Zeer tevreden!

Alles ging super vlot. Makkelijke communicatie. Makkelijke site. Staaltjes opgevraagd en die werden erg snel bezorgt. Mooie stoffen. En de kussens waren super snel klaar! Goed vervoersbedrijf met exacte tijd van het doorgeven van bezorg tijdstip. En kussens staan prachtig. Moeten nog beetje inzakken voor het mooie maar dat komt vanzelf. Dus kortom zeer tevreden! Met vriendelijke groet Titia

Alles prima en snel geleverd

Heeeel blij!!

We hebben grote zit- en rugkussens laten maken voor een vaste bank in onze overkapping. Ze staan prachtig en zitten geweldig lekker. Een kwaliteitsproduct en dito bedrijf. Echt een aanrader!!

Super Service kwaliteit, meedenken. Super

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit! Goede communicatie. Prachtige kussens.

Knap kussen

Knap kussen, gemakkelijke site, goede levering.

Topkussens

In 1 woord: Fantastisch!! De kussens zijn van goede kwaliteit, mooi gemaakt, goede prijs en snel geleverd.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijk personeel, goede adviezen en snelle levering.. Aanrader!

Erg blij met de kussens!

Fijne site waarop je makkelijk de maten en jouw wensen in kan vullen. De kussens staan en passen perfect! Snelle levering ook.

Heel eenvoudig schitterende maatkussens!

Duidelijke meetinstructies, snelle en correcte reactie bij vragen. Vrolijke manier van communiceren. Het belangrijkste: schitterende kussens op de millimeter nauwkeurig! Toppertje!!!

Top bedrijf

Prettig meedenkende mensen met humor, met een snelle levering

Hele fijne kussens besteld

Hele fijne kussens besteld. Blij mee! Prima service en goede kwaliteit.

De kussens op maat bestellen ging heel�

De kussens op maat bestellen ging heel makkelijk (site geeft goed de te nemen stappen weer) en de levering kwam snel. We zijn heel blij met het eindresultaat!

Super goede ondersteuning

Super goede ondersteuning, snelle levering en uitstekend kwaliteit voor een goede prijs!

Wat een geweldige service en super�

Wat een geweldige service en super product! Helemaal content met onze bestelling

Snelle levering, vriendelijke service en goede kwaliteit

Contact gezocht voor een kussen met een afwijkende maat. Vriendelijke service en snelle levering. Erg tevreden!

Prima service, levering en product

Geweldig kussen voor mijn buitenbank

Geweldig kussen voor mijn buitenbank. Ik twijfelde tussen 6 kleuren/tinten, kreeg samples thuis gestuurd. Het was gelijk duidelijke welke kleur ik wilde. Super service. Wij gaan meer bij jullie bestellen in nabije toekomst!!

Super bedrijf enige jaren geleden�

Super bedrijf enige jaren geleden kussens laten maken. Perfect en redelijke prijzen nu was er een kussen kapot gegaan naad los gratis gerepareerd Top super service ??????.

....

Zeer tevreden, goede service, goede communicatie, zeer klantvriendelijk.

Prachtige stoffen

Prachtige stoffen, mega veel keus, handige werkbare site, hele snelle reactie�s op vragen/opmerkingen. Klantvriendelijk. Heel erg mooi eindproduct. Wij zijn super tevreden en zullen No Fruit zeker aanraden bij anderen.

Vriendelijk, behulpzaam, leuke mailtjes met leuke teksten! Helemaal Toppie!

Mooi

Mooi en snel!!!!

Heel goede ervaring

Heel goede ervaring, zou maatkussens.nl zeker aanbevelen. Probleempje heel goed opgelost.

Prachtige kussens

Prachtige kussens. De kleur komt precies overeen met de staaltjes. Opgehaald in Vught, ging super makkelijk! Leuke mensen en helpen ook nog even met inladen :-)

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught