Zeer tevreden over het meedenken en het kussen!

Er wordt goed meegedacht over oplossingen bij 'problemen', goed advies gegeven. Ze zijn ook goed bereikbaar bij vragen. Ik had het kussen snel binnen, het is een mooi kussen geworden. Blij ermee!

Nog meer flexibiliteit zou fijn zijn

Het zijn wel mooie kussens geworden. Minpuntjes zijn veel losse draadjes, en dat je bij hoezen voor plofkussens (voor eigen bestaande vullingen) niet de dikte zelf kan kiezen. Nu zijn de hoeken namelijk eigenlijk iets te recht.

Verfrissende ervaring.

Het was een verfrissende ervaring om met maatkussens.nl te communiceren over het bestellen en laten vervaardigen van kussens in onze eetkamerstoelen. Ik kan niet anders stellen dan dat e.e.a. tot in de perfectie is verlopen en uitgevoerd en niet te vergeten keurig op tijd is afgeleverd. Alle lof hiervoor.

Prima. Werd geregeld op de hoogte gehouden van de voortgang; beetje populaire toon van de berichten, maar ach dat is een kwestie van smaak.

Zeer mooi afgewerkt en prima service!

Zeer mooi afgewerkt en prima service!

Perfect vanaf stof stalen betsellen tot en met de levering van de kussens. Goede nazorg. Echt een aanrader.

Perfect bedrijf om zaken mee te doen.

Zowel de website als de levering en service waren perfect. We werde goed op de hoogte gehouden van de productie en de voortgang hiervan. Levering was eerder dan gepland. Top.

Communicatie met No-Fruit erg prettig�

Communicatie met No-Fruit erg prettig verlopen. Door meedenken van het team kon ik snel beslissen wat voor mij de beste keuzes waren voor het ontwerp van mijn tuinkussens. Ben ook heel blij met het resultaat! Laat de lente maar komen!

Geweldig kussen weer staat super leuk�

Geweldig kussen weer staat super leuk op mijn zelf gemaakte bank in mijn kas op de volks tuin !

Doen meer dan ze beloven!

Eerst staaltjes besteld en vervolgens vriendelijk en kundig geholpen met het bestellen van het kussen. Het kussen werd daarna nog sneller geleverd dan vooraf was ingeschat.

super service!!!

super service!!!

Top bedrijf

Top bedrijf! Fijn behandeld Snelle service en vakkundig Aanrader! Monique

TOP!

Heel duidelijke website, goede prijs, mooi eindresultaat :) Goede, duidelijk communicatie. Ik zou het bedrijf iedereen aanraden. TOP!

top bedrijf

Hebben heel afwijkende maten en vormen van kussens en ze konden prima mooie nieuwe hoezen maken. Zijn zeer tevreden.

Mega fijne service

Mega fijne service. Goed product. Zou zo weer bestellen.

Ze geven je goede tips naar annleiding�

Ze geven je goede tips naar annleiding van foto's die je naar ze opstuurd.

Netjes afgewerkt en keurig op tijd�

Netjes afgewerkt en keurig op tijd geleverd. Voor dat geld maak ik ze zelf niet en zeker niet zo mooi

Keurig op tijd en precies zoals ik�

Keurig op tijd en precies zoals ik besteld had. bestellen gaat heel eenvoudig

Duidelijke site

Duidelijke site, handig bij bestellen, je ziet vooraf wat je kunt verwachten, prettige, joviale communicatie.

Top bedrijf!

De stalen erg netjes ontvangen. Ze geven een duidelijk beeld van de stoffen. Vervolgens goed geholpen met het bepalen van de dikte van het kussen. Na het bestellen kregen we het kussen sneller dan verwacht binnen. Precies op tijd voor ons eerste etentje met vrienden!

??prima

Prima afhandeling, duidelijke website, gewoon goed

Aanrader

Mooie en strakke kussens voor een goede prijs.

Prima gemaakt

Prima gemaakt, snel geleverd , helemaal happy. Nu de zon nog ??

Snelle service, leuke en grappige communicatie via de mail. Goede kwaliteit!

Prima !

Absolute aanrader ! Zeer gebruiksvriendelijke en duidelijke website, alles netjes op tijd geleverd en prima kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar kwaliteit heeft z'n prijs. Onlangs reeds onze 2de bestelling geplaatst ...

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught