Mooie kussens tegen goede prijs

Mooie kussens tegen goede prijs, tevens waterafstotend en ook nog te wassen. Wij gebruiken het kussen als hondenbed. Veel beter dan kant en klaar bed. Aan te bevelen voor de hondenliefhebber.

Prachtig kussen tuinbank

Kussen zit heerlijk en past goed bij onze tuinbank, mooie stof en moo gemaakt.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, bedrijf voor de langertermijn gewoon goed.

Prima service!

Prima service! Kussens zijn prima, echter iets te dik. Geen probleem, dit heeft men keurig opgelost. Dik tevreden.

Ik ontving ik 3 prachtige kussens

Ik ontving 3 prachtige kussens, keurig op tijd en 2 maten nog aangepast, omdat ik een meetfout had gemaakt. Ze zitten en liggen heerlijk! ??

Erg tevreden

Erg tevreden. Vond de site om kussens te ontwerpen heel gebruiksvriendelijk. De stofstalen kwamen snel en enige vragen werden vlot en vriendelijk beantwoord. Kussens besteld en keurig thuis afgeleverd. We zijn erg tevreden met onze nieuwe lounge kussens.

Duidelijke vlotte website

Duidelijke vlotte website! Bestellen is kinderspel! Duidelijke vlotte pro actieve communicatie ! Kwaliteitsvol product best vlot geleverd .

Prima communicatie

Prima communicatie. Goed product afgeleverd. Snelle service. Ik ben tevreden.

Wanneer je kussens op maat wilt�

..... dan raad ik NoFruit absoluut aan: duidelijke website, duidelijke communicatie, goede service, kortom: geen gedoe! We laten nu onze kussens dunner maken en dit is totaal geen probleem en slechts tegen een kleine bijbetaling. Dit bedrijf is een absolute aanrader!

Onze kussens zijn prachtig geworden

Onze kussens zijn prachtig geworden! Zelf ontworpen via de praktische site van no-fruit waar je heel veel mogelijkheden hebt. De kussens zijn razendsnel geleverd en blijken ook nog helemaal aan onze verwachtingen te voldoen. Inmiddels ook al vast kunnen stellen dat ze echt waterdicht zijn. In ��n woord geweldig!

vlotte service en goede kwaliteit

vlotte service en goede kwaliteit

Kussenhoezen van eigen stof voor speelmatras

Ik heb kussenhoezen voor een aantal speelmatrassen laten maken van eigen stof. Het ziet er erg netjes uit en ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat. Prijs-kwaliteit verhouding is wat mij betreft optimaal.

Prachtig zit kussen

Prachtig zit kussen. Mooie kwaliteit stof. Makkelijk te wassen door rits aan de achterkant.

we zijn er heel blij mee

we zijn er heel blij mee, supersnelle levering, dag of 10.. kwalitatief goed. Heel makkelijk te bestellen via de site.. kleurstalen zijn vooraf gratis aan te vragen. Ik zou deze site zeker aanraden.

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, eerlijke prijs

kussen is mooi en goed gemaakt, verzending kan beter

kussen is mooi en goed gemaakt. Verzending via transmission was wat moeizaam doordat de afspraak voor het tijdstip van bezorgen werdt medegedeeld halverwege het te bezorgen tijdvak. Dus om 9.05u kreeg ik de mail dat het pakket wordt bezorgt van 8.00u tot 10.00u. Hierdoor hebben we 2 x een nieuwe afspraak moeten prikken.

efficiente contactmogelijkheden

Ik waardeer de bijzonder plezierige contacten om een en ander af te stemmen wat bezorging betreft.

NoFruit doet iets wat ik nog niet�

NoFruit doet iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt, namelijk het gemak van een webshop combineren met de persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid van een ouderwetse winkel (toen er nog tijd was voor elkaar). Sowieso zijn de betrouwbaarheid en service uitstekend. Heldere informatie over het hele proces, alle stappen worden netjes uitgelegd �n nagekomen. Van staaltjes stof bestellen (tot drie keer toe, omdat we niet konden kiezen) tot het afleveren van de complete set kussens, alles klopte. En met een lach op onze gezicht lazen we de bevestigingsmails na iedere stap. Daar heeft NoFruit toch de code gekraakt van hoe klantgerichte communicatie met een persoonlijk tintje ook via de e-media mogelijk is. De prijs van het produkt is fors, maar het vertrouwen in de kwaliteit, de service en de betrouwbaarheid van zowel het produkt als de organisatie erachter, maakt de keuze voor NoFruit makkelijk.

Kwaliteit en service zijn perfect! Levering net iets minder...

Wat de kussens en de kwaliteit betreft kunnen we niks opmerken. Alles verliep eenvoudig en het resultaat is beter dan we verwacht hadden. Het zitcomfort is werkelijk heel goed. En de uitstraling heel mooi en luxueus! Het genieten kan beginnen! Het enige dat een beetje is fout gelopen is de levering. Men had gezegd dat de levering gepland was voor vrijdag 1/6 en dat we nog een link met de tracking zouden krijgen van de transporteur. Die link van de transporteur hebben we nooit gekregen en de levering was een dag eerder. Tracking was dus niet mogelijk. Nu hadden we geluk dat ikzelf toevallig thuis was om ze in ontvangst te nemen wat in principe niet het geval was. Het betreft toch wel een bestelling van een redelijk bedrag dus zou het jammer vinden moest die levering mislukken en dat de kussens langer in de bestelwagen liggen met kans op beschadigingen. Dit is dan ook het enige puntje van kritiek.

Aanrader!

Erg tevreden over bestelproces, keuzemogelijkheden, de medewerker aan de telefoon, de kussens, de stof, de bezorging... Aanrader dus!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Wordt altijd eerder geleverd dan gedacht en de medewerkers reageren altijd met een vrolijke noot als je een vraag instuurt.

Blij met het resultaat!

Blij met het resultaat en de snelle levering!

we zijn erg blij met de kussens

we zijn erg blij met de kussens, helemaal top:-)

Erg tevreden!

Het kussen is binnen de gestelde termijn geleverd en is super mooi geworden. Het maken van het ontwerp was eenvoudig en voorzien van commentaar, waardoor ook eventuele onjuistheden er goed uitgefilterd konden worden. Kussen is stevig en zit goed. Kijken hoe dit na een aantal jaren is. Informatie mbt de levering was duidelijk en regelmatig. Erg tevreden!

Super snel geleverd

Super snel geleverd, zelfs binnen de afgesproken tijd. De kleur viel wel lichter uit dan we hadden uitgekozen, maar misstaat absoluut niet. De kussen zit heerlijk en staat prachtig en daar gaat het om.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught