tevreden

Prachtige kussens, snel geleverd

Snel en goed!

Pronkstuk om op te zitten!

Klantenservice was zeer kundig, vriendelijk, informeel en dachten heel goed mee! De sample die ik had besteld komt 100% overeen met de uiteindelijke kleur van de stof (Velours Soft Gold). Heb per mail mijn kussen nog verder kunnen verfijnen met knoop en aangepaste randafwerking en het resultaat is nog mooier dan verwacht! Ik ben in tijden niet zo euforisch geweest als over een aankoop als deze. Uitstekende zit (vulling: Ultiem-Loungen) en comfortabele rugondersteuning (vulling Lekker-Ploffen). Iedere keer als ik de loungekussen zie, word ik blij. En dit is echt niet overdreven!

Mooi maatwerk

Mooi mastwerk

Klantgerichte service.

Ik was onder de indruk van de vriendelijke en oplossinggerichte manier waarop een probleempje bij het plaatsen van mijn bestelling werd aangepakt. Daar kunnen velen van leren.

Goede service . Degelijk materiaal

Alles prima

Alles prima. Tijdige levering, perfecte maten.

Goed spul

Goed spul. Prima levering