De kussen zelf zijn goed

De kussens zelf zijn goed, Zitten goed(Plofkussens). Had de kleur zelf tintje donker verwacht in het daglicht. Maar blijft altijd lastig achter een scherm een kleur kiezen. Ik ben wel erg blij mee. Alleen de levering moet beter. Aardig wat mis communicatie tussen nofruit en transmission na paar keer bellen toch op andere dag geleverd. Beide bedrijven wijzen naar elkaar. Als dit beter ging, dan was het echt helemaal top.

Aanrader!

Heel blij met de kussens. Passen perfect, zitten echt goed, heel mooi afgewerkt en bovendien een excellente service! Handig dat je via Messenger kan communiceren. Niets dan lof!!

Zeer tevreden van de kussens

Zeer tevreden van de kussens. Ze zitten comfortabel. De kleur is prachtig. De bestelling en levering zijn heel vlot gegaan.

Ongekende Service (aftersales)

Verschillende kussens besteld voor de boot. Zowel nieuw als oude kussens opnieuw laten bekleden. Nadat ze klaar waren binnen 2 weken (snelle levering) was er ��n pakket zoek geraakt. Na veel heen en weer gebel niet meer kunnen achterhalen waar het pakket is gebleven. Veel contact gehad met Thom en die vond het ook erg vervelend en had dit ook niet eerder meegemaakt. Hierdoor hebben ze een voorstel gedaan om zelf de kussens opnieuw in te meten en de complete bestelling te vergoeden!!! Dit vind ik echt ongekende service die ik nooit eerder heb gehad! Kortom alle reden om hier weer te bestellen omdat je weet dat het goed komt! Hierna trouwens binnen ��n week geregeld, top. Kortom geen twijfel over mogelijk om hier weer de volgende bestelling te plaatsen. Bedankt Thom en het team van Nofruit! Groet Marco

Perfecte service

Perfecte service, volledig zoals het hoort. Top. Zeer aangenaam contact. Mooi resultaat.

kussens ontvangen en meteen geplaatst�

kussens ontvangen en meteen geplaatst in camper,mooie pasvorm . alles perfect verlopen . een echte aanrader doe zo verder groeten rik

Afwerking is top. Correct ingepakt zodat er zeker geen schade was.

Wat een vriendelijke en behulpzame�

Wat een vriendelijke en behulpzame mensen bij Nofruit! En het resultaat, wauw! Echt ultiem genieten. Kwaliteit is veel beter dan standaard kussens die je bij je loungeset krijgt. Goed werk, team Nofruit!

Super service en goed meegedacht over Materiaal keuze

Er werd gedaan wat beloofd is, super contact gehad en advies over materiaal keuze.

Prima kussen

Prima kussen, snelle levertijd Losse draadjes volg keer wel afknippen!

Geheel naar verwachting

Geheel naar verwachting. Leuke en persoonlijke benadering.

Mooie nieuwe hoes voor oud kussen voor tuin bank

Ontzettend goede service en advies gekregen voor een nieuwe hoes voor een oud kussen voor mijn tuinbank. In overleg is de oude hoes gewoon na gemaakt! Ziet er fantastisch uit, en een hele snelle levering. Enorm blij mee! Hartstikke bedankt!

Julie op maat gemaakte kussens maken�

Julie op maat gemaakte kussens maken onze steigerhouten tuinhout tot een ware eye cather.

Mooie kussens

Mooie kussens, ik ben er erg blij mee!

Hele mooie kussens en erg goede�

Hele mooie kussens en erg goede service! Aanrader!

We vonden het lastig om een kleur voor de kussens uit te kiezen. Dankzij de kleurstaaltjes de perfecte kleur gevonden en de kussens besteld. Snelle levering. De mailtjes zorgde elke keer voor een grote glimlach!

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden via de leuke mailtjes

Simpele manier om maatwerk te bestellen

Een hele gemakkelijke manier om maatwerkkussens te bestellen, simpele stappen in configurator. Levering prima, snel en geen mankementen. Stof eerst als staal besteld en daarna voor onze set gekozen. Heel mooi eindresultaat!

Snel geleverd. Ziet er goed uit.

Prachtige kussens

Prachtige kussens, goed werk en prima levertijd!

Topservice & een snelle levering.

Topservice & een snelle levering. A webshopping expierence as it should be. A+++

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, degelijke en kleurrijke stoffen! Zeer goede service en sneller dan afgesproken geleverd. Zeker een aanrader

Nette kussens goede prijs kwaliteits�

Nette kussens goede prijs kwaliteits verhouding en snel geleverd

Leuk bedrijf, snel en goed product

Goede website, alles met een enthousiaste toon. Stalen 2 keer snel ontvangen en na bestelling ook de maatkussens in een paar weken in huis. Kussens strak goed op maat en mooi gemaakt

Snelle levering, mooie kussens

Industrieweg 3 D