Topkwaliteit kussens / heldere�

Topkwaliteit kussens / heldere communicatie / snelle levering kortom: zeer aan te bevelen

Uitermate tevreden.

Zeer goede duidelijke site. Uitstekende en positieve communicatie. Prima afspraken over (korte) levertijden. En dan ook een fantastisch product voor relatief lage kosten. Meer dan tevreden

mooie kussens en vriendelijk team!

super vriendelijk website. makkelijk om een bestelling te plaatsen, met instructie folders voor maten etc. Top klantenservice. Heb regelmatig updates over de bestelling ontvangen en de kussen waren snel klaar. De kussens zijn geweldig, mooie materiaal, stof en afwerking. Oh ja, de etiket "speciaal door jou" is echt super lief! Ik zal zeker deze winkel adviseren aan vrienden en familie, ik ben echt blij met de resultaat.

Wij hebben een zeer goede service�

Wij hebben een zeer goede service gehad, kussens on line besteld op een gemakkelijke manier kunnen alle gegevens ingevoerd worden, met prima ondersteuning en een geweldige website, zeer gebruiksvriendelijk! De levertermijn was uiterst kort en de levering helemaal volgens onze opgegeven voorkeur. De kussens zijn prachtig! Stof is van zeer goede kwaliteit en de afwerking is uitstekend. Wij zijn super tevreden klanten, een foto volgt snel! Bedankt om van onze lounge hoek een vakantieverblijf te maken! Kris en Werner

Net als 4 jaar geleden zijn we met onze�

Net als 4 jaar geleden zijn we met onze nieuwe kussens voor een extra bank zeer tevreden. Goede communicatie en fijne service! Overigens zien de 'oude' kussens er nog als nieuw uit!

Prima bedrijf met kundig en vriendelijk personeel.

Prima bedrijf met kundig en vriendelijk personeel. Perfecte kussens op de banken van de caravan.

Zit lekker

Zit lekker, mooi afgewerkt.

Super bedrijf zeer aan te bevelen�

Super bedrijf zeer aan te bevelen netjes behandeld super personeel

Super mooi kussens en grote keuze aan�

Super mooi kussens en grote keuze aan stoffen en perfecte afwerking. Ben er heel blij mee.

Professioneel, goede service

Goede, vriendelijke service. Alles heel fijn en goed verlopen! Enige is dat de plofkussens iets te klonterig zijn naar mijn mening. Maar ik weet niet of dat altijd zo is want heb geen vergelijkingsmateriaal. Ligt dus ook niet aan de service! Wij willen nog een glad kussen en gaat dit zeker weer bij NoFruit bestellen.

Super snel

Super snel, top website, goede service en kwaliteitskussens! Helemaal fan!

Heel goed geholpen en snel geleverd�

Heel goed geholpen en snel geleverd kussens zien er prima uit

Netjes gemaakt

Netjes gemaakt. Goed geholpen en goed op de hoogte gehouden.

Mooi afgewerkt en fijne kwaliteit stof

Mooi afgewerkt en fijne kwaliteit stof. Ook een duidelijke en leuke communicatie. Goede prijs! Aan te bevelen

Top service en levering van kussens??

Top service en levering van kussens??

Mooi gemaakt en snel in huis prima�

Mooi gemaakt en snel in huis prima service

keurig gemaakt.

keurig gemaakt.

Helemaal top!

Heel snel. Mooi kussen! Ga zeker nog eens bestellen!

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering. Mooi werk.

super mooie kussens

super mooie kussens, super snelle levering. Helemaal tevreden, raad deze site bij iedereen nu aan.

Het is een super bedrijf.

Het is een super bedrijf. Op alle fronten erg klantvriendelijk. Mails worden direct beantwoord en je krijgt super leuke reactie /antwoord op je vragen . Ik raad het iedereen aan om hier kussens te laten maken . Mijn bank ziet er geweldig uit met de kussens van No Fruit !!!

Een aanrader.

Ik heb nu een aantal kussens besteld waarbij ik kon kiezen uit een grote variatie van maten en materialen en kleuren. Ik ben uitermate tevreden over de transparantie en de overzichtelijkheid van hetgeen op de website wordt aangeboden. Daarnaast maken ook de vriendelijke en keurige afhandeling op mij een indruk van een grote mate van betrouwbaarheid. Een aanrader in een tijd waarin niet alles op internet is wat het lijkt.

Mooie kussens

Mooie kussens, perfecte service!

Fantastische kussens en heel snel klaar

Het ontwerpen van de kussens was erg makkelijk met alle informatie die de site levert. De kussens zelf waren er eerder dan verwacht en passen perfect! We zijn zo tevreden dat we onze volgende kussens, voor de camper, ook bij NoFruit gaan bestellen.

Aanrader!

Fijn geholpen, persoonlijke benadering, duidelijk en.....prima kussens. Aanrader. Marga

Industrieweg 3 D

5262 GJ Vught