Geweldig Mooi resultaat

Geweldig Mooi resultaat! Goede kwaliteit. Denken goed mee.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen, duidelijke beschrijving procedure, levering eerder dan verwacht en natuurlijk een product naar wens

Gewoon top!

Snelle en vriendelijke service, mooie stoffen en perfecte afwerking.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, communicatie over bestelling is heel goed en super en snelle levering. Kwaliteit prima!

Knaus 450 FU caravankussens : perfect

Tweedehands Knaus 450 FU caravan aangeschaft, en daarvan wilde ik de kussens van de zithoek vervangen. Prijs gevraagd bij 2 lokale stoffeerders : 2200 euro en 3000 euro Per toeval op de site van NoFruit terechtgekomen, wat info op caravanforum.nl gelezen, en hier de kussens besteld. Het bestelproces is zeer duidelijk, de prijzen schappelijk, want ik betaalde een 820 euro all in. De kussens waren na 2 weken klaar. Pasvorm en maatvoering is perfect. Ik ben er zeer tevreden over. Op voorhand ook enkele staaltjes aangevraagd van het stof, ook die waren snel thuis geleverd. Ik kan dus enkel maar zeer tevreden zijn, en kan dit bedrijf op dit moment enkel maar aanraden.

kussen

handige kleur stalen, mooie afwerking, snelle levering

Geen vulling geleverd

Geen vulling geleverd, wel besteld

Ontzettend goed meegedacht

Ontzettend goed meegedacht voor onze kussens die een bijzondere vorm / afmeting hebben. Middels het insturen van zelfgemaakte mallen heeft Nofruit voor ons perfecte kussens gemaakt voor onze zitvensterbanken. Super!

Dik tevreden met het eindresultaat

Wij hadden een nieuwe overtrek voor onze camperkussen nodig. Op de site van maatkussens.nl stond duidelijk uitgelegd hoe we de maten van het kussen konden opmeten. We konden drie voorbeelden van stoffen thuis bekijken. Na bestelling ontvingen wij de kussen overtrek, en deze past perfect over het kussen.

Goede communicatie, goeie prijzen, en mooie producten.

Ik zou Nofruit aan iedereen aanraden

Ik zou Nofruit aan iedereen aanraden. Wij zijn erg fijn persoonlijk geholpen met het herstofferen van een oud bankje. Ons bankje zit weer als nieuw. Wij zijn zeer tevreden.

Het is een prachtige kussen geworden zoals beloofd . Nu al voor de tweede keer . Een top bedrijf

Goede service en nette levering

Goede service en nette levering. Prima kussens!

Makkelijk online te bestellen

Makkelijk online te bestellen, en de klantenservice reageert snel. Ik vind het wel jammer dat er geen zachtere vulling is voor een kussen van +- 7cm dik. De stevige vulling is echt h��l stevig. Ook werkt een antislipmatje niet bij ons kussen. Misschien dat het aan het kunstleer ligt.

Goede presentatie op de v.t

Goede presentatie op de v.t. Beurs. Reden om door te gaan.

Prima service en super goed product!

Prima service en super goed product! Mooi, perfecte maat!

pro-actieve klantenservice

Bedrijf naam pro-actief contact op toen gekozen stof afweek van de oorspronkelijk aangevraagde samples. In overleg kleur nog aangepast.

Netjes gemaakt wat we wilden

Netjes gemaakt wat we wilden. En een hele goede service!

goede medewerking

goede medewerking

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Topkwaliteit kussens - redelijke prijs

Mooie kwaliteit kussens van een sterke kwaliteit stof. Precies op maat gemaakt met ritsen om de hoezen te kunnen wassen. Kortom topkwaliteit en�.ruim op tijd geleverd! Maatkussens.nl hartelijk dank voor deze top-kussens!!

Perfect op maat

Het zitkussen was perfect op maat, erg netjes afgewerkt en netjes binnen de beloofde tijd geleverd!

Goede duidelijke afspraken en snelle�

Goede duidelijke afspraken en snelle levering en perfect kussen geleverd

Snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk, duidelijk en snel!

Topkussens

Fijn dat je op voorhand stalen kan aanvragen. Zeer mooie en goed afgewerkte kussens aangekregen waar je heel comfortabel op kan zitten/liggen/loungen. Zeer tevreden!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught