klepbankkussen

Mooi kussen netjes afgewerkt. Goede communicatie bij vragen en over de levering.

We kunnen Nofruit zeker aanbevelen

We kunnen Nofruit zeker aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal ok! Goede service. Voordeel is dat je in de showroom welkom bent, zodat je een goed beeld hebt van je bestelling. Snelle levering gelet op de grote bestelling die we hebben geplaatst!

Hele goede service en komen hun�

Hele goede service en komen hun afspraken wb levering ook na . Heel tevreden met de kussens

Prima, snelle en correcte service voor een goede prijs! Kussen is supermooi en we zijn heel tevreden over de communicatie. Duidelijk en helder: fijn! Topbedrijf!!

Hele goede service

Hele goede service! Aanvankelijk had ik de verkeerde stof gekozen voor mijn maatkussens. Bij levering dacht ik: O jee, dit is geen kunstleer.. bleek mijn eigen stomme schuld (verkeerd vakje aangevinkt). Maar de medewerkers waren heel vriendelijk en oplossingsgericht. Tegen een zacht prijsje kon ik alsnog de hoezen in de juiste stof bestellen.

Een echte aanrader...

Fantastische website...alles heel duidelijk, perfecte levering en echte aanrader...

Prima van kwaliteit en vlot geleverd.

Prima van kwaliteit en vlot geleverd.

Super qua levering

Super qua levering, uitstraling, klantvriendelijkheid en kwaliteit

de kussens zijn perfect en de service�

de kussens zijn perfect en de service is geweldig! Snelle antwoorden op vragen via email of telefoon - heel erg vriendelihk en service gericht meedenken - hartelijk dank !

Prima firma

Prima firma. Wordt goed gecommuniceerd. Eenvoudig stappenplan. Top

Top kwaliteit met goede afwerking!

Kussen zijn van erge goede kwaliteit en afwerking is niks op aan te merken. maten zijn precies als aangegeven en de communicatie was goed. Erg blij mee! Zou zeker nog een keer bestellen

Super tevreden

Super tevreden. Zoals gewoonlijk, perfect op maat, snel geleverd en zeer goed van kwaliteit.

Heel mooi om te zien!

Heel mooi om te zien. Geven een goede kwaliteitsbeleving.

Supermooie kussens

Supermooie kussens. Snel geleverd. Erg blij mee

Fijne toon in de communicatie

Sneller geleverd dan aangegeven. Ik vind met name de toon van de berichten die zij sturen erg fijn. Kwaliteit van het kussen boven verwachting. Goede online software om het kussen samen te stellen. Hoewel het lastig is om materiaal te kiezen zonder echte stalen was het materiaal precies wat ik ervan verwacht had. Ik zou ze zeker aanraden en ga er zelf vast en zeker nog een keer gebruik van maken.

Kussens bus camper

Alhoewel wij geen bijzonder ingewikkelde wensen hadden zijn de kussens keurig op tijd geleverd. De kwaliteit is uitstekend. Wij hebben kussens laten maken voor onze bus camper en erop slapen is ook zeer comfortabel (10 cm dik). Ik zou hier zo weer bestellen, Prijs kwaliteit is gewoon goed!

Kussen met uitzonderlijk grote maat�

Kussen met uitzonderlijk grote maat besteld. Ondanks dit is de kwaliteit uitstekend. Kleur zoals verwacht.

Een duidelijke en vlotte bestelling met�

Een duidelijke en vlotte bestelling met een goeie levering. Mooie afgewerkte kussens die goed zitten

Ik heb mij kussens precies zo gekregen�

Ik heb mij kussens precies zo gekregen zoals ik ze had ontworpen. Na mijn bestelling kwamen er wat vragen vanuit het bedrijf en die hebben samen met mij mij bestelling doorlopen. Geweldige service

Kussen zijn super mooi

Kussen zijn super mooi

Precies zo uitgevoerd als gewenst!

Precies zo uitgevoerd als gewenst!

zeer vlotte samenwerking

zeer vlotte samenwerking, correcte afhandeling. ongewone vorm maar perfect gemaakt! Een tevreden klant

Medewerkers hebben goed meegedacht met�

Medewerkers hebben goed meegedacht met mij en hierover is een prettig contact geweest

Zeer fijne en persoonlijke service

Zeer fijne en persoonlijke service, met veel aandacht en zorgvuldigheid. Alle informatie is al te vinden op de website over het opmeten van de kussens en de gratis stalen waren ook erg prettig. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en hopen er lang van te kunnen genieten.

Gemakkelijke site

Gemakkelijke site, je krijgt wat je gevraagd hebt. Snelle levering. Top!!!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught