Heel netjes gemaakt en snel geleverd.

Heel netjes gemaakt en snel geleverd. De stof is zelfs met een vochtig doekje af te nemen. Ben er blij mee.

Ik ben super gelukkig met mijn kussens

Ik ben super gelukkig met mijn kussens. Super kwaliteit, heel vriendelijke klantendienst en snel geleverd.

aanbeveling

Men wordt op de hoogte gehouden van je bestelling Snelle levering Mooie afwerking

Fijne club met top service

Fijne club. Denken mee en als er iets mis gaat (heb zelf verkeerd gemeten) is het binnen No time opgelost. Top!

Persoonlijk advies en supersnelle�

Persoonlijk advies en supersnelle levering.

Mooi

Mooi, makkelijk, snel Wel prijzig Tip : vraag eerst staaltjes op, sommige stoffen/ kleuren komen totaal niet overeen met de foto/ plaatje

Mooie kussenhoezen, geweldige service!

Mooie, strakke kussenhoezen laten maken voor op onze lounge set. Bij nader inzien hadden we de maat van de rugkussens zelf te ruim opgenomen, maar dat werd geheel kosteloos en snel hersteld. De kussens hebben de hele zomer buiten gelegen en zijn niets verkleurd. Zeer tevreden dus!

Het uitzoeken van een geschikt kussen�

Het uitzoeken van een geschikt kussen op de website ging zeer makkelijk. Contact over meerwerk aan de te bestellen kussens verliep ook prettig en de levering en het eindresultaat was prima. Enige kleine minpunt is een nauwelijks zichtbare weeffout in de stof van het kussen. Maar aangezien het nauwelijks te zien is hier geen actie op ondernomen.

Super! Snel en goede kwaliteit!

KLANT STAAT VOORAAN

Zeer duidelijke manier aangeboden om zelf idee te ontwerpen. De materialen waar zij mede werken zijn van top kwaliteit Voor de prijs moet u het niet laten Snelle verwerking in de productie en levering Kortom :klant staat vooraan Na bovenstaand schrijven zit ik ondertussen nog steeds op mijn stoel waarop kussen ligt en ik voel mij nog steeds super

Snelle en goede levering van een mooi�

Snelle en goede levering van een mooi op maat gemaakt kussen.

Mooie kussens

Mooie kussens, voldoen aan alle verwachtingen, maten kloppen precies, kwaliteit stof is erg goed, kleur is iets lichter dan op beeldscherm, maar is mooi en past bij de rest van de kamer. We zijn heel blij met het resultaat!

Aanrader

Snel, duidelijke communicatie, prachtige kussens.

Servicegericht

Servicegericht, scherpe prijs, en alles gaat zoals beloofd. Klein foutje in de levering en zelf ook nog een foute maat besteld, werden beide heel netjes en flexibel opgelost. Iets sneller dan beloofd ook.

Heel tevreden :-)

Mooie kussens netjes afgewerkt en goede communicatie. E�n klein min-puntje is de turquoise labels aan alle kussens :-/

slechte levering en slechte kwaliteit

Transportbedrijf zeer slecht, twee keer niet op doorgegeven dag geleverd. Weinig hulp vanuit Nofruit om het geregeld te krijgen met het transport bedrijf. Toen we eindelijk de kussen kregen was de helft beschadigd. Het achterhout van de rugkussens komt op alle hoeken door de stof heen.

Werkelijk super

Werkelijk super! Heel gemakkelijk stap voor stap de kussens precies op maat te ontwerpen, oneindig veel designs te kiezen, en snelle levering van precies wat je verwacht. Ik had bij het ontwerpen toch een foutje gemaakt, dat werd gelijk opgemerkt en ik werd direct geattendeerd per mail. W�t een service.

Hersteld!

Mijn maatkussen was wat gaan rafelen. Ik heb gebeld en alles is perfect opgelost. Hartelijk dank daarvoor.

Hier en daar wat draden van het stikken�

Hier en daar wat draden van het stikken eraan dat is niet geweldig. Verder ziet het er goed uit.

Zeer duidelijke communicatie

Zeer duidelijke communicatie, veel eerder geleverd dan de oorspronkelijke indicatie. Kwaliteit van de kussens is erg goed. Kleur klopt met gekozen kleur op de site. Prima en aanrader voor een ieder.

Prachtige kussens

Prachtige kussens, precies zoals bedoeld.

Perfect afgewerkt en snel geleverd!

Perfect afgewerkt en snel geleverd!

zeker een aanrader!

Heel fijn contact via e-mail, hele snelle reacties, erg behulpzaam, geen vraag is te gek, geweldig! We zijn heel erg blij met onze nieuwe kussens!

Duidelijke en snelle servive

Duidelijke en snelle service. En we hebben een mooi kussen afgeleverd gekregen. Heel blij mee

aan te raden

prima kussens, prima kontakt,