Uitstekend, fijne telefonisch contact en snel geleverd. Echt super tof!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, erg persoonlijk in het contact. Goed advies, mooi resultaat.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, bedankt

Wij zijn enorm tevreden

Wij zijn enorm tevreden. Het bestellen gaat makkelijk. Zeer goede website. Duidelijke keuzes. Opsturen stalen is ook fijn. Was ook snel binnen. Fijn mailverkeer. Duidelijk en zeer vriendelijk. Goed telefonisch kontact . Vriendelijk te woord gestaan en gedaan wat was beloofd. Perfect. Resultaat geheel naar wens. Goede kwaliteit stoffen en keurig gemaakt. Kortom. Wij raden jullie bij andere aan!!!

We zijn zeer tevreden met onze kussens�

We zijn zeer tevreden met onze kussens en de snelle levering

Een aanrader als je kussens nodig hebt

Heel erg mooi kussen - kwaliteit stof - en goede en snelle service waarbij je op een leuke manier op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Echt top!!!

Super service & snelle levering

Super service! Makkelijk te ontwerpen op de site en werd binnen 1.5 week al geleverd. Ik moet zeggen dat de stof in het echt veel steviger is dan dat het eruit ziet bij het 3D model. Heel mooi afgewerkt en de maat klopt! Makkelijk afneembaaar, Kan tegen een stootje en een paar druppels. Wij zijn erg blij!!

Kussens mooi afgewerkt en levering�

Kussens mooi afgewerkt en levering volgens afspraak.

Heel blij mee

Gewoon een super service, goede website ook, en een enorm mooi eindresultaat! Er was netjes gemeld dat de levering door de vakantieperiode wat langer kon duren maar tot mijn verbazing werden de kussens al na � 1! weekje bij me geleverd. Heel blij mee, kan ik al meteen van mijn balkon genieten. Een voorbeeld voor andere websites!

Alleen maar lovende woorden!

Na verschillende websites te proberen uiteindelijk bij NoFruit terecht gekomen. Andere sites kreeg ik geen hulp hier dadelijk persoonlijk contact met Thom. Levering nog snel voor het verlof binnen gekregen zodat de zomerbar op tijd open kon. Alleen maar lovende woorden!!

Mooie kussens

Mooie kussens. Snelle levering

Prachtige kussens voor mijn bank

Prachtige kussens voor mijn bank, hele mooie stof, mooi en goed afgewerkt en zitten heerlijk!

Mooie kussens

Mooie kussens. Alles klopt! Zeer goed en zeer vriendelijk behandeld. Nogmaals dank!

Goede kussens en vlot geleverd

Goede kussens en vlot geleverd

Helemaal TOP

Super makkelijk ontwerpen, bestellen en snelle levering. Kussens zijn perfect

Heel goede service

Heel goede service! Gratis kleurstalen, eigen maat voor kussens bepalen en snelle levering. Ben erg blij met de kwaliteit!

Prima service geleverd

Prima service geleverd. Door vakantiedrukte kon de levering iets langer duren, maar de kussens waren er al na 10 dagen en ze zien er mooi uit.

Zitten goed

Zitten goed, mooie dessins en snelle levering!

Super blij met mijn kussens

Super blij met mijn kussens. Top service en lekker snel klaar. Zeker een aanrader om hier je kussens zelf te maken zoals jij het wilt, goed contact via de mail, wordt steeds op de hoogte gehouden wat betreft de levering en hoever ze zijn... Kussens worden goed verpakt tijdens de verzending :) Dus al met al een super keuze voor mij geweest!! Nogmaals Top en super bedankt.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden. Na telefonisch contact ontving ik de monsters de volgende dag al en na het plaatsen van de bestelling ontving ik netjes een bevestiging met de uiterste levertijd van 3 weken. Ik ontving de levering al na 3 weken. Zeer prettig bedrijf.

Uitst�kende service

Uitst�kende service, was zelfs eerder klaar dan verwacht! Ik kom z�ker nog terug!

perfect en heel snel geleverd

perfect en heel snel geleverd

Mooi product

Mooi product, goede kwaliteit en waar voor je geld! Team denkt goed mee met je bestelling en wijst h� eventueel op opvallendheden om te checken of dit wel klopt. Kussens zitten goed stevig, daar gaan we vele jaren plezier van hebben!

Snelle levering, handige tool om het maatkussen geheel naar wens aan te passen.

Ik ben ZEER tevreden over Norfruit

Ik ben ZEER tevreden over Norfruit. De kussen voor op de palletsloungebank zijn heel mooi en goed van kwaliteit. De bestelling, ookal is het zomervakantie kwamen binnen 1 week binnen. Je wordt zeer goed ge�nformeerd met leuke tekst informatie. Ze stellen je ook gerust, als de kussens niet goed passen, ze dit samen zullen oplossen. Ik zou het iedereen aanbevelen. Echt een top bedrijf.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught