Prima kussen en mooi op tijd

Prima kussen en mooi op tijd

Mooie kussenhoezen ontvangen en perfect op maat!

De kussens zijn

De kussens zijn, volgens opgave, uitstekend gemaakt. De levering is op de door mij gegeven datum netjes op tijd geleverd. Met andere woorden ik ben zeer tevreden met mijn kussens.

Perfect fit:-)

Perfect fit:-)

prima kwaliteit en service

prima kwaliteit en service

Helemaal tevreden met onze op maat�

Helemaal tevreden met onze op maat gemaakte zitkussens. Precies wat we in ons hoofd hadden. De kussens zitten ook erg lekker. We zouden hier zo weer bestellen, de service is goed en snel!

Super snelle levering veel sneller als�

Super snelle levering veel sneller als verwacht . Ben zeer tevreden en super blij .

Snel en uitstekende communicatie.

Snel en uitstekende communicatie. Netjes bezorgd en goede kwaliteit. Netjes de extra schuine kanten in de kussens gemaakt.

Ontzettend vriendelijke en kordate�

Ontzettend vriendelijke en kordate service. They go that extra mile for the customer!

Goede service en goede kwaliteit!

Goede service en goede kwaliteit!

Zeer tevreden. Goede service, goede kwaliteit en snelle levering.

alle afspraken zijn super verlopen

alle afspraken zijn super verlopen. We waren wel erg benieuwd naar het resultaat, maar ik kan U verzekeren de kussens zijn geweldig. Goed zitconform en mooi afgewerkt. Super bedrijf

Kwalitatief goed niveau

Snelle levering, mooi materiaal, voldoet aan de verwachting

Keurig op maat

Keurig op maat, goed afgewerkt en snel geleverd. Leuk klantcontact en niets teveel belooft. Kortom goed

Goede communicatie fijne website en�

Goede communicatie fijne website en mooi product.

Snelle goede levering

Snelle goede levering, DIK tevreden!

Mooie kussens

Mooie kussens gemaakt door nofruit. Netjes afgewerkt

Naar show room geweest en duidelijke�

Naar show room geweest en duidelijke uitleg voorbeelden en keuze. Snelle en leuke spontane reacties op mail. Netjes en goed afgewerkt product . Super tevreden .

Goede website en informatie, makkelijk te bestellen, super snelle en goede service en prachtig eind resultaat!

Vulling zetels

De vulling van onze zetels is nu weer prima in orde en zitten heel comfortabel

Perfecte service en goede�

Perfecte service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Precies zoals ik het besteld had Snelle�

Precies zoals ik het besteld had Snelle levering na Werd goed op de hoogte gehouden per mail

Goede service! Heel tevreden! Hulp wanneer nodig! Advies bij de bestelling!

nette levering

nette levering , goede communicatie

Kussens werden netjes binnen 2 weken�

Kussens werden netjes binnen 2 weken afgeleverd en zien er prachtig uit. Super blij mee ????

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught