Wat te dure verzendingskosten vooral�

Wat te dure verzendingskosten vooral voor Belgi�, kwaliteit hoezen is uitstekend en levertijd.

mooi

mooi - perfect afgewerkte kussens - wij zijn er heel blij mee!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Heel blij met de kussens

Heel blij met de kussens. Het is toch een gok als je zelf de maten moet opnemen, maar het is goed uitgepakt. Snelle levering. Het bestellen via de site, stap voor stap, is heel duidelijk en gemakkelijk.

perfect

besteld via internet en betaald, en binnen de vooraf genoemde datum ruim op tijd ontvangen. er zijn dus nog wel bedrijven die doen wat ze beloven, dikke duim

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Een echte aanrader...

Een echte aanrader.... snelle en correcte service! Bedankt! Otentik wellness - Belgie

Een heerlijke loungebank met super leuke kussens!

Hele fijne kussen, zo fijn dat je precies de maat kunt bestellen die voor jou goed is. En het belangrijkste een super leuk resultaat!!!

Duidelijke website

Duidelijke website, ruime keus, er wordt snel en persoonlijk gereageerd via de mail of telefoon. Z��r klantvriendelijk !

Makkelijke website

Makkelijke website, stap voor stap kussen ontwerpen. Snelle levering.

Alsof je de kussens stap voor stap met een professionele vriendin maakt

fijn contact, goed advies, snelle levering en goede kwaliteit.

Persoonlijke benadering en snelle levering. Het op maat gemaakte kussen is netjes afgewerkt en heel erg stevig.

Super ervaring

Super ervaring ! Snelle levering en een goed contact per e-mail . Het bedrijf is klantvriendelijk en denkt met je mee . Mooi en goed afgewerkt product. Ga zo door!

Heel tevreden

Heel tevreden , ik had mijn kussens al binnen de week en ze waren super mooi :)

Ik ben heel blij met het kussen wat ik�

Ik ben heel blij met het kussen wat ik heb bestelt en ontvangen. De support na de bestelling ben ik nog maar weinig tegengekomen. Het kussen is prachtig en van sterke kwaliteit. Ik ga jullie aanbevelen bij iedereen die ik over kussens hoor, voor bank of tuin enz.

Super! Handige online tool en mooi geprijsd. Uitvoering en levering netjes en conform specs.

Precies naar wens, zeer tevreden!

Helemaal op maat gemaakt met snelle en duidelijke tooling. En na ontvangst kan ik bevestigen: goede kwaliteit. Kortom zeer tevreden!

Snelle levering! Vrijdag besteld en de volgende vrijdag al in huis. Superfijne kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken.

Snelle levering en goede kwaliteit!!

Snelle levering, goede kwaliteit en met al je vragen kun je bij ze terecht. Website zorgt voor een makkelijke bestelling. Ga zo door!

Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service

Prachtige kussens en zeer�

Prachtige kussens en zeer klantvriendelijk bedrijf,

Heerlijk kussen

Heerlijk kussen. Handige website waar je goed een maat kussen kunt samenstellen. Kwaliteit is goed, netjes gemaakt

Hele mooie en goed passende maatkussens�

Hele mooie en goed passende maatkussens ontvangen voor onze erkerbank. Duidelijke inmeet hulp en snelle service. Heel erg blij mee.

Zeer toegankelijk en veel�

Zeer toegankelijk en veel mogelijkheden. Goede service o.a. met kleurstalen en snelle reactie op vragen. kwaliteit is mooi en snelle levertijd.

goede kwaliteit en afwerking

goede kwaliteit en afwerking. ook een goed advies gegeven over het bestelde artikel

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught