Goed behandeld en earlier delivery than�

Goed behandeld en earlier delivery than expected.

De kussens zien er prachtig uit

De kussens zien er prachtig uit ! Netjes afgewerkt. Persoonlijk vind ik ze wel heel hard zitten ( maar ja, manlief wilde deze variant ) zou achteraf voor de iets zachtere gaan.

Snel

Snel, betrouwbaar, netjes en goede service

Snelle levering prima kwaliteit

Snelle levering prima kwaliteit

Fijne communicatie

Fijne communicatie, snelle levering, geleverd vollgens afspraak en first time right. Kortom een echte aanrader

Aanrader

Zeer tevredenover de zit en rugkussens voor onze steigerhouten loungebank. Prachtig op maat! De website waarop de is duidelijk, werkt prettig, informatief, goede adviezen. Stof stalen thuis bezorgd zodat de kleur en stof goed bepaald konden worden. Communicatie vlot en prettig. Niets dan lof.

Super service en eerder geleverd en�

Super service en eerder geleverd en alles naar tevredenheid

super service

De kussens waren nog sneller klaar dan gedacht. De maten klopte precies en de vulling zat erg fijn. Het bestellen was ook erg makkelijk. Het product voldoet 100% aan de verwachtingen.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd, schitterende kwaliteit, foto's van resultaat volgen want jullie kussens hebben mij trots gemaakt op mijn projectje!!

Top service!

de medewerkers hebben perfect meegedacht met onze wensen en aan de hand daarvan het juiste kussen samengesteld. Het zit heerlijk.

Klantvriendelijk

snel, mooi afgewerkt, goede communicatie

Uitstekende service en kwaliteit.

Uitstekende service en kwaliteit.

duidelijke website met uitleg van alle�

duidelijke website met uitleg van alle keuzemogelijkheden, snelle service, voldoet aan alle verwachtingen

Een super service

Een super service. Vlotte en snelle reacties. Duidelijke kleurstalen op eenvoudig verzoek. Een goede overzichtelijke offerte. Een correcte levering van zeer mooie kussens. Dit alles binnen een zeer korte termijn te verkrijgen. Zeker aan te raden.

Wij hebben kussens besteld voor een boot (sloep)

Wij hebben kussens besteld voor een boot. Mooie kwaliteit kussens en passen perfect. En ze hadden een goede prijs. Doordat we afwijkende maten hebben en we dit niet via de site konden bestellen, was het proces niet altijd duidelijk.

Blij!

Goed advies, prima service en supersnelle levering! We zijn erg blij met onze prachtige nieuwe camperkussens!

Prima website

Prima website, goede service

Netjes en snel gemaakt

Netjes en snel gemaakt

Super goede service en heel snel in�

Super goede service en heel snel in huis! Toppie!

Camper kussens

Wij hebben voor onze camper bij Maatkussens.nl deels nieuwe kussens laten maken en deels de hoezen laten vervangen. Na 2 weken konden we deze al ophalen . Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kussens zien er geweldig uit en zitcomfort is prima. Wij zijn er zeer blij mee

Constante goede en snelle levering

Voor de tweede keer besteld en net als bij de eerste keer snel en goede kwaliteit geleverd, helemaal volgens verwachting!!

Prima kussen

Prima kussen, vriendelijke e-mails. Tja , fijn geholpen.

Na lang aarzelen ( want het blijft een flinke uitgave ) en heel vaak nameten eindelijk kussens besteld voor onze hoekbank. Had ik veel eerder moeten doen! Kussens zijn prima en passen uitstekend. Hele goede uitleg en meetinstructies. Bij vragen steeds zelfde dag een mail terug met antwoord. Top!

Super tevreden

Super tevreden, kussens passen perfect, ze zijn zoals ik verwacht had, kwaliteit van de stof,vorm,kleur,afwerking,...Top ! het was een aangename verrassing te constateren dat de bestelling vroeger geleverd werd dan werd aangegeven,niet dat het dringend was ;) we zijn blij, Dankjewel

Top bedrijf

Top bedrijf. Alles super n orde en op Tijd.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught