Helemaal top

Helemaal top! Kussen is netjes gemaakt past precies mooie kleur goede bezorging.

De bestelde kussens werden ruim binnen�

De bestelde kussens werden ruim binnen de vooropgestelde tijd geleverd. Zij werden in onze trekcaravan geplaatst en voldeden volledig aan onze verwachtingen.

Goede begeleiding

Goede begeleiding, uitleg om tot een goede bestelling te komen. Goed ook de evaluaties, fijn om de stalen te ontvangen, kijkt en geeft goede indruk. Kussen is mooi , wel iets te wijd, wat gerimpeld daardoor, wel jammer.

Super gebruiksvriendelijke website

Super gebruiksvriendelijke website. Geuren & kleuren, materiaal en kwaliteit heel gemakkelijk te vinden en toe te passen op je gewenste product. Professionele klantenservice en heel snel antwoord voor info of bij problemen!

een goede service en mooie kussens�

een goede service en mooie kussens geleverd. heel erg blij mee :):):)

Superservice

Superservice, snelle feedback en megasympathiek!

We zijn heel tevreden over de service�

We zijn heel tevreden over de service van het personeel. Heel duidelijk, correct en vriendelijk. Ook de leveringstermijn wordt zeker gerespecteerd. We zullen jullie zeker verder aanbevelen aan onze familie, vrienden Met vriendelijke groeten

kussens voor tuinbanken

ik vond het een heldere site voor mijn leeftijd niet ingewikkeld prettige dames aan de telefoon een dikke tien kreeg wel een betalings herinnering keurig opgelost.

Goed verzorgt mooie uitstraling.

Goed verzorgt mooie uitstraling.

Mooi en stevig kussen

Het is een mooi en stevig kwaliteitskussen. Snel geleverd met goede service. Nadeel is dat de stof in de zon erg warm wordt (en het is pas mei).

Goede en persoonlijke service

Goede en persoonlijke service, super vriendelijke berichten over afhandeling, netjes te woord gestaan, en product is tijdig geleverd en helemaal naar wens!

traag progamma om je plannetje in te�

traag progamma om je plannetje in te maken, ik was bijna afgevallen, het duurde zolang.!!! of er is op dat moment iets geweest , 1 keer alles vastgelopen, en opnieuw begonnen.

De kussens zien er piekfijn uit

De kussens zien er piekfijn uit. Wij zijn er erg blij mee.

Leuke communicatie, eerder geleverd dan vooraf aangegeven. Product conform verwachting. Zit lekker!

Top kwaliteit en fijne website!

De kussens zien er super netjes en strak uit, ook bij de ritsen en ze werden snel geleverd. Fijn en belangrijk dat je gratis proeflapjes van de stof kunt bestellen, ik heb daardoor nog een heel andere keus gemaakt.

Goede maat

Goede maat, snelle levering. Ben zeer tevreden

goed werk en snelle levering

goed werk en snelle levering

Alles goed

Alles goed ! ;)

Gewoon top past goed het kussen ,zit�

Gewoon top past goed het kussen ,zit goed , de stof en kleur is mooi en kwaliteitsvol !! Kortom super ! En zeker aanbevolen aan nieuwe klanten ! En goede verzending ook !! Doe zo voort !!!

Stoelkussens

Kussens erg netjes gemaakt....goed advies, snelle levering...�. en de gratis stofstalen niet te vergeten.....erg fijn dat je thuis de kleur uit kunt zoeken! Fijn mailcontact.....kan eigenlijk geen min punten bedenken! Ik zou ze iedereen aanbevelen! Voor een volgende keer weet ik ze zeker weer te vinden!

Super service en ervaring vanaf de�

Super service en ervaring vanaf de website, het eerste contact totaan de nazorg on te vragen of alles naar wens is inclusief onderhoudstips.

Alles precies volgens afspraak.

Alles precies volgens afspraak.

Heel overzichtelijke keuze online waar�

Heel overzichtelijke keuze online waar je zelf je eigen kussens in 1-2-3 samenstelt. Ondanks dat ik best veel kussens bestelde verliep de levering vrij snel, een tweetal weken later reeds. Mooi afgewerkt en dus heel tevreden. Een aanrader is wel vooraf een staal aan te vragen van de stof en vooral kleur van keuze. De kleuren die je online ziet waren in onze kleurkeuze best misleidend. Dus wil je zeker zijn van je kleurkeuze... vraag eerst een staal. Bedankt voor het mooie product! Hopelijk kunnen we met de ze mooie kussens een lange tijd verder.

Goeie uitleg over de maten

Goeie uitleg over de maten, snelle levering en uitstekende kwaliteit! Ik heb gekozen voor de wat luxere stof en vulling en heb daar geen seconde spijt van!

Goed - goed behandeld en weinig tot geen tegenvallers.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught