Dank jullie wel voor de geweldige�

Dank jullie wel voor de geweldige service. We hadden veel te hoge kussens besteld. Achteraf is dat makkelijk praten. Gelukkig dachten jullie mee en tegen een redelijke meerprijs hebben we nu supermooie kussens die goed zitten. Helemaal blij mee. Stof en kleur waren al perfect.

Verschrikkelijk tevreden !!

Verschrikkelijk tevreden met mijn mooie kussens voor loungset!! Wel ontevreden over TransMission voor transport en aflevering ervan, maar daar kan Maatkussens.nl niets aan doen, pakketten zijn te groot voor PostNL, DPD of DHL!

Geweldige Kussens Op Maat

Beste NoFruit-team, De kussens zijn in goede orde ontvangen, gecontroleerd en o.k. bevonden. Keurig gemaakt, alles past precies en de kleur is perfect. We zijn er erg blij mee! (De bijgevoegde foto�s tonen het resultaat van jullie noeste arbeid!) Toen ik op internet een adres zocht om kussens op maat te laten maken en tenslotte bij NoFruit terecht kwam, dacht ik: �NoFruit, NoFruit? What�s in the name?!� Maar jullie uitstekende website liet mij kennismaken met een stappenplan, waardoor ik een goede hoop kreeg met jullie zaken te doen. Daar zou ik wel eens �n kijkje willen nemen. NoFruit, pas verhuisd, ontving ons vriendelijk in hun nieuwe showroom. We hadden thuis ons eigen design gemaakt en met de zeer duidelijke uitleg van het een en ander door de vakkundige verkoopster was het niet moeilijk meer om tot zaken te komen. Alles is perfect verlopen en we zijn het met elkaar over eens dat we graag wilden dat veel meer van die klantvriendelijke (winkels)bedrijven zijn zoals jullie! Geweldig! Zeker een aanrader! Nogmaals het is fijn geweest met jullie zaken te hebben gedaan ( En wie weet?). Veel succes met jullie bedrijf en ga zo door! Met vriendelijke groet. Fam. van der Haven

In alle opzichten fantastisch

In alle opzichten fantastisch. Van het eerste moment van bestellen tot de levering. Leuke manier van communiceren tijdens het bestel proces en het resultaat was precies wat wij in gedachten hadden. Hulde!

Precies goed

Precies goed. Kussens niet te hard en niet te zacht. Toch maar 4 cm dik.

Snelle reactie / korte lijnen

Snelle reactie / korte lijnen - persoonlijke benadering - goed met ons meegedacht over mogelijkheden

Prachtige kussens en zeer goede service en snelle levering

Heel blij mee! Prachtige kussens en ook hele goede service. Had namelijk veel vragen over de stoffen, maten, etc, maar het eindresultaat is helemaal super. bedankt.

onbeschoft om er van uit te gaan dat ik�

Raar dat ze er van uit gaan dat ik mijn kussens heb ontvangen ja mij de rekening te sturen terwijl ik ze niet ontvangen heb. zij maken gebruik van een slechte vervoerder.. Ik betaal liever iets meer dan dat ik zo slecht wordt behandeld door de vervoerder.

Super geholpen

Super geholpen, snelle levering. Bij vragen via mail, gelijk reactie en goed advies. Website en samenstellen (ontwerpen) van kussen werkt super simpel door duidelijke uitleg. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

TOPPIE !

Prima opvolging van de wensen. Ruim binnen geplande levertijd ontvangen. Kussens voldoen aan de verwachting. Verder niets te wensen.

Top service en snel!

Top service en snel! Site erg handig in gebruik... alles staat handig uitgelegd Super snelle levering

Prachtige kussens, helemaal naar wens. Veel keuze uit stoffen, met gratis stalen om te zien hoe het in je huis past. Gezellige berichtjes tussendoor met de voortang: helemaal top!

Prachtige kussens

Prachtige kussens. Helemaal mijn zin

Geweldig snelle levering en een super�

Geweldig snelle levering en een super mooi kussen goed ingepakt Top zaak

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, vlotte service.

Mooi kussen

Mooi kussen, prima levering

Wat een ontzettend goede service

Wat een ontzettend goede service! Ze reageren snel op vragen, denken mee met de klant en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. We zijn heel erg blij met de op maat gemaakte kussens. De kleur en kwaliteit zijn super en de prijs/kwaliteit verhouding is heel erg goed, kortom een aanrader!

Topkwaliteit en supersnel geleverd.

Topkwaliteit en supersnel geleverd.

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Heel tevreden

Heel tevreden, goede service, bedankt!

Sierkussen en vullingen.

Gemakkelijk te bestellen. Vlotte service. Geleverd zoals gevraagd goede opvolging een top bedrijf.

alles naar wens

Kwaliteit volgens verwachtingen, snel, goede update van de voortgang en levering. Het ziet er prachtig en volgens mijn specs uit. Heel erg tevreden en beveel het iedereen aan

Aanrader!

Goede advies gekregen, kussen is top en snelle levering!

Prachtige kussen en een geweldige�

Prachtige kussen en een geweldige aankoopervaring!

Tevreden!

Tevreden! Mooie stof, duidelijke communicatie vooraf en voor de levering.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught