Wij hadden een kussen besteld voor een �

Wij hadden een kussen besteld voor een Zweedse klepbank..... het ziet er perfect uit. Zo netjes en ook een snelle levering.

snelle levering prima service

kussen waren snel geleverd, prima kwaliteit prijsverhouding

wat een fijne service en een prachtig�

wat een fijne service en een prachtig kussen

Well done

Op tijd geleverd en kwaliteit is volgens de verwachting

Zeer goede service bij onze bestelling

Zeer goede service bij onze bestelling. Ze willen een goed en passen resultaat en nemen hier de tijd voor. Bestelling was snel klaar en de verschillende gratis stalen zijn ook een hele meerwaarde.

Kussens zien er netjes uit

Kussens zien er netjes uit. Er is goed meegedacht. Op tijd geleverd.

Uitstekend geholpen en de kussens zijn�

Uitstekend geholpen en de kussens zijn geleverd conform afspraak.

Mooie stof en stevig kussen

Mooie stof en stevig kussen. Ben erg te spreken over de vulling. Tevens was het kussen 1 week eerder klaar dan gepland.

maatkussens

zeer vlotte afhandeling, de kussens zijn perfect afgewerkt ,vriendelijke correspondentie,

Correcte behandeling en prima materiaal

Alles is correct verlopen (bestelling, betaling, levering). Kussen was sneller klaar dan verwacht. Prima materiaal.

Mooie kussens

Mooie kussens, prima service. Kussens werden sneller geleverd dan vooraf gezegd. Bestelling werd goed gecontroleerd. ( maten leken wat vreemd dus dat werd nog even nagevraagd of het echt klopte). Enige kleine tip: misschien kan bij het doorlopen van de bestelling nog worden gevraagd wat de ondergrond is waar de kussens op komen te liggen. En op basis daarvan eventueel iets van antislip adviseren. We hebben er nu een heel simpel matje tussen gelegd en nu glijdt het niet meer.

Prima levering

Top bedrijf!!

Top bedrijf!!

Maatkussens => maatwerk

De mensen van Maatkussens hebben mij heel goed geholpen met mijn bestelling. Het opsturen van de stalen was erg prettig want daardoor kon ik de goede kleur uitzoeken en past het kussen exact in mijn interieur. Niet alleen maatkussens dus maar ook maatwerk.

Goed geregeld

Goed geregeld

Perfect snelle levering

Perfect snelle levering

Kussens

Helemaal wat ik besteld en verwacht had ????

Snel een perfect passend�

Snel een perfect passend bankkussenovertrek in huis.

Aanbevelingswaardig!

Overzichtelijke website, snelle service, mooi product (exact volgens opgave), men wordt goed ge�nformeerd over de status van de bestelling, al met al veel lof en zeker aanbevelingswaardig. Tot een volgende keer!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel, erg mooi kussen!

Snel geleverd en mooie kussens

Snel geleverd en mooie kussens

Vlot, adequaat en vriendelijk.

Het contact met Nofruit was iedere keer vlot, adequaat en vriendelijk. De kussens voor onze boot zijn perfect passend. Ik ben heel tevreden!

Goede service. Attent bij het checken van de bestelling. Accuraat

Hele leuke spontane communicatie

Hele leuke spontane communicatie, snelle reactie en supersnelle levering. Kwaliteit is mooi!!!

Uitstekend, het proces was perfect. Van bestelling tot levering. Goede communicatie en communicatiestijl! Kan dit iedereen aanraden en de prijs kwalitiet is ook perfect.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught