Super enthousiast over dit bedrijf

Super enthousiast over dit bedrijf! Goede communicatie en service, leuke en duidelijke website en snelle levering. Het resultaat van de kussens is ook geheel naar wens! Helemaal niets op aan te merken.

Fantastisch bedrijf

Super duidelijke website en enorm klantvriendelijke medewerkers! Qua verzending was ook alles duidelijk en goed geregeld. Minstens zo belangrijk, de kussens zitten ook heerlijk ;)

Ik heb een kussen op maat besteld 117�

Ik heb een kussen op maat besteld 117 bij 45 cm. dat kussen was met 100 euro niet bepaald goedkoop, maar de kwaliteit helaas wel. Na een paar dagen in bezit laat de stiknaad al los

Mooie kussens en heel snel geleverd

Mooie kussens en heel snel geleverd. We zijn er blij mee!

Kussens voldoen volledig aan de�

Kussens voldoen volledig aan de verwachtingen! Heel mooi afgewerkt en snel geleverd. Niets dan lof!!

Aanrader

Ik heb verschillende keren maatwerk kussen besteld bij Nofruit. Goede klantenservice, duidelijke uitleg en motivatie en, mooie kwaliteit kussens. Top

Simpel, snel en topkwaliteit

Eenvoudig bestellen, had nog een vraagje en die werd via Facebook direct beantwoord. Daarna sneller dan verwacht geleverd, product ziet er top uit. Aanrader!

Goede keuze!

Enorme keuze, duidelijke afspraken, goede offertes en snelle levering. Tussendoor prima op de hoogte gehouden. conclusie: Prima kussens voor een nette prijs en goede service!

Levering sneller dan voorzien.Tevreden�

Levering sneller dan voorzien.Tevreden over de geleverde kwaliteit.

Kwaliteit en goed advies

Niet altijd krijg je een goed advies bij webshops, maar bij No Fruit zeker wel! Ik twijfelde welke materiaal keuze het beste was voor de kussens op mijn bank. Daar heb ik heel goed advies voor gekregen. De kussens zitten heerlijk, het materiaal is perfect en de kleuren zijn prachtig. Contact was erg prettig. En ik had het geluk dat ze voor mij het laatste metertje stof van mijn keuze voor mij hadden vastgehouden. Dank daarvoor!

mooi afgewerkt

mooi afgewerkt, goede stof, goede service, een aanrader.

Supermooi kussen

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Het kussen is supermooi (ik ga een tweede bestellen) en alles verliep heel vlot. Goeie communicatie en snelle levering. Het kussen is precies zoals ik het vewacht heb. Juiste afmeting en heel mooie kleur.

Een aanrader!

Goed telefonisch advies gekregen voordat ik ging bestellen. Een week na de bestelling had ik de kussens al in huis en ze passen perfect! De loungeset ziet er weer uit als nieuw met deze mooie kussens.

Super! Voor ons de tweede keer dat wij bestelden. Niet ter vervanging maar ter aanvulling voor 2e tuinset! Ongelofelijk veel keuze om je kussens precies zo te laten maken naar je wensen. Zeer goede service en vervolgens eerder geleverd dan verwacht. Echt top!

Mooi op maat gemaakt

Mooi op maat gemaakt , snel geleverd goede kwaliteit, echt een aanrader top.

Goede service, top kussens en prijs is ook prima!

Mooie kussens!

mooie kussens, sneller geleverd dan gebruikelijk, nadat ik dat gevraagd had.

De kussens zijn super!

De kussens zijn super, zitten heerlijk! Snelle service, goede communicatie en snelle levering. 1 heel klein minpuntje, de dag van levering was tijdig gecommuniceerd, maar het tijdstip werd pas een half uur van tevoren doorgegeven. We zijn dus dik tevreden en raden dit bedrijf aan.

inderdaad een heel vlotte service en�

inderdaad een heel vlotte service en mooi resultaat,bedakt

Onze loungeset weer als nieuw!

Om te beginnen kun je gratis een staal aanvragen, wat heel prettig is omdat kleuren in het 'echt' toch altijd anders zijn. Makkelijk te bestellen en snelle levering, die ruim van te voren wordt aangekondigd. Op die manier kun je de levering laten plaatsvinden om een moment dat het jou het beste uitkomt, ook heel prettig! Het resultaat voldeed helemaal aan onze verwachtingen, onze loungeset ziet er weer top uit!

Erg prettige website

Erg prettige website, goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle service!

Snelle service, na bestelling binnen een week in huis! Kleur wijkt alleen erg af van de kleuren die je op internet uitkiest, daarom raadzaam om vooraf kleurstaal op te vragen.

Prachtige kussens

Prachtige kussens, goed op maat gemaakt. Spannend of ze ook zo mooi zullen blijven bij gebruik! Mooi op tijd geleverd. Heel tevreden!

Prachtig tuinkussen

Makkelijke site om te bestellen , duidelijk , snelle levering , mooi resultaat een aanrader voor iedereen die een kussen zoekt op maat gemaakt echt top

Mooi afgewerkte kussens

Mooi afgewerkte kussens