zitvlak niet te kort kiezen bij een lounge bank

De kussens voor de lounge bank zijn prachtig geworden. De stap voor stap hulp bij het kiezen op de site is zeer handig. Bij de keuze voor plofkussens als rug leuning staat het advies om hierbij een zitvlak van minimaal 60 cm te kiezen. Dat is echt wel heel minimaal. Beter kun je het zit gedeelte op minimaal 70 cm zetten bij het advies. Als ik dat geweten had, hadden we de kussens 10 cm extra laten maken.

Beste lezer

Beste lezer, we hebben al eerder kussens gekocht bij jullie. Deze zijn erg goed bevallen. Ook deze keer zijn we weer erg enthousiast. Mooi stof, prachtige afwerking. We zijn erg tevreden Verder zijn we erg tevreden over de service. Wij zouden dit bedrijf ten zeerste aanraden.

Goede kwaliteit en levering binnen de�

Goede kwaliteit en levering binnen de termijn.

Fantastische communicatie.

Fantastische communicatie. Snelle levering. Kussen precies zoals ik had gehoopt. Website mooi en helder ingericht.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, afgeleverd zoals afgesproken , gewoon goed! Zeker een aanrader!

perfecte service / kwaliteit

perfecte service / kwaliteit

Mooie kwaliteit

Een beetje prijzig, maar mooie kwaliteit en het kussen ziet er helemaal uit zoals verwacht!

Prima service, Goode communicatie

tuinbank

De levering, de service en het materiaal zijn uitstekend.

Heel tevreden

Mooi afgewerkt kussen voor in mijn rolstoel, past perfect.

Best spannend om via internet kussens�

Best spannend om via internet kussens op maat te laten maken! Zijn zeer tervreden over het resultaat! Prachtige kussens op maat voor onze tuinbank. Werden via de mail op de hoogte gehouden over de vorderingen van de productie. Meet instructie heel fijn en handig.

Goede service.

Goede service.

Een heerlijk buitenverblijf met topkussens

De website is duidelijk, en overzichtelijk. Kussens zijn eenvoudig zelf te bestellen, naar eigen wens, via internet. Het team van NoFruit helpt als dit nodig is. Tussen hen en de klant is er duidelijke en snelle communicatie. Zij komen hun afspraken na. De kwaliteit kussens worden netjes verpakt tijdens het verzenden. De kussens zien er mooi en degelijk uit. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de kussens heerlijk zitten. Het zijn stevig gemaakte kussens.

Kussens perfect op maat

Kussens perfect op maat en binnen een redelijke termijn geleverd. Jammer genoeg vond ik het pakket buiten in de regen terwijl er zoveel mensen aanwezig waren op kantoor dat moment ...

Alles was goed!

De website van dit bedrijf is geweldig, veel keus, overzichtelijk en gaf in ons geval heldere informatie over de beste keuze in en opmeten van de kussens voor onze zelfgemaakte tuinbank. Toen we twijfelden over de stofkeuze, kregen we stalen opgestuurd en gedurende het hele proces is het contact met de Nofruit medewerkers zeer prettig en professioneel verlopen. We waren heel erg tevreden over het eindresultaat en de 'nazorg'. Mochten we in de toekomst kussens nodig hebben dan aarzelen we geen moment en kiezen voor dit bedrijf. Een echter aanrader!

Aanrader!!!

Aanrader!!!! Twee keer besteld. Beide keren prima service doordat er direct een mail uit gaat hoe het verder gaat. Klopt helemaal. Levering zelfs sneller. Stoffen duidelijk te zien op de site, geleverd zoals besteld. Prijs/kwaliteit ook zeer goed.

Precies weten waar je aan toe bent

De site is duidelijk en neemt je stap voor stap door het proces. Teksten zijn met humor geschreven.... Ook n� het plaatsen van de orde blijft de communicatie helder, transparant en ...... m�t humor. O ja, de kussens...... geheel volgens de beloftes en verwachtingen.

Eigen stof

Voor project dure interieur stoffen ingestuurd. Advies, communicatie, productie en transport liep allemaal zeer soepel en professioneel. Mooi gemaakte kussen exact op maat.

Mooie stevige kussens.

Mooie stevige kussens.. Kleur komt goed overeen met de website. Prima afgeleverd.

Mooie kussenhoezen besteld voor de�

Mooie kussenhoezen besteld voor de kussens op mijn lounge set. De maten kloppen precies en het is heel vakkundig gemaakt, netjes afgewerkt en de stof lijkt me sterk!

gewoon beregoed super snelle leveringen�

gewoon beregoed super snelle leveringen en duidelijke web site en netjes gemaakt

Gewoon goed

Gewoon goed. Kussen bijbesteld na twee jaar. Geen kleurverschil te bekennen.

Goede service! Betrouwbaar. Mooie kwaliteit

mooie kussens

mooie kussens, goede website om eigen keuzes goede te kunnen maken. prima manier van op de hoogte houden hoever de order in het proces al is. vriendelijke emails daarover. levertijd wat lang.

Dit bedrijf is echt een verademing�

Dit bedrijf is echt een verademing tussen de vele saaie standaard websites. Ze geven perfecte (en persoonlijke en grappige) feedback. Houden je heel goed op de hoogte en mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn dan ondernemen ze onmiddellijk actie en lossen het op, weer persoonlijk en razend snel. Top echt !!!!

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught