Er werd meegedacht!

Er werd meegedacht met het beste ontwerp en de communicatie was snel en prettig. Toen de bestelling arriveerde werden we nog blijer. De kussens passen perfect en het bankje is helemaal geworden wat we ervan hadden gehoopt. Goed gedaan dus!

Super mooie kussens ontvangen

Super mooie kussens ontvangen! En werkelijk op de millimeter nauwkeurig gemaakt op de naad ;) Klasse werk!

Blij met mijn aankopen

Blij met mijn aankopen. Fijn keuzes maken met de stof samples. Sneller in huis dan verwacht

Een kussen voor jezelf

Prima website. Kussen makkelijk te ontwerpen. Proefstalen opsturen helpt enorm bij de keus.

Heel aardige mensen die met je�

Heel aardige mensen die met je meedenken. Alsof je echt in een winkel bent waar je goed geholpen wordt ??

In 1 woord samengevat

In 1 woord samengevat: Super!

Heel fijn meegedacht.

Heel fijn meegedacht. Op mijn suggestie qua vorm kussen kwamen zij met een beter alternatief. Durfden stelling te nemen hierin. No fruit heeft een proekussen opgestuurd en die beviel inderdaad heel goed. Gelijk besteld en na minder dan 1 week geleverd. Fijn!

Internet viel geregeld uit

Internet viel geregeld uit. De bezorging zou rond 19.00 uur zijn en het werd om 14.30 uur bezorgd. De betaling had ik vooraf gedaan maar ik kreeg na de levering een herinnering dat ik nog moest betalen. Daarom zijn mijn 3 sterren gewaardeerd op de bijzaken. Het product is prima.

Mooie kussens op maat!

A verlaan

Geweldige service keer op keer, en een super communicatie. Echt een TOP bedrijf

Een fantastische ervaring

Een fantastische ervaring. Van online selectie, bestelprocedure, nazien van mijn bestelling en de terugkoppeling hieropen. het tussentijds op de hoogte houden van mijn bestelling. Levering kort en alle beloftes zijn waargemaakt . Ik kan op basis van mijn ervaring dit bedrijf van harte aanbevelen

Prima goed op maat gemaakt

De kussens zien er top uit

De kussens zien er top uit! Leuk team die mega hun best doen om ook speciale wensen mogelijk te maken. Toen de hoezen kapot gegaan waren in de post (doordat ik er een plank in wilde) hebben ze compleet nieuwe voor me gemaakt. Bedankt team NoFruit!

Mooie kussens en snelle levering

Mooie kussens en snelle levering. Bedankt!

Super goede service!

Super goede service, denken ook goed mee!

We zijn erg blij met de kussens

We zijn erg blij met de kussens! De communicatie en service is echt heel goed! Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Wij hebben geen min punt om op te noemen. Ik zou no fruits zeker in mijn omgeving aanraden. Dus 5 sterren! ??

Zeer tevreden, zowel over het mooie kussen zelf als met de fijne service!

Veel keuze

Veel keuze, snelle toezending staaltje, snelle levering, mooie kwaliteit.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en leuke communicatie. Kussens zijn ook helemaal naar wens.

Ruime keuze en zeer tevreden over de�

Ruime keuze en zeer tevreden over de kwaliteit! Sneller geleverd dan eerst aangemeld was, en netjes tussentijds op de hoogte gehouden via de email over de voortgang.

Super service

Super service! Kussen met afwijkend model en toch top gemaakt door het team, en snel binnen!

Ziet er heel netjes uit en snel geleverd

Ziet er heel netjes uit en snel geleverd

De kussens zijn perfect op de geplande�

De kussens zijn perfect op de geplande tijd geleverd echter zaten er, in 5 van de 6 kussens, vlekken. Ik heb er foto's van gemaakt en die gemaild naar Nofruit. Men kwam met een advies om ze zelf proberen schoon te maken, echter is dat niet gelukt. Inmiddels een mail gestuurd met de vraag om een oplossing. Wordt vervolgt.....

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. Ze denken echt met je mee. En blij met het resultaat.

Uitstekende service!

Uitstekende service!