Prima adres voor matrashoezen op maat

Prima adres voor matrashoezen op maat. De wat langere verwachte levertijd kwam wat later door, maar uiteindelijk dan wel weer sneller geleverd.

Zeer vlotte service

Zeer vlotte service, ook bijzonder snelle respons op niet-standaard vragen, zoals bijpassend hoofdkussen voor ligbedkussen. De kleurstalen zijn ook een zeer belangrijke meerwaarde, om stoffen voor buitengebruik te beoordelen. Doe zo voort! Frank

Goed advies

Na online bestelling werd ik gebeld en kreeg het advies de kussens iets aan te passen. Dat was een prima aanpassing (en zelfs iets goedkoper!).

Fantastisch contact

Fantastisch contact, kwaliteit en fijn bedrijf! Bedankt :)

goede qualiteit en snel levering

de kussens zijn net zoals verwacht. Qualiteit is zeer goed en ze kijken heel mooi uit.

2x tevreden

Voor de tweede keer dat we kussens hebben besteld, levering 2 weken eerder dan verwacht en kwaliteit weer super! Heel erg tevreden.

Heel tevreden!

Goede communicatie en informatie, snel geleverd met een mooi eindresultaat. Heel blij mee!

Prima product

Prima product. Goede service.

Service is top!!!

Er was 1 kussen niet goed gemaakt. Maar gelijk werd er actie ondernomen en een nieuwe kussen thuis geleverd!! Prachtige kussenset als resultaat! Duidelijke website . Top geregeld!!!

Weer zeer tevreden!

Onze tweede bestelling bij Nofruit, buiten kussens voor twee loungebanken. Met goede ondersteuning sneller dan verwacht geleverd.

Rxcellent experience

Rxcellent experience

Snelle levering en goed product - goede klantenservice ook

Snelle levering - duidelijke website en instructie voor het invoeren van de gegevens vd bestelling, en een goed product. Veel plezier van mijn kussen. Mijn bank kan weer jaren vooruit.:)

Super goede service

Super goede service, en hulp bij puntjes op de i van het ontwerp. Dank!

Kussens zijn top!

Duidelijke meetinstructies, handige stof-samples om een keuze te maken, makkelijke online bestelmodule, snelle levering van de kussens en een heel mooi eindresultaat. Vooral leuk dat de sierkussens een koordje hebben in dezelfde kleur als het hoekkussen. Echt maatwerk, ben er superblij mee.

Topteam

Een hele goede website, een hele duidelijke uitleg bij het opmeten van de kussens en misschien wel het belangrijkste, een heel plezierig team dat iedere mail persoonlijk en uitgebreid beantwoordt en meedenkt met problemen

Wat opviel is de manier van�service

Wat opviel is de manier van communiceren, heel origineel en verfrissend. De kussens zijn snel geleverd en prima gemaakt, het gesprek met de adviseur is heel handig met het maken van de keus.

Top ervaring en mooie kussens!

Voor ons varende woonschip hadden we kussens nodig voor de eethoek en de zithoek. Via de duidelijke en prettige website stofstalen aangevraagd. Het ontwerpen van de kussens ging heel makkelijk. Nadat we de ontwerpen hadden doorgestuurd zijn ze door een medewerker nagekeken. Hij had nog een tweetal goede tips. De kussens zijn in de afgegeven levertijd geleverd. Ze zien er hartstikke goed uit en zitten heerlijk.

Fantastische service

Wauw, nog nooit zo�n goede service gehad! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. We hadden kussens besteld voor onze nieuwe loungebank. Het meedenken vond ik al erg fijn. Je verwacht dit niet bij een onlinebedrijf maar er was een heel fijn en snel contact. Ondanks dat de vakantieperiode er in zat werden de kussens toch nog snel geleverd. Helaas waren de rugkussens niet op juiste maat. Hierover hebben we contact opgenomen en dit wordt meer dan naar wens opgelost! Echt fantastisch! Wij zullen zeker goede reclame maken voor jullie!

jullie zijn een prima bedrijf...

jullie zijn een prima bedrijf.... enkel de plof kussens laten zich niet zomaar erin ploffen.... zijn te hard, wij hebben zelf de vulling aangepast.

Kussens zitten goed.

Kussen zitten inmiddels in de slopen. Passen precies en zitten lekker. Sneller geleverd als eerder aangegeven.

Sneller dan verwacht

Sneller dan verwacht en ziet er heel goed uit

Klantvriendelijke en duidelijke website

Hele duidelijke website, kreeg stalen toegezonden. Telefonisch overleg verliep goed. Duidelijke communicatie over ontvangst kussen en vermelding om de plastic verpakking een 2de leven te kunnen geven. Kussen ontving ik eerder dan was ingepland. Conclusie een aanrader om hier te bestellen.

Alles klopt

Alles klopt. Past perfect! Mooie stof en kleur! Heel erg tevreden en blij hiermee!

Stalen, meethulp en goed contact met de medewerkers!

Handig dat je stalen kunt bestellen. En heel handig dat er invul-PDF's voor de maten zijn. Deze heb ik gebruikt en meegestuurd. Daarna nog wat mailcontact gehad, want ik vond het best spannend om online te bestellen. Superblij met mijn nieuwe kussens op m'n bestaande loungeset! Ik kan weer een paar jaar vooruit op een zo goed als nieuwe loungeset.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught