Jammer dat er blauwe merklabeltjes�

Jammer dat er blauwe merklabeltjes aanzitten die moeilijk te verwijderen zijn.

Hoeveel kleurstalen je ook nodig hebt�

Hoeveel kleurstalen je ook nodig hebt om te kiezen geen probleem voor nofruit. Snel geleverd en naar mijn zin. Gewoon top.

Snelle levering, goede kwaliteit en superaardige klantenservice!

Ruilen

wij hadden eerst kussens besteld, die achteraf toch niet handig waren. Zonder problemen hebben we ze kunnen ruilen. Echt super !

kussens

Goede stevige kussens

Wederom een topervaring

Wederom een topervaring. Maatwerk van de bovenste plank. Doe zo verder lieve mensen.

Ontzettend klantvriendelijke webwinkel�

Ontzettend klantvriendelijke webwinkel en daarnaast snel geleverd en mooie kwaliteit!

Gewoon goed

Gewoon goed. Fijn contact en mooi product.

Prima service en prima product

Prima service en prima product

Prachtige kussens

Prachtige kussens Goede service Zeer klantvriendelijk

Duidelijke website zonder poespas

Duidelijke website zonder poespas. Heldere, snelle en vertrouwenswekkende communicatie.

Mooie kussens en goede kwaliteit

Mooie kussens en goede kwaliteit. Ze denken goed me vooraf of wat je wel wel mooi wordt. Advies zonder speciaal gevraagd. Echter gelijk maken zonder vragen maar ze nemen contact op bij bijzonderheden. Echt top!

Werkt goed en snel

Werkt goed en snel

Wat een toppers

Wat een toppers! Steken met kop en schouders uit boven alle andere online bedrijven als het gaat om klantvriendelijkheid. Daarnaast zorgt iedere mail van ze voor een glimlach!

Goede service, goede kwaliteit

Super goede service

Super goede service, zowel vooraf telefonische perfect als na bestelling. Prettig en heel snel reageren ze op email. Zeer aan te bevelen!

Handig stappenplan voor het ontwerpen van het kussen. Gewoon via smartphone besteld. Ruim op de hoogte gehouden over de vordering van ons op maat gemaakte kussen. Een snelle levering en ontzettend blij met het resultaat. Dankjulliewel. Een hele tevreden klant.

Ziet er top uit!

Ziet er top uit!

Eenvoudig te bestellen, duidelijke terugkoppeling.

Eenvoudig te bestellen, duidelijke terugkoppeling. Netjes geproduceerd. En correct afgeleverd.

Binnenkussens op maat

Binnenkussens op maat besteld voor mijn in Peru gekochte handgemaakte niet standaard grootte kussenhoesjes. Prima kwaliteit en snel geleverd. Een week eerder zelfs dan beloofd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie afwerking, voldoet aan alle verwachtingen.

Snel Hoge kwaliteit En goed vakkundig geholpen En vriendelijk Komen afspraken zeker goed na Zelfs tijdens verhuizing Gewoon alles goed

Zeker een aanrader.

Zeker een aanrader. Makkelijk invoeren van wat en hoe je het wil hebben. Het is precies wat we wilde hebben. En dan het ook nog snel in huis krijgen Top top top. Met een goede track en trac�.????

goeie prijs/kwaliteit met snelle�

goeie prijs/kwaliteit met snelle levering

Goed!

Goede en snelle communicatie over wat details. En fijn dat je kleurstalen thuis kan krijgen. Snelle levering en mooi gemaakte kussens!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught