Geen vulling geleverd

Geen vulling geleverd, wel besteld

Ontzettend goed meegedacht

Ontzettend goed meegedacht voor onze kussens die een bijzondere vorm / afmeting hebben. Middels het insturen van zelfgemaakte mallen heeft Nofruit voor ons perfecte kussens gemaakt voor onze zitvensterbanken. Super!

Dik tevreden met het eindresultaat

Wij hadden een nieuwe overtrek voor onze camperkussen nodig. Op de site van maatkussens.nl stond duidelijk uitgelegd hoe we de maten van het kussen konden opmeten. We konden drie voorbeelden van stoffen thuis bekijken. Na bestelling ontvingen wij de kussen overtrek, en deze past perfect over het kussen.

Goede communicatie, goeie prijzen, en mooie producten.

Ik zou Nofruit aan iedereen aanraden

Ik zou Nofruit aan iedereen aanraden. Wij zijn erg fijn persoonlijk geholpen met het herstofferen van een oud bankje. Ons bankje zit weer als nieuw. Wij zijn zeer tevreden.

Het is een prachtige kussen geworden zoals beloofd . Nu al voor de tweede keer . Een top bedrijf

Goede service en nette levering

Goede service en nette levering. Prima kussens!

Makkelijk online te bestellen

Makkelijk online te bestellen, en de klantenservice reageert snel. Ik vind het wel jammer dat er geen zachtere vulling is voor een kussen van +- 7cm dik. De stevige vulling is echt h��l stevig. Ook werkt een antislipmatje niet bij ons kussen. Misschien dat het aan het kunstleer ligt.

Goede presentatie op de v.t

Goede presentatie op de v.t. Beurs. Reden om door te gaan.

Prima service en super goed product!

Prima service en super goed product! Mooi, perfecte maat!

pro-actieve klantenservice

Bedrijf naam pro-actief contact op toen gekozen stof afweek van de oorspronkelijk aangevraagde samples. In overleg kleur nog aangepast.

Netjes gemaakt wat we wilden

Netjes gemaakt wat we wilden. En een hele goede service!

goede medewerking

goede medewerking

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Topkwaliteit kussens - redelijke prijs

Mooie kwaliteit kussens van een sterke kwaliteit stof. Precies op maat gemaakt met ritsen om de hoezen te kunnen wassen. Kortom topkwaliteit en�.ruim op tijd geleverd! Maatkussens.nl hartelijk dank voor deze top-kussens!!

Perfect op maat

Het zitkussen was perfect op maat, erg netjes afgewerkt en netjes binnen de beloofde tijd geleverd!

Goede duidelijke afspraken en snelle�

Goede duidelijke afspraken en snelle levering en perfect kussen geleverd

Snel en makkelijk te bestellen

Makkelijk, duidelijk en snel!

Topkussens

Fijn dat je op voorhand stalen kan aanvragen. Zeer mooie en goed afgewerkte kussens aangekregen waar je heel comfortabel op kan zitten/liggen/loungen. Zeer tevreden!

Ik heb een vierkante POEF gekocht

Ik heb een vierkante POEF gekocht, ik heb het gewoon geprobeerd om te zien of het goed is, Toen het product bij mij aankwam, want ik zie in de recensies van degenen die het als eerste hebben gekocht dat het mooi en functioneel is. was ik blij omdat het er stevig uitziet. De levering was ook snel

Jullie hebben een fabricagefout gemaakt�

Jullie hebben een fabricagefout gemaakt en gingen dit rechtzetten. We zijn nu 10 dag verder en ondanks een erkenning van fabricagefout door jullie klantendienst heb ik niets meer gehoord! Het gekregen materiaal ziet er niet uit!

Heel blij met mn kussens

Heel blij met mn kussens. Verder is de communicatie lekker fris en duidelijk. Ik ben een ramp met getallen, maar Eveline heeft me super geholpen. Zending op tijd, staaltjes handig. En ook goed dat ze stimuleren om de staaltjes terug te sturen. Happy!

Heb een zitkussen besteld

Heb een zitkussen besteld. Het was perfect !

goede service

goede service, snelle reacties en goede producten.

Zitkussen Plof is alsof je op een wolk�

Zitkussen Plof is alsof je op een wolk zit! Zeer comfortabel en past perfect op elke stoel. Het is niet te zacht of te stevig - precies goed. Ik gebruik hem nu overal en hij bevalt prima.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught