Snelle levering Prima kwaliteit

Wat een vondst

Wat een vondst, deze site. En ruimbinnen afgesproken tijd geleverd.

Kussens (14) besteld voor loungebank

Kussens (14) besteld voor loungebank. Zou met 2 weken geleverd worden maar met 1 week waren ze al klaar, waardoor ik nu lekker in de zon zit op mijn nieuwe kussens. Het ziet er echt top uit??Ben helemaal blij?? en zeer tevreden met het resultaat.

Goede service, klantvriendelijk, informeel contact en fantastisch product

Top service en prettige ervaring!

Alles was makkelijk: kiezen, ontwerpen, bestellen en ontvangen. De website is zo ingericht dat alles heel makkelijk is en je overal op een prettige manier stap voor stap doorheen wordt geleid.

topbedrijg

Ontzettend leuke communicatie. Goede duidelijke site. Mooi product !

Snelle levering en super kwaliteit!

Snelle levering en super kwaliteit!

Mooie kussens

Mooie kussens, snelle levering!

Ik zou dit iedereen kunnen aanbevelen

Ik zou dit iedereen kunnen aanbevelen. Mooi materiaal, exact wat ik gevraagd heb en geleverd binnen voorziene termijn. Mogelijkheid om te volgen hoever het met je product staat. Gewoon top.

Knap werk! ??

Was best spannend om online de maat van de kussens door te geven, zeker omdat we ook een afwijkende vorm hadden. Maar het resultaat mag er zijn! Z��r tevreden! Knap werk! ??

Prettige website

Prettige website, goede service, leuke benadering van klanten. Wij zijn erg blij met de kussens voor de caravan.

Werkt perfect!

Werkt perfect!

Bedrijf met geweldige service door alle�

Bedrijf met geweldige service door alle geledingen heen.

Site en communicatie heel goed, ruime keuze in materiaal

Site is makkelijk navigeerbaar. Verder geeft No Fruit goede feedback, ze laten weten dat ze bezig zijn en wanneer je product kan verwachten (ze kwamen zelfs dag eerder....wel even geluk dat we toen thuis waren). Product is goed, past goed en is naar onze verwachting. Wel dure aankoop, maar dat is bij andere leveranciers van tuinkussens op maat niet anders, No Fruit is wat dat betreft zeker niet de duurste en heeft ruime keuze in stoffen en kleuren.

Ik heb een kussen besteld voor een bank�

Ik heb een kussen besteld voor een bank bij de eettafel en kan niet anders zeggen dan dat het een prachtig kwalitatief kussen is. De stof, de vulling en de kleur zijn echt perfect voor in mijn nieuwe huis! Ik ga zeker meer bestellen bij maatkussens/no fruit.

5 jaar na dato kussens bijbesteld

5 jaar na dato kussens bijbesteld. We waren bang voor kleurverschil maar nee, de kleur blijft serieus hetzelfde!! Superblij mee!

Netjes afgewerkt en toch vrij snel�

Netjes afgewerkt en toch ondanks maatwerk vrij snel geleverd! Erg blij mee.

Alle beloften worden waar gemaakt

Alle beloften worden waar gemaakt. De bekleding is duidelijk met kunde genaakt en van zware kwaliteit.

Super kussens

Super kussens ! Precies zoals ik me had voorgesteld . Leuke mailtjes om je op de hoogte te houden hoe het ervoor staat met je bestelling .

Keurig en netjes geregeld

Keurig en netjes geregeld, leuk mail contact spreekt mij in ieder geval aan.

Goede kwaliteit en geen verrassingen.

reageren snel op je vragen en geven advies. Veel opties om het helemaal te maken zoals je wilt en de kwaliteit is goed. Je krijgt wat je verwacht. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering, mensen goed bereikbaar en zeer vlot en vriendelijk.

Erg handig dat ik mijn eigen kussenhoes�

Erg handig dat ik mijn eigen kussenhoes kon samenstellen, het leek te mooi om waar te zijn, maar hij is perfect. Ik vond het jammer dat ik er redelijk lang op moest wachten, maar dat zal komen doordat het maatwerk is.

Mooi kussens

Mooi kussens, gewoon goed.

Maatwerk met kwaliteit

Maatwerk met kwaliteit