Goede service. Kreeg tot 2 x toe staaltjes opgestuurd om uit te zoeken. Kussens zijn erg mooi en binnen gestelde termijn geleverd. Zeer klantvriendelijke

Vriendelijk en wat een degelijke�

Vriendelijk en wat een degelijke kussens. Content met de service en dat ik deze bij Nofruit besteld heb.

Feest!

Dolblij met onze kussens, heerlijk zachte stof, prachtig gemaakt en precies de maat die wij hadden opgegeven. Daarnaast maakten ook de e-mails de vreugde compleet. Goed gedaan dames! ??

Zeer persoonlijk en klantvriendelijk�

Zeer persoonlijk en klantvriendelijk team die een snelle en perfecte service leveren. Ook en dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Je krijgt zeer mooie en kwaliteitsvolle levering!!!! Dank jullie wel! Ik zou jullie aan iedereen willen aanprijzen

Vlotte en eerlijke afhandeling van mijn�

Vlotte en eerlijke afhandeling van mijn order , alles is prima in orde een aanrader !!!

Top kussens

Super service, snel, aardige mensen, kortom van harte aanbevolen

Hoezen voor bestaande kussens

Had alleen hoezen voor mijn bestaande tuin kussens besteld en die passen perfect. Eerst een aantal stalen besteld om de juiste kleur te kiezen en toen op zondag bestelling geplaatst vrijdag al in huis. Echt super blij mee .

Prachtig en snel

Kussens zien er prachtig uit en zijn snel bezorgd.

Maten klopten goed

Maten klopten goed. Een kussen was het schuim ietsje te groot en daardoor wat gebogen in de hoes. Verder mooie kussens. Zou zo weer bestellen

Niets op aan te merken!

niets op aan te merken!

Je wordt goed geholpen

Je wordt goed geholpen. Als je je bestelling hebt gedaan, krijg je snel reactie van ze. Als de bestelling klaar is geven ze goed door. Prijs kwaliteit is ook goed. Wij zijn zeer tevreden met onze picknicktafel kussens.

Exacte maatvoering en mooi afgewerkt.

Exacte maatvoering en mooi afgewerkt.

Ziet er goed uit mijn bestelde kussens�

Ziet er goed uit mijn bestelde kussens !! kwaliteit kleur afwerking en duidelijke site...foutje in de kleur van het koord...wordt meteen in goed overleg hersteld..nog ff wachten en dan genieten. Pluspunt : heldere prijzen communicatie en doen wat zd zeggen ...top !!

Zeer mooi en snel geleverd!

Zeer mooi en snel geleverd!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Perfecte service en kwaliteit

Zeer duidelijke website, toont al de mogelijkheden zonder twijfels. Uitgebreide keuze van stoffen en vullingen. Levering zeer vlug en correct. De maatkussens zijn mooi afgewerkt . De prijs is interessant! Kijk maar eens rond bij tuinmeubel-zaken in Belgi� !

Leuk mail contact en kussens snel�

Leuk mail contact en kussens snel geleverd!

Perfect van ontwerp tot de levering

Perfect van ontwerp tot de levering. Goed contact en denken mee. Netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Leuke club daar.

Leuke club daar.

Super snelle levering en mooi maatwerk

Super snelle levering en mooi maatwerk

alleen maar positief

Heel tevreden over de bestelde kussens,stevig en perfect passend. Toffe communicatie en snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

Perfecte service

Perfecte service, informatie en grappige e-mails. De kwaliteit en afwerking van de bestelling is uitstekend! Wij zijn meer dan tevreden!

Wat een service!

Ik was echt verbaasd van de vriendelijk na-service e-mails, wat ik ook reeds meldde. Zeker een aanrader! Wij zullen zeker terug bij jullie bestellen! Dank je! Els

Aanrader

De kussens werden ruim binnen de afgesproken levertijd geleverd. Mooi afgewerkt en de maat klopt precies met wat wij opgegeven hebben.

De kussen zijn perfect op maat

De kussen zijn perfect op maat, de kleur is zoals beloof en de service is super! Dank jullie wel.

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught